Šta je novo?

Half-Life 3 - Open world i stiže posle 2013.

5240a25761802.jpg

C95EtB7.gif

:p

Kako je to dobro oprimizovana igra bila.(dokaz da moze da se napravi igra a da ne zahteva jednog Titana)
To je islo glatko i na najvecim krsevima.
Trojka ne treba da izlazi.
Ludi su se odavno ohladili za taj naslov.

hmm, ne bih se slozio sa tobom... ja sam barem uzivao u svakom delu HL-a i ne bi mi uopste smetao bilo koji nastavak serijala, ni grafika mi ne bi bila bitna...

Valve je za ovu nedelju najavio 3 novine... 3...

Half Life 3 confirmed!!! :D

Kako je to dobro oprimizovana igra bila.(dokaz da moze da se napravi igra a da ne zahteva jednog Titana)
To je islo glatko i na najvecim krsevima.

hmm, ne bih se slozio sa tobom... ja sam barem uzivao u svakom delu HL-a i ne bi mi uopste smetao bilo koji nastavak serijala, ni grafika mi ne bi bila bitna...

I ja vala jedva čekam, ako ga uopšte bude. U principu, to je jedina singleplayer igra koju čekam, inače sam SP igre prestao da igram, nemam živaca više. Jedino me još MP drži

Ja bih voleo da HL3 bude inovativan tj. multiplayer open world naslov. Kao Stalker samo u više igrača. Neka interacija Garry moda.

Ako ga bude bilo, očekujte da jedno vreme bude SteamOS ekskluziva.

ne daj boze da bude to sto ti zelis :)

Jedno je sigurno, HL3 ce biti ekskluziva za Steam Box. :smoke:

Ja bih voleo da HL3 bude inovativan tj. multiplayer open world naslov. Kao Stalker samo u više igrača. Neka interacija Garry moda.

Ako ga bude bilo, očekujte da jedno vreme bude SteamOS ekskluziva.

Taman posla! Samo to ne!
Zar pored milion neinventivnih i dosadnih multiplejer izdanja koji izlaze nevidjenom brzinom u svim mogucim zanrovima jos i HL bisercic treba da bude MP pa da se "peglamo" do besvesti?
SIngle player je ovu igru ucinilo tim sto jeste i jedino to i ima smisla...ko hoce da se pegla neka im otvore mape kao dodatne opcije pa nek se peglaju ali prvo SP pa sve ostalo...ako bude exlusiva za stem box i to ce biti nizak udarac fanovima kojih ima puno...mislim i ovako je dovoljno nisko sto ova fransiza nije nastavljena ranije a znaju dobro da ima milione fanova koji to cekaju...

Normalmno je da imaju ekskluzivu ako planiraju svoju konzolu, ali ja mislim da ce steamOS moci da se krekuje, tj. da ce brzo izaci neki emulator.

Poslednja izmena:
Normalmno je da imaju ekskluzivu ako planiraju svoju konzolu, ali ja mislim da ce steamOS moci da se krekuje, tj. da ce brzo izaci neki emulator.

Ako bi se to ikada ostvarilo... koji bi to fail bio i jedan onako lep, osebice, samar PC igracima. :D

Poslednja izmena:
pa problem je za njih, jer kolko ja vidim, oni bas ciljaju na PC igrace kao buduce korisnike steamboxa...

Slobodno, I don't care, a PC igrac sam. Pre cu uvek da kupim PS4 koji ce da ima gomilu ekskluziva i predstavlja konzolu u pravom smislu reci a ne taj PC jeres. :)

pa eto ima nas vec dosta, a nama planiraju ovo da prodaju... ali valjda znaju sta rade.

ako vec postoji emulator za linux ne znam zasto ne bi moglo i ovo? ... a koristi isti hw kao i PC.

zar ovo nije linux?
samo je taj steam deo valve vlasnistvo, i imace taj neki steam drm, koji i sada ima steam za win recimo

mada, pored svih ovih konzola i OS-a na trzistu, igranja na PC-u ce biti sve manje... Samo se nadam da nece skroz da zamre jer sam navikao na PC kao univerzalnu multimedijalnu konzolu...

Teško da će uspeti da prodaju veliki broj konzola samo zahvaljujući HL3, trebaće tu još par jakih naslova.

Pa neće steambox biti klasična konzola već PC prilagođen dnevnoj sobi i nećeš morati koristiti njihov hw za steambox, već ćeš moći na bilo koji pc, htpc staviti steamos :)

Poslednja izmena:
Pa neće steambox biti klasična konzola već PC prilagođen dnevnoj sobi i nećeš morati koristiti njihov hw za steambox, već ćeš moći na bilo koji pc, htpc staviti steamos :)

Upravo, mislim da većina ljudi treba još malo da prouči šta je plan Valve-a umesto što odmah kuka o "konzolitisu" (kol'ko glupa reč)...

Pa biće sigurno novih LoL-ova, L4D-ova itd. itd.

Ma samo da više izbace taj HL3, igraću ga gde god bude bio dostupan, ali uveren sam da PC neće biti izostavljen i da će moći steamos da se instalira na bilo koji PC ukoliko igra ne bude izbačena i za win.

Nijedna konzolna ekskluziva me nije do sada naterala da kupim konzolu, iako mi ponekad ostane po koja bala na usni zbog last of us i nekih ps3 ekskluziva.

Ali pošto ni ovo što ima na PC-ju ne stižem da odigram i igre su mi na čekanju i po par godina čak, ne bunim se nešto što nisam odigrao mnogo dobrih ekskluziva za konzole.

Ali HL3 ću morati da odigram ovako ili onako.

Poslednja izmena:
ne daj boze da bude to sto ti zelis :)

Nije stvar šta ja želim... seti se Half Life 2. Jel neko tada hteo da koristi taj Steam ili su svi bežali od njega ko đavo od krsta? Šta je uradio Valve? Napravio Half Life 2 tako da možeš da je igraš preko njihovog Steam klijenta. Half Life je franšiza koju oni koriste kada žele nešto da proteraju, biće i ovaj put ista priča.

@GdinM Znam ja da si ti konzolaš u duši odavno, nema potrebe da to tek sada javno priznaješ :p

G!!! je mislio na open world i MP, a ne na to da bude SteamOS ekskluziva do čega neće doći.

btw, kako u dnevnoj sobi na kauču sa tim kontrolerom da se igraju rts, fps... igre? ili da se surfuje recimo, kuca nesto u pretrazi? bude na forumu nekom? :)

Nazad
Vrh Dno