Šta je novo?

Half-Life 3 - Open world i stiže posle 2013.

Počelo je počelo...

Biće tu valjda i neki HL naslov (EP3 ili HL3 who cares ?!), ne samo l4d i sl.
Portal može :D

HL, jedan od naj fps-a.

Poslednja izmena:
Ljudi se vise raduju novom Left 4 Dead nego li HL3, koliko vidim.

Ja jedva cekam vise HL3, jako me interesuje sta se desava sa Aperturom, i iskreno sumnjam da ce Valve zeznuti sad igru open world ili ne.

Novi CoD izlazi svako tromesecje , a najbolji fps svih vremena je jedva dogurao do drugog dela i par epizodica. Secam se i taj drugi deo koliko smo cekali...

Očito njih ni najmanje ne tangira rad na igrama. Steam im je jedina primarna stvar. U poslednjih pola decenije nemaju bukvalno ništa.

Očito njih ni najmanje ne tangira rad na igrama. Steam im je jedina primarna stvar. U poslednjih pola decenije nemaju bukvalno ništa.

Upravo. Imaju siguran priliv sredstava od Steam-a. Sada ce izdati i f2p Dotu 2. Bave se dugorocnim investicijama.

Da li je HL serijal finansijski neisplativ pa se zato njime ne bave?
Nije bas da ljudi koji rade 3d engine i igre imaju sta da rade na Steam servisu tako da pitanje je gde su ti ljudi koji su im igre i sta sad rade.

nije lose, sad cekam i ovo pa da se bacim na igranje

Da li je HL serijal finansijski neisplativ pa se zato njime ne bave?
Nije bas da ljudi koji rade 3d engine i igre imaju sta da rade na Steam servisu tako da pitanje je gde su ti ljudi koji su im igre i sta sad rade.

Oni se u biti što se tiče gaminga ne bave ničim. Oni su pre pet godina izbacili L4D, L4D2 koji je usledio kasnije može se tretirati samo kao map pack. Portal serijal im je pao sa neba preko mod tima, tako da to nije bilo planski odrađeno, Dota 2 tim su kupili. CS GO je igra koja koristi mehaniku, pa čak i mape igre stare više od deceniju. Nije tu samo u pitanju HL, već očito stvar da im je pravljenje igara nešto najmanje bitno u ovom trenutku.

To je nekada vazilo za prvi dio, dok drugi dio nije i niti ce ikada biti najbolji FPS svih vremena!

Meni vala jeste najbolji FPS svih vremena. Realno, HL1 je stara igra, hoću da kažem da je u vreme kada je izašao sigurno bio revolucija. Ali ko ga nije igrao tada kada je izašao, što je moj slučaj, naknadno igranje sigurno da ne može da ostavi taj utisak.

Ja kazem da je taj epitet vazio samo za prvi dio! Drugi dio je daleko od toga da se nazove najboljom pucacinom svih vremena, jer se dosta boljih pucacina pojavilo u istom periodu kada i HL2.

A hajp je stvarno cudo. Pola ovih sto se loze na ove glasine o trecem nastavku nisu ni igrali originalni HL, i nemaju pojma sta je ta igra bila u to vrijeme, kakav je uticaj imala na igre generalno. Garantujem vam da vecina tih zadrtih fanboys-a ne moze da "svari" prvi dio zbog grafike. Tesko klinci, koji su odrasli uz DirectX9 ige, mogu da odigraju neki stariji naslov...

Poslednja izmena:
Oni se u biti što se tiče gaminga ne bave ničim. Oni su pre pet godina izbacili L4D, L4D2 koji je usledio kasnije može se tretirati samo kao map pack. Portal serijal im je pao sa neba preko mod tima, tako da to nije bilo planski odrađeno, Dota 2 tim su kupili. CS GO je igra koja koristi mehaniku, pa čak i mape igre stare više od deceniju. Nije tu samo u pitanju HL, već očito stvar da im je pravljenje igara nešto najmanje bitno u ovom trenutku.

Pitanje je samo da li bi se novi HL isplatio. Ako bi onda nema razloga sto toliko kilave.
Ako treba da pojacaju razvojni tim to im sigurno nije problem jer novac imaju.
Zivo me zanima koji je njihov problem da ne rade igre, a imaju najbolji servis za distribuciju.

HL3 ce biti Steam Box i Linux ekskluziva! Izlazi krajem 2014. godine! Provjerena informacija.:D

Black Mesa je sve objasnila ko još ima nedoumica...dobar primer kada jednu stariju igru smestis u nesto sto lici na modernu igru...cak i takva najbolji fps ove godine...

Pitanje je samo da li bi se novi HL isplatio. Ako bi onda nema razloga sto toliko kilave.
Ako treba da pojacaju razvojni tim to im sigurno nije problem jer novac imaju.
Zivo me zanima koji je njihov problem da ne rade igre, a imaju najbolji servis za distribuciju.

Pored toga što imaju malo ljudi, najveći problem je previše opuštena politika prema ljudima u firmi. Po rečima onih koji su radili i koji rade u Valve-u, uglavnom oni nemaju gotovo nikakve pritiske i obaveze. Rokovi da odrade svoj posao su poprilično labavi, niko ih ne kontroliše da li uopšte rade na nečemu i slično. Gaben jednostavno veruje u tu utopiju iako je i sam svestan da ne funkcioniše najbolje.

Elsewhere in the interview Newell revealed that its freewheeling structure is not without its problems, explaining that it can be hard to spot when people are making a hash of things.

"If somebody is screwing up, we don't have a lot of internal controls to monitor that," he admitted.

"We assume people know what they're doing. On Half-Life 2, one of the engineers made a bunch of really bad decisions. There was no monitoring system along the way so it took us about six months longer than it should have for us to catch it. It cost everyone on the team a whole bunch of extra work."

Slabo pratite, Gabe je više puta (neke posete, dva podcasta u kojima je učestvovao) lično potvrdio da se radi na novom engine-u i HL-u...

Slabo pratite, Gabe je više puta (neke posete, dva podcasta u kojima je učestvovao) lično potvrdio da se radi na novom engine-u i HL-u...

Potvrdjeno je da se radi na "Rikosetu 2",a svi znaju da je to ustvari sifra...

Da ne bude da bacam neproverene informacije..
od 1:20 pocinje..
E,sad..Moguce da je trolovao...Ipak je to bila publika sa 4chana...

Poslednja izmena:
Rikoset lol, zar to nije bio originalno mod za prvi HL?

Pored toga što imaju malo ljudi, najveći problem je previše opuštena politika prema ljudima u firmi. Po rečima onih koji su radili i koji rade u Valve-u, uglavnom oni nemaju gotovo nikakve pritiske i obaveze. Rokovi da odrade svoj posao su poprilično labavi, niko ih ne kontroliše da li uopšte rade na nečemu i slično. Gaben jednostavno veruje u tu utopiju iako je i sam svestan da ne funkcioniše najbolje.

Kako god, ja sam njihovim (retkim) igrama super zadovoljan sto ne mogu reci za Ubisoftove igre koje vodi cvrsta ruka :p

@r0nin: naravno, mislio sam na prvi deo. Drugi me je i razocarao, ali sto je najgore sada bi mi i igra tog kvaliteta gameplaya legla.

Kako god, ja sam njihovim (retkim) igrama super zadovoljan sto ne mogu reci za Ubisoftove igre koje vodi cvrsta ruka :p

Pa i ja sam super zadovoljan njihovim igrama, nisam zadovoljan time što mi prođe život čekajući da izbace nešto :D

:eyebrows:
992800422015384578369320.jpg

Genijalno. Mystery Solved!

LOL:d

Vrh Dno