Nemojte da kupujete bubnjeve, svako ko je to kupio skupljalo mu je prashinu mesecima a onda ih je prodao (ukljuchujuci i mene)
Gitara je prava stvar kod GH/RBa, sve ovo ostalo postoji zbog americhke mashinerije za shtancovanje para![]()
razmisljam da uzmem gh5 i gitaru, pa me zanima dal je igra zabavna ili brzo smori? jel 4500 za to ok cena? napisite neke utiske
razmisljam da uzmem gh5 i gitaru, pa me zanima dal je igra zabavna ili brzo smori? jel 4500 za to ok cena? napisite neke utiske
Pa ako igras solo u pravu si......
Ali ako igras sa klincima, kao ja, onda je vise nego dobra investicija......
Ili kada se skupi ekipa, pa probaj da lupas posle 5 piva cak i na easy :d :d :d
Trenutno bend se sastoji od 2 gitare+bubnjevi+mic![]()
Ne slazem se uopste, bubnjevi mogu da budu jako zabavni ali kao i gitara imaju smisla jedino na expert, a expert nema smisla na RB1 bubnjevima.Ako RB3 bubnjevi izadju u Evropi, pro mode sa cinelama ce biti prava stvar.
Gde to ima gitara i GH5 za 4500? Planiram da predjem na PS3 za muzicke igre ovih dana a taj komplet sam vidjao samo za 11000.
Kupio sam GH5 bundle za PS3, nabavicu i RB2 i DLC uskoro valjda. Trebace mi vremena da se naviknem na novu gitaru (jer sam igrao sa Strat 1 skoro dve godine) i da namestim kalibraciju jer ne vaze isti brojevi kao na Xboxu, ali ako neko hoce da igramo dodajte me, PSN tag je Bauer91.
Da li neko ovde mozda kupuje DLC za GH i RB?![]()
Ti se josh uvek lozish na to
Ja nemam GH5, imam GHIII, GH:WT i RB1.
Eksel Rouz toliko mrzi Sleša da ne želi da njegov nekadašnji kolega iz benda “Guns N’ Roses” bude deo video igre “Guitar Hero III”. Kada je saznao da je Sleš ipak ušao u igru, Eksel je rešio da tuži kompaniju “Activision” i to za sumu od 20 miliona dolara.
Naime, Eksl tuži “Activision” zbog prekršenog dogovora u kojem su čelnici kompanije pristali da u “Guitar Hero III” ne ubace Sleša ili njegov bend “Velvet Revolver”. Tužbu je podigao Eksel lično i to vrhovnom sudu u Los Anđelesu. Jedna od stavki tužbe je i šteta koju je "Activision" naneo Ekselu korišćenjem pesme “Sweet O’ Child of Mine” u onlajn promocijama “Guitar Hero III”, iako imaju licencu za korišenje samo za drugi deo igre.
Iz kompanijie “Activision” za sada nisu komentarisali tužbu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari