+1Ja sam probao samo tuxer-u i radi odlicno
Drugari zna li neko kako da dobijem Intel HD4000 grafiku na mountain lionu,zezam se vec par dana i nista u pitanju je GA-H61M-DS2 ploca i Intel I3 3225 procesor,a graficku nemam.
Instaliraj zadnji Chimera boot loader i stavi GraphicsEnbaler=Yes iz recimo Chemaleon Wizarda ili Champlista, pa onda probaj. Ako ti ne proradi tako, onda ćeš morati da ideš na DSDT varijantu ili eventualno EFI string kod ako ga je neko izvukao i okačio negde. Znači za ovo drugo spremi se na research!
A koju "definiciju sistema" i koju verziju si postavio na ovom primerku? MacPro, iMac...???Na toj ploči sleep sigurno radi. Problem koji imaš nije vezan za ploču već za grafičku kartu!
http://www.tonymacx86.com/127-nvidi...ics-cards-issues-mountain-lion/comments2.html
Što se ostalog tiče, imaš sreće... Nedavno je baš moj prijatelj kupio računar sa tom pločom pa sam mu izradio instalacioni paket da se čovek ne mlati sa manuelnim instalcijama kojima inače nije vičan.
To je paket poput ovoga koji sam okačio u potpisu samo što je namenski odrađen za GA-Z77-DS3H i može se povući sa sledeće lokacije: GA-Z77-DS3H (ML).zip
Paket ne sadrži grafičke drajvere jer njemu nisu bili potrebi tako da će svako ko nema 100% kompatibilnu karticu rešenje ipak morati da potraži na drugoj strani!
Što se ostalog tiče sve je tu...
Eto... :eyebrows:
Hoću, samo mi reci kako da dođem do njega (do ROMa)? Šta da uradim?Pogledaću ti ja to malo kasnije, ali ne bi bilo loše da zakačiš ROM od te grafičke ovde.
Uspeo sam sa poslednjim drajverima 304.00.05f02 sa nVidia sajta koje si preporučio ali sam krenuo od početka i instalirao sve ponovo. Jedini trik koji sam uradio je da dok sam još bio na HD3000 grafičkoj sam pokrenuo instalaciju najnovijih drajvera pa onda restartovao i povezao na GT630. Inače, kada podignem OS X na GT630 (sa inicijalnim drajverima) pa pokrenem instalaciju drajvera novih neće da se instalira jer mi javlja poruku da već postoje odgovarajući drajveri.Pogledaću ti ja to malo kasnije, ali ne bi bilo loše da zakačiš ROM od te grafičke ovde.
Uspeo sam sa poslednjim drajverima 304.00.05f02 sa nVidia sajta koje si preporučio ali sam krenuo od početka i instalirao sve ponovo. Jedini trik koji sam uradio je da dok sam još bio na HD3000 grafičkoj sam pokrenuo instalaciju najnovijih drajvera pa onda restartovao i povezao na GT630. Inače, kada podignem OS X na GT630 (sa inicijalnim drajverima) pa pokrenem instalaciju drajvera novih neće da se instalira jer mi javlja poruku da već postoje odgovarajući drajveri.
Sada sve radi!!!
Da li neko zna kako namestiti da radi openGL i generalno 3D podrska u ML na vmware? Skinuh image ML virtual masine i jako lepo radi sve, osim sto fali 3D podrska jel. Da li postoji neki kext koji bih mogao da zamenim il nesto sto bih mogao da uradim da ga poteram da radi...?
Eh, da ja imam te "mudrijaške knjige" što ti imaš...Mogao si da forsiraš instalaciju putem Pacifista, nakon što si dobio tu poruku! Mislim, ok snašao si se i drago mi je da tako, ali eto čisto da znaš ako budeš sutra imao sličnu situaciju!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari