A gde to?:trust:
Jedino preko ebay-a...
Gitara za PS3 se moze naci napolju za manje od 20 EUR (ja platio 17 u IT). Kod nas, Comtrade prodaje takvu istu za 7-8 hiljada din...
Mozda originalna matora gitara, ove novije su duplo skuplje i u USA..
Ta nova ima i vise opcija, tj mozes da vozikas onako prst po celoj gitari...cemu tacno sluzi nemam pojma...mozda kada sam pravis muziku!:trust:A nova koja dolazi uz World Tour jeste mnogo bolja, bar po tome sto u rukama deluje mnogo kvalitetnije.
Ta nova ima i vise opcija, tj mozes da vozikas onako prst po celoj gitari...cemu tacno sluzi nemam pojma...mozda kada sam pravis muziku!:trust:
Ovakva, pretpostavljam da je to taj stari model (koji prodaju i u CT):
![]()
A nova koja dolazi uz World Tour jeste mnogo bolja, bar po tome sto u rukama deluje mnogo kvalitetnije.
Znachi neko ko je dao recimo 1000e za Gran turismo setup, bolje da je kupio polovnog juga ?
Ja recimo nemam vremena da uchim gitaru iako bih to zeleo, a i ukucani mi nisu basista, bubnjar i pevach da bi mogao da imam ugodjaj kao u GH/RB :d Ovde moja zena moze da bude bubnjar, a da "izlazi" skoro pa ista muzika kao u originalu, veruj mi da je zabava uz ovo vrhunska, ja GH sviram od prvog dela gitarom, skoro 4 godine i nije mi dosadio, a nekoliko prijatelja gitarista su odushevljeni igrom iako sam mislio da ce je napljuvati. Nema ova igra sluchajno toliku popularnost, i ranije su postojale razne varijante i sa gitarama ali nisu ni blizu bile popularne. Fora je u tome da je pritiskanje dugmica potpuno logichno i to sve izgleda kao da svirash pravu gitaru. Zato recimo jedna ista pesma u dve razlichite igre (recimo Paranoid u GHIII i RB) se drastichno razlikuju, u GHIII je kombinacija tastera daleko bolje uradjena za pravi ugodjaj, naravno na expert nivou je najbolje svirati, jer tu nema propushtene note, sve shto chujesh morash da odsvirash.
Probe radi uzmem od drugara gitaru i ..razocarenje.. sa kontrolorom sam pikao na hard gh3 bez problema i pomislim da za expert mi treba gitara kad ono medjutim, sa gitarom samo easy prelazim i med a na hard se mucim. Strasno mi je nezgodno sa malim prstom da stiskam dugme . Kapiram da treba vezbe ali uzasno mi nezgodno o experu i ne razmisljam.
Potvrdjujem, ali ima nekih pesama koje su napravljene samo da bi opravdali težinu, gde ne možeš uživati kada sviraš.
Potvrdjujem, ali ima nekih pesama koje su napravljene samo da bi opravdali težinu, gde ne možeš uživati kada sviraš.
Ima, za 100e :d
![]()
Ova azdaja ima da se kupi za 85 eura!![]()
koliko kosta gh metallica????
Sa sve gitarom mislim da je oko 10.000 RSD.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari