Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

Switch

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2008
Poena
350
26. oktrobra izlazi nastavak serijala Guitar Hero pod nazivom World Tour. Po najavama i trejlerima moram priznati da ova igrica zaista ima potencijala. Slično Rock Band-u, osim gitare u igrici se mogu "svirati" i bubnjevi ili čak pevati. U jednom modu moguće je čak i komponovati i praviti svoje pesme, kasnije ih i objaviti na ghtunes-u i podeliti svoje radove sa ljudima širom sveta. Čini mi se da je taj mod, ako se bude dobro pokazao u praksi, zapravo najveće poboljšanje i novina. Potrvđeno je čak 85 pesama, uključujući i klasike poput pesama Jimi Hendrix-a i Eagles-a. U suštini, fanovi GH serijala (među kojima sam i ja) imaju čemu da se raduju.

Zvanični sajt http://worldtour.guitarhero.com/

Poslednja izmena:
can't wait

A ja sam čuo da su konačno rešeni međukompanijski sporovi i da će Rock Band 2 i GHIV biti u mogućnosti da koriste sve postojeće gitare, što iz jednog što iz drugog serijala.

Poslednja izmena:
? koji medju kompanijski sporovi?

Au, ne mogu da verujem da nikoga ne zanima guitar hero...

Koga zanima taj ga se naigrao, a koga ne zanima, nece ga ni ovo zanimati :)

Au, ne mogu da verujem da nikoga ne zanima guitar hero...

Gresis silno sinak! Ima nas gitarista i vise nego sto mozes da zamislis :d
Ja obozavam GH, a uz njega sam przio jos i FoF, Guitar zero i jos mnogo toga.. Cak i na phone-u imam instaliran neki GH :D
A tek moj burazer on je pravi Guitar Hero maniac, cudno da se jos nije oglasio :D...:guitar:

De se bre naigrao imam 6 GH+RB za Xbox360 i 13!!! GH igara za Wii. kad to sve da stignem uz ostale igre :d

Pa da si pocheo na vreme, kada je postojao samo GH1, naigrao bi se odavno, kao ja :) Sad trazim kombinaciju za bubnjeve, ne dam im 100$ za poshtarinu :)

Jel' se zna koliko ce biti kombinacija igra+gitara za PS3 kod nas?

jel' "izashao" za ps2?

Poslednja izmena:
ja bi igrao igru da je normalna cena, nepada mi napamet da dajem 100 eura samo zbog gitare

Najjeftinije je igrati na X360/Ps2 gde ne morash igru da kupish, a gitara se moze nabaviti za 50ak evra..

Poslednja izmena:
i dosta manje

al ja nemam ni xbox ni ps2 , ostaje mi samo komp uz koji nema gitara i PS3 koji cu morati nekako da iskamcim za gitaru

jes vala.. mada je na dual layeru :/ nikad mi nije dobro ishlo toxic patchovanje :S
Size packed.......: 4.93 GB
Size Unpacked.....: 7.94 GB
ja ovaj shto nadjoh kazhu da se ne patchuje a svejedno me boli uvo kad tju da ga teram sa harda

Poslednja izmena:
Mene samo interesije da li ce sada moci da se kupi gitara odvojeno od igre kod nas. Dosta mi je tastature, ocu da rockam kako su ljudi prvobitno zamislili \m/

Poslednja izmena:
^ Imao sam kopiju i originalnu za PS2, i kopiju vishe ne uzimam :d

verovatno ti zapala neka losha, ja sam probao tri razlichite i samo jedna je bila loshija od originala, druge su bile potpuno iste.

Imao sam dve kopije (jedna od njih najbolja kopija, skoro identichna originalu) i tri originala i nije tu razlika velika, ali "original je original". Nisam neko ko se na takve stvari lozi, ali stvarno se na originalnoj gitari lakshe svira, dugmici su prijatniji i lakshi a pogotovo strum bar. Sad ako svirash na Medium/Hard, sigurno nema ralike, ali ja sam samo prvi GH svirao ispod Expert, i tu ti precizniji tasteri znache.

Stavili pesmu od Tokio Hotela..cccc...O Boze,pa gde im je mozak :wall:

u ovome $

E dabogda im glave dosli ti baksi od debilnih emo devojcica i gej emo deckica :d Bolje da su te pare potrosili na nesto kvalitetnije :)

Poslednja izmena:
homo shta? :)

Nazad
Vrh Dno