Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

fa-la na odgovorima
pazno juce u gejmsu gh5 + gitaru
plus jos jednu gitaru sa foruma
bubnjevi i majkovi za novaka (;

Nemojte da kupujete bubnjeve, svako ko je to kupio skupljalo mu je prashinu mesecima a onda ih je prodao (ukljuchujuci i mene) :)

Gitara je prava stvar kod GH/RBa, sve ovo ostalo postoji zbog americhke mashinerije za shtancovanje para :)

Nemojte da kupujete bubnjeve, svako ko je to kupio skupljalo mu je prashinu mesecima a onda ih je prodao (ukljuchujuci i mene) :)

Gitara je prava stvar kod GH/RBa, sve ovo ostalo postoji zbog americhke mashinerije za shtancovanje para :)

Pa ako igras solo u pravu si......
Ali ako igras sa klincima, kao ja, onda je vise nego dobra investicija......
Ili kada se skupi ekipa, pa probaj da lupas posle 5 piva cak i na easy :d :d :d
Trenutno bend se sastoji od 2 gitare+bubnjevi+mic :D

razmisljam da uzmem gh5 i gitaru, pa me zanima dal je igra zabavna ili brzo smori? jel 4500 za to ok cena? napisite neke utiske

Ne slazem se uopste, bubnjevi mogu da budu jako zabavni ali kao i gitara imaju smisla jedino na expert, a expert nema smisla na RB1 bubnjevima. :) Ako RB3 bubnjevi izadju u Evropi, pro mode sa cinelama ce biti prava stvar.

razmisljam da uzmem gh5 i gitaru, pa me zanima dal je igra zabavna ili brzo smori? jel 4500 za to ok cena? napisite neke utiske

Gde to ima gitara i GH5 za 4500? Planiram da predjem na PS3 za muzicke igre ovih dana a taj komplet sam vidjao samo za 11000.

Poslednja izmena:

Ja je igram gitarom od prvog dela na PS2 (pocetak 2006. godine), i evo skoro sam zbog posla malo zapostavio, a prve dve godine dana sam svirao minimum sat vremena dnevno..

Pa ako igras solo u pravu si......
Ali ako igras sa klincima, kao ja, onda je vise nego dobra investicija......
Ili kada se skupi ekipa, pa probaj da lupas posle 5 piva cak i na easy :d :d :d
Trenutno bend se sastoji od 2 gitare+bubnjevi+mic :D

Ma imam i ja te porodichne bend varijante pa su se svi smorili od bubnjeva, stajali su ovde mesecima i skupljali prashinu, a onda vidim da je to i ostalima koje znam :)

Ne slazem se uopste, bubnjevi mogu da budu jako zabavni ali kao i gitara imaju smisla jedino na expert, a expert nema smisla na RB1 bubnjevima. :) Ako RB3 bubnjevi izadju u Evropi, pro mode sa cinelama ce biti prava stvar.

Gde to ima gitara i GH5 za 4500? Planiram da predjem na PS3 za muzicke igre ovih dana a taj komplet sam vidjao samo za 11000.

polovna gitara i igra za 4500 ima kod jednog lika

Uopste se ne zanosi lik koji to prodaje je nevidjeni *******t i samo vrti ljude...Ja ga teram vec neko vreme da mi proda world tour i zeza samo tako...Bolje stedi zivce!

Kupio sam GH5 bundle za PS3, nabavicu i RB2 i DLC uskoro valjda. Trebace mi vremena da se naviknem na novu gitaru (jer sam igrao sa Strat 1 skoro dve godine) i da namestim kalibraciju jer ne vaze isti brojevi kao na Xboxu, ali ako neko hoce da igramo dodajte me, PSN tag je Bauer91.

Da li neko ovde mozda kupuje DLC za GH i RB? :)

Kupio sam GH5 bundle za PS3, nabavicu i RB2 i DLC uskoro valjda. Trebace mi vremena da se naviknem na novu gitaru (jer sam igrao sa Strat 1 skoro dve godine) i da namestim kalibraciju jer ne vaze isti brojevi kao na Xboxu, ali ako neko hoce da igramo dodajte me, PSN tag je Bauer91.

