Trojka ne treba da izlazi.
Ludi su se odavno ohladili za taj naslov.
Kako je to dobro oprimizovana igra bila.(dokaz da moze da se napravi igra a da ne zahteva jednog Titana)
To je islo glatko i na najvecim krsevima.
Trojka ne treba da izlazi.
Ludi su se odavno ohladili za taj naslov.
hmm, ne bih se slozio sa tobom... ja sam barem uzivao u svakom delu HL-a i ne bi mi uopste smetao bilo koji nastavak serijala, ni grafika mi ne bi bila bitna...
Ja bih voleo da HL3 bude inovativan tj. multiplayer open world naslov. Kao Stalker samo u više igrača. Neka interacija Garry moda.
Ako ga bude bilo, očekujte da jedno vreme bude SteamOS ekskluziva.
ne daj boze da bude to sto ti zelis![]()
Normalmno je da imaju ekskluzivu ako planiraju svoju konzolu, ali ja mislim da ce steamOS moci da se krekuje, tj. da ce brzo izaci neki emulator.
Normalmno je da imaju ekskluzivu ako planiraju svoju konzolu, ali ja mislim da ce steamOS moci da se krekuje, tj. da ce brzo izaci neki emulator.
Slobodno, I don't care, a PC igrac sam. Pre cu uvek da kupim PS4 koji ce da ima gomilu ekskluziva i predstavlja konzolu u pravom smislu reci a ne taj PC jeres.![]()
Pa neće steambox biti klasična konzola već PC prilagođen dnevnoj sobi i nećeš morati koristiti njihov hw za steambox, već ćeš moći na bilo koji pc, htpc staviti steamos![]()
ne daj boze da bude to sto ti zelis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari