Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

Ja mislim da sam u Mercatoru u BG video gitara i igra (gh aerosmith), 9 ili 10 hiljada, posto sam merkao da pazarim jednu, ali kad sam video cenu, glatko sam odustao. :D

Mozda originalna matora gitara, ove novije su duplo skuplje i u USA..

Ovakva, pretpostavljam da je to taj stari model (koji prodaju i u CT):
guitar_hero_iii_ps3.jpg

A nova koja dolazi uz World Tour jeste mnogo bolja, bar po tome sto u rukama deluje mnogo kvalitetnije.

Poslednja izmena:
Ta nova ima i vise opcija, tj mozes da vozikas onako prst po celoj gitari...cemu tacno sluzi nemam pojma...mozda kada sam pravis muziku!:trust:

U nekim pesmama imas sekcije za gitaru gde su note spojene i poluprovidne - tada samo klizis prstom po tom touchpadu i pravis cudne zvuke :)

Ovakva, pretpostavljam da je to taj stari model (koji prodaju i u CT):
guitar_hero_iii_ps3.jpg

A nova koja dolazi uz World Tour jeste mnogo bolja, bar po tome sto u rukama deluje mnogo kvalitetnije.

To je Les Paul, i ona koshta 17e ? Jel to ima u Madjarskoj, da proshvercujem jedno 20 komada i prodam ih ovde po 50-60e :d

po meni je bolje dodati josh koji evro i kupiti pravu gitaru

Poslednja izmena:
Znachi neko ko je dao recimo 1000e za Gran turismo setup, bolje da je kupio polovnog juga ? :)

Ja recimo nemam vremena da uchim gitaru iako bih to zeleo, a i ukucani mi nisu basista, bubnjar i pevach da bi mogao da imam ugodjaj kao u GH/RB :d Ovde moja zena moze da bude bubnjar, a da "izlazi" skoro pa ista muzika kao u originalu, veruj mi da je zabava uz ovo vrhunska, ja GH sviram od prvog dela gitarom, skoro 4 godine i nije mi dosadio, a nekoliko prijatelja gitarista su odushevljeni igrom iako sam mislio da ce je napljuvati. Nema ova igra sluchajno toliku popularnost, i ranije su postojale razne varijante i sa gitarama ali nisu ni blizu bile popularne. Fora je u tome da je pritiskanje dugmica potpuno logichno i to sve izgleda kao da svirash pravu gitaru. Zato recimo jedna ista pesma u dve razlichite igre (recimo Paranoid u GHIII i RB) se drastichno razlikuju, u GHIII je kombinacija tastera daleko bolje uradjena za pravi ugodjaj, naravno na expert nivou je najbolje svirati, jer tu nema propushtene note, sve shto chujesh morash da odsvirash.

Poslednja izmena:
Znachi neko ko je dao recimo 1000e za Gran turismo setup, bolje da je kupio polovnog juga ? :)

Ja recimo nemam vremena da uchim gitaru iako bih to zeleo, a i ukucani mi nisu basista, bubnjar i pevach da bi mogao da imam ugodjaj kao u GH/RB :d Ovde moja zena moze da bude bubnjar, a da "izlazi" skoro pa ista muzika kao u originalu, veruj mi da je zabava uz ovo vrhunska, ja GH sviram od prvog dela gitarom, skoro 4 godine i nije mi dosadio, a nekoliko prijatelja gitarista su odushevljeni igrom iako sam mislio da ce je napljuvati. Nema ova igra sluchajno toliku popularnost, i ranije su postojale razne varijante i sa gitarama ali nisu ni blizu bile popularne. Fora je u tome da je pritiskanje dugmica potpuno logichno i to sve izgleda kao da svirash pravu gitaru. Zato recimo jedna ista pesma u dve razlichite igre (recimo Paranoid u GHIII i RB) se drastichno razlikuju, u GHIII je kombinacija tastera daleko bolje uradjena za pravi ugodjaj, naravno na expert nivou je najbolje svirati, jer tu nema propushtene note, sve shto chujesh morash da odsvirash.

Potvrdjujem, ali ima nekih pesama koje su napravljene samo da bi opravdali težinu, gde ne možeš uživati kada sviraš.

Probe radi uzmem od drugara gitaru i ..razocarenje.. sa kontrolorom sam pikao na hard gh3 bez problema i pomislim da za expert mi treba gitara kad ono medjutim, sa gitarom samo easy prelazim i med a na hard se mucim. Strasno mi je nezgodno sa malim prstom da stiskam dugme . Kapiram da treba vezbe ali uzasno mi nezgodno o experu i ne razmisljam.

Probe radi uzmem od drugara gitaru i ..razocarenje.. sa kontrolorom sam pikao na hard gh3 bez problema i pomislim da za expert mi treba gitara kad ono medjutim, sa gitarom samo easy prelazim i med a na hard se mucim. Strasno mi je nezgodno sa malim prstom da stiskam dugme . Kapiram da treba vezbe ali uzasno mi nezgodno o experu i ne razmisljam.

Pa naravno, na joypadu je mnogo lakshe, ali nije poenta da bude lako, vec da bude bolji ugodjaj. Joypad se sa gitarom ne moze porediti, ja sam ga koristio prvih mesec dana dok nisam nabavio gitaru i od tada ga vishe nisam uzeo u GHu :)

Potvrdjujem, ali ima nekih pesama koje su napravljene samo da bi opravdali težinu, gde ne možeš uživati kada sviraš.

Takve pesme su potpuno besmislene, ja sam ih svirao jednom ili par puta samo da bi otkljuchao druge pesme, i vishe ih nikada nisam chuo :) U svakom delu igre imam omiljenih 5-10 pesama koje sviram, a u prvom delu najvishe, shteta shto ne postoji GH1 za X360, vishe nemam gitaru za PS2...

Poslednja izmena:

Za one koji josh nisu probali GH: Smash hits, bolje da to i ne rade i da nabave originalne verzije prva dva dela. Ovo je radio neko ko nema veze sa GH serijalom i tako je nalupao note da je svejedno da li ih svirate nogama ili rukama. Sad sam probao sve omiljene pesme koje sam godinama svirao i sve redom su uzasne, totalna suprotnost od onoga shto je zamisao GH igara, valjda se to dobija kada spojite tudju ideju i americhke pare.

Posle ovoga ja kupujem gitaru za PS2 ponovo iako sam mislio da uzmem novu iz World Tour poshto je jedina koja na X360 radi sa svim delovima.

Poslednja izmena:
@Driver Znas li da li se moze igrati Smash Hits na PS2 na Joypad-u ili su neophodni instrumenti kao sto je to slucaj sa World Tour i Metallica?

Nisam probao na PS2, ali sigurno ne radi kao i u prethodnim delovima. Sve posle GHIII trazi instrumente koliko znam.

Inache, malopre sam probao ACDC live Rock band pack i odlichno je uradjen, produkcija je vrhunska.

Poslednja izmena:
Isti su, razlikuju se samo u kablu.

da li moze sa gitarom iz world toura da se igraju i svi ostali delovi(GH2,3)??

Da, WT gitara je "najkompatibilnija" od svih, rade svi redom delovi, samo nemash efekte u Rock Bandu, ali to nije uopshte bitno :)

Da li ima neko da igra GH III ili IV na ps3? Ako ima, neka se javi da odigramo nešto online.

Nazad
Vrh Dno