hvala za link ali sad gledah i nema
sta ce ti to kada vise nemas nijednu graficku? :smash:Drugari,kakva su iskustva sa CM GX-750W 80+ BRONZE napajanjem?
Ja sam ga uzeo jer mi bilo crklo jedno napajanje pa mi je hitno trebala zamena. Gura mi dve grafike i masinu. Daleko je od sjajnog napajanja, GX je totalni fail za CM. Greje se, bucno je ali eno ga, sljaka. Ako mene pitas, zaobidji ga ako imas drugi izbor.Drugari,kakva su iskustva sa CM GX-750W 80+ BRONZE napajanjem?
Ako i nema moze ti neko doneti (dodati 20-30% na cenu artikla -15 do 20 dana se ceka uglavnom...)
Da li je neko mozda kupovao stone ventilatore i da li uoste vredi kupovati ih .Gledao sam nesto poput ovoga http://www.eponuda.com/ventilatori/rowenta-vu-2011-ventilator-cena-197137
damire, odavno si na forumu, pa se možda sećaš šta je FOP32... E pa slično se čuju ove r280x a kućište mora da bude otvoreno :d
Nema te igre koja može da optereti kao ova kalkulisanja...
Ja sam ga uzeo jer mi bilo crklo jedno napajanje pa mi je hitno trebala zamena. Gura mi dve grafike i masinu. Daleko je od sjajnog napajanja, GX je totalni fail za CM. Greje se, bucno je ali eno ga, sljaka. Ako mene pitas, zaobidji ga ako imas drugi izbor.
Da li je neko imao probleme sa ga-h61m-ds2h, ovo je vec druga ploca koju sam zamenio, kupio sam novu u radnji, masina jednostavno nece da se upali, menjao sam sve zivo, samo vrti ventove i to je to...
Ne pali ni preko integruse, predhodna se isto tako ponasala.
^^
jel sredi asusa?
Pa nisam ni sam pametan.....sta uopste i uzeti danas do 10.000 a da sam mirne glave da guram dve 280x?Kakac je ovaj : 620W Seasonic SS-620GB?
batalio sam i uzeo namerno Nvidia SLI jer dokle god je AMD u kompjuteru, dusa me boli da ih ne pustim da rudare.
TT Smart SE 730M
Mogao bi da se izbori sa dve 280x? Sad sam bas u frci,posto mi je jutros i ASUS 280X otkazao.....![]()
za 2x 280x tt sps730 perfekt, nista ispod cm b700, sa obzirom koliko kosta napajanje za te pare je ok,
tera mi 2x 280x na 925/1000 i celu masinu, cpu kopa isto dualcore a4-4000, napajanje se greje ali nista strasno
cacak, jedino da instaliras ponovo win i drivere, ne znam sta te hebe toliko
Nazalost, ni preko integruse ne baca sliku....
Jel neko probao da kopa sa:
R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5
Koliko vidim OK je cena, mada sam slabo ikad nešto radio sa Powercolor-om, većina grafika su mi uvek bile Asus i MSI.
Pretpostavljam da bi Seasonic S12II 620W bio dovoljan za njih dve + neki underclock-ovani C2D i 2.5inch hdd.
Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/
Zanimljivo...
Sapphire HD 7770 Ghz edition 1gb, core 1150mhz, mem 1245mhz, power control 0%, mi daje 183 kh/s (GUIMiner scrypt/cgminer/Coinotron pool)
Pitanje: Da li se to isplati i da li bi neka druga podesavanja/client/pool dali bolje rezultate?
Jesu li graficke prikljucene a ti monitor zakacio na integrusu?
Ako jesu poskidaj graficke i instaliraj novi bios. Ako ni onda neradi, ili ih nisi ni prikacio onda sam i ja u problemu, narucio sam jos jednu za sebe :smash:. Prva mi proradila posle novog biosa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari