that's what i said, homo shta?Rekao je Glamour Cock
mamu im lopovskuu, ne rade singstar mikrofoni.
A jesteI 190e je mnogo, ja za te pare mogu iz USA da ih kupim sa poshtarinom, ali i to je mnogo, ne dam preko 100e za sve komplet
Problem i jeste u shippingu, ne u samoj ceni. Ja sam bubnjeve nalazio i za 30$ korishcene dva puta.
osim shto rade sa rockband-omA kako si mislio kada ti mic rade ISKLJUCIVO sa singstarom???
A jesteI 190e je mnogo, ja za te pare mogu iz USA da ih kupim sa poshtarinom, ali i to je mnogo, ne dam preko 100e za sve komplet
Problem i jeste u shippingu, ne u samoj ceni. Ja sam bubnjeve nalazio i za 30$ korishcene dva puta.
osim shto rade sa rockband-om
da a radi mi gh2 gitara i josh dve non-original
Bah, Shopto ne isporucuje hardver van UK. Kod koje prodavnice u USA si nasao za te pare sa isporukom?
Ne verujem da ce polovni rekviziti moci da se nadju za manje od 60-70% cene novih u prvih par meseci... Mada ko zna.
Ako je za te pare, ja sam na zaintresovan...Ma toga ima na kilo, ali je poshtarina 70$ i josh carina kada se doda ima da ispadnu 100e na kraju samo bubnjevi
Ali evo bash danas sam naleteo sluchajno na prodavca koji ima gomilu RB 'open box' bundleova (mic, gitara, bubnjevi, igra, za X360) i mislim da ce sa poshtarinom i carinom biti dosta povoljnije od 200e, samo da se dogovorim sa njim, i da vidim koliko bi bilo na vishe komada pa da naruchimo ko hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari