Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

nisam, pogledao sam samo sajt, sad cu da im pustim email

1. Srafcigerom kratko spojis 2 iglice koje su za paljenje racunara. Namestis u bios-u da se masina pali pri dolasku struje. Uglavnom kad jednom upalis, sve podesis, nema vise gasenja :)

2. Zrtvuj toliko svoj monitor sa glavne masine i instaliraj normalno win. Svejedno koji ces win7. Instaliraj drivere. Stavi da ti power management bude na high performance i iskljuci opciju da hard ide u sleep posle 20min...to stavis 0
Mozes nabaciti instalaciju win7 na usb. To odradis na glavnom kompu. Treba ti instalacija win7 i program Windows 7 USB/DVD Download tool

3. Teamviewer

onaj sa proslog sajta nema konektore, samo gorove proizvode,
sad gledam ovaj u usa, ima sve ali mi cena malo velika, za 100 kinti+brza posta kod nas 6pin molex, potrazicu na ebay

Drugari,kakva su iskustva sa CM GX-750W 80+ BRONZE napajanjem?

Drugari,kakva su iskustva sa CM GX-750W 80+ BRONZE napajanjem?
Ja sam ga uzeo jer mi bilo crklo jedno napajanje pa mi je hitno trebala zamena. Gura mi dve grafike i masinu. Daleko je od sjajnog napajanja, GX je totalni fail za CM. Greje se, bucno je ali eno ga, sljaka. Ako mene pitas, zaobidji ga ako imas drugi izbor.

Ako i nema moze ti neko doneti (dodati 20-30% na cenu artikla -15 do 20 dana se ceka uglavnom...)

Da li je neko mozda kupovao stone ventilatore i da li uoste vredi kupovati ih .Gledao sam nesto poput ovoga http://www.eponuda.com/ventilatori/rowenta-vu-2011-ventilator-cena-197137

Porucicu 2-3 komada pa ce sestra donijeti ali ko zna kada.
Tako mi bilo i sa grafama. diff bio oko 1600 a ona kaze " pa cemu tolika zurba?"

Ja koristim onu "podnu" varijantu.
Bez toga ne bi mogao ni zamisliti bilo kakav rad

damire, odavno si na forumu, pa se možda sećaš šta je FOP32... E pa slično se čuju ove r280x a kućište mora da bude otvoreno :d
Nema te igre koja može da optereti kao ova kalkulisanja...

Jel uporedivo sa furmarkom? Sta je gore?

Ja sam ga uzeo jer mi bilo crklo jedno napajanje pa mi je hitno trebala zamena. Gura mi dve grafike i masinu. Daleko je od sjajnog napajanja, GX je totalni fail za CM. Greje se, bucno je ali eno ga, sljaka. Ako mene pitas, zaobidji ga ako imas drugi izbor.

Pa nisam ni sam pametan.....sta uopste i uzeti danas do 10.000 a da sam mirne glave da guram dve 280x?Kakac je ovaj : 620W Seasonic SS-620GB?

Poslednja izmena:
Da li je neko imao probleme sa ga-h61m-ds2h, ovo je vec druga ploca koju sam zamenio, kupio sam novu u radnji, masina jednostavno nece da se upali, menjao sam sve zivo, samo vrti ventove i to je to...
Ne pali ni preko integruse, predhodna se isto tako ponasala.

Da li je neko imao probleme sa ga-h61m-ds2h, ovo je vec druga ploca koju sam zamenio, kupio sam novu u radnji, masina jednostavno nece da se upali, menjao sam sve zivo, samo vrti ventove i to je to...
Ne pali ni preko integruse, predhodna se isto tako ponasala.

Nece sa Asusom, mora da se ubaci nov bios sa sajta... rekose mi drugari ovde ... nisam jos probao nemam vremena... imam mesta na jednoj masini pa karta nije dokona...
Sa kojilom kartom probas ako je uopste do toga?

^^
jel sredi asusa?

Iz 3.7.2 nece da krene iz 3.7.0 i 3.0.1 daje 538kh...

Jedino da reinstal win i ponovo drajvere...???

Da ponovim iz guiminera daje 705kh.

Poslednja izmena od urednika:
Probao sam sa Asus 280x DC V2, Gigabyte 280x, Asus 270x, i preko integruse nista ne ne desava, monitor prikazuje kao da nije prikljucan kabl....
Jel ima neko ideju?

Jel neko probao da kopa sa:

R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5

Koliko vidim OK je cena, mada sam slabo ikad nešto radio sa Powercolor-om, većina grafika su mi uvek bile Asus i MSI.

Pretpostavljam da bi Seasonic S12II 620W bio dovoljan za njih dve + neki underclock-ovani C2D i 2.5inch hdd.

za 2x 280x tt sps730 perfekt, nista ispod cm b700, sa obzirom koliko kosta napajanje za te pare je ok,
tera mi 2x 280x na 925/1000 i celu masinu, cpu kopa isto dualcore a4-4000, napajanje se greje ali nista strasno

cacak, jedino da instaliras ponovo win i drivere, ne znam sta te hebe toliko

Poslednja izmena:
za 2x 280x tt sps730 perfekt, nista ispod cm b700, sa obzirom koliko kosta napajanje za te pare je ok,
tera mi 2x 280x na 925/1000 i celu masinu, cpu kopa isto dualcore a4-4000, napajanje se greje ali nista strasno

cacak, jedino da instaliras ponovo win i drivere, ne znam sta te hebe toliko

Jos kad bi tog termaltake-a bilo negde kod nas u prodaji...

Nazalost, ni preko integruse ne baca sliku....

Jesu li graficke prikljucene a ti monitor zakacio na integrusu?
Ako jesu poskidaj graficke i instaliraj novi bios. Ako ni onda neradi, ili ih nisi ni prikacio onda sam i ja u problemu, narucio sam jos jednu za sebe :smash:. Prva mi proradila posle novog biosa.

Sapphire HD 7770 Ghz edition 1gb, core 1150mhz, mem 1245mhz, power control 0%, mi daje 183 kh/s (GUIMiner scrypt/cgminer/Coinotron pool)
Pitanje: Da li se to isplati i da li bi neka druga podesavanja/client/pool dali bolje rezultate?

Jel neko probao da kopa sa:

R9 270X Powercolor PCS+ 2GB DDR5

Koliko vidim OK je cena, mada sam slabo ikad nešto radio sa Powercolor-om, većina grafika su mi uvek bile Asus i MSI.

Pretpostavljam da bi Seasonic S12II 620W bio dovoljan za njih dve + neki underclock-ovani C2D i 2.5inch hdd.

Sutra mi stizu 4 iz cacka. Cekam i ostale komponente pa da ih probam.
Kad nisam reagovao brze prekjuce bile MSI. :mad:

Cujem sa stizu kod nas Asrock mining ploce, poput: http://www.asrock.com/mb/intel/h61 pro btc/

Zanimljivo...

***e, 47 Evra??? Odo' da narucim jednu odmah ali kad ce ovi moji "azurni" poslati!?

Sapphire HD 7770 Ghz edition 1gb, core 1150mhz, mem 1245mhz, power control 0%, mi daje 183 kh/s (GUIMiner scrypt/cgminer/Coinotron pool)
Pitanje: Da li se to isplati i da li bi neka druga podesavanja/client/pool dali bolje rezultate?

Toliko sam i ja dobijao. 5770 je bolja karta od nje za kopanje

Jesu li graficke prikljucene a ti monitor zakacio na integrusu?
Ako jesu poskidaj graficke i instaliraj novi bios. Ako ni onda neradi, ili ih nisi ni prikacio onda sam i ja u problemu, narucio sam jos jednu za sebe :smash:. Prva mi proradila posle novog biosa.

Ali, kako si digao novi bios ako nije uopste bacala sliku?
Probao sam i dok su u slotu, a i samo integrusu, same result:(

Nazad
Vrh Dno