Da li neko ovde mozda kupuje DLC za GH i RB? :)

Pa ako naleti nesto interesantno, ja pazarim.....
Kupio No Doubt ceo ,Billy Idola i deca me naterala da im kupim Lady Gagu :d :d

Bauera zanimaju samo hard core pesme. :) evo jos malo pa mozemo da napravimo rb bend na ps3.

Ne zanimaju me samo hardcore pesme, zanimaju me:

1) Pesme koje su zabavne za igranje.
2) Pesme koje su kvalitetne za slusanje.

A 90% pesama koje ispunjuju oba zahteva su najteze metal pesme, ali eto, nisam iskljuciv. :D Uzeo sam Black Sabbath DLC za GH5 i Peace Sells, Rust In Peace i Mordecai za sada za RB2 koji cu imati sledece nedelje nadam se.

Namestio sam kalibraciju u GH5 konacno, ajde ko sme Pro Face Off, driveru? :)

Ti se josh uvek lozish na to :)

Ja nemam GH5, imam GHIII, GH:WT i RB1.

To natrpavanje kvadratica ili krugica na pokretnom necku jednako je besmisleno koliko i postajanje takvih pesama. To nije muzika nego gimnastika za prste. Mogli bismo organizovati neki pravi gh turnir, ili jos bolje vece za ljubitelje gha i rba. :d

Gde je WT krsh, pa to je mozda jedan od delova sa najvishe "svirljivih" pesama, posle prvog i drugog dela, oni se ne racunaju, otishli su u legendu kao ubedljivo najbolji :)

Nabavicu GH5 i RB2 kad budem imao vremena da sviram uopshte :)

Setlista je OK u WTu, mislio sam prvenstveno na engine koji je bolji u GH5. Ali kao i svaka setlista na disku (osim GH2/GH3) ima nekoliko zabavnih pesama za sviranje (GH5 je tu jos gori) a vecina je krs, sustina je u DLCu. :)

Zato je izmedju ostalog RB2 ubedljivo najbolja muzicka igra, dok je RB1 neigriv jer nema hyperspeed. :)

Ma bre josh malo pa ce GT5, ko ce da se zeza sa GH/RB sad :) Imam americhki WT sa UK DLCom, a UK RB sa USA DLCom, nemam pojma kako sam uspeo dva puta da se zeznem, ali eto sad imam jedno 15ak pesama koje ne vidim uopshte :)

Ma kakav GT5, jos malo pa ce WoR i RB3. :) Bas bezveze sto si se zeznuo dva puta za DLC...

Ja igram rock band the beatles jel igra jos neko da se pridruzi?

Da li je gitara koja dolazi uz Guitar Hero Warriors of Rock za Playstation 3, kompatibilna sa prethodnim GH i Rock Band igrama na PS3-u?

Nasao sam compability listu za GH World Tour gitaru, ali za WoR nisam.

ne nadjoh gh3 temu, pa evo ovde :)

Eksel Rouz toliko mrzi Sleša da ne želi da njegov nekadašnji kolega iz benda “Guns N’ Roses” bude deo video igre “Guitar Hero III”. Kada je saznao da je Sleš ipak ušao u igru, Eksel je rešio da tuži kompaniju “Activision” i to za sumu od 20 miliona dolara.

Naime, Eksl tuži “Activision” zbog prekršenog dogovora u kojem su čelnici kompanije pristali da u “Guitar Hero III” ne ubace Sleša ili njegov bend “Velvet Revolver”. Tužbu je podigao Eksel lično i to vrhovnom sudu u Los Anđelesu. Jedna od stavki tužbe je i šteta koju je "Activision" naneo Ekselu korišćenjem pesme “Sweet O’ Child of Mine” u onlajn promocijama “Guitar Hero III”, iako imaju licencu za korišenje samo za drugi deo igre.

Iz kompanijie “Activision” za sada nisu komentarisali tužbu.

by Blic

Ja sam dobio Rock Band 3 Pro Gitaru juce i danas sam probao igricu :) ljudi to je tako dobro uradjeno neverovatno :) jedina stvar ako neko zeli da se zeza onda ova Pro gitara nije za njega jer je tako dobbo uradjena poput prave, sto znaci ako neko sanja ili sanjao da nauci da svira pravu gitaru evo sanse bez placanja casova :) na ovo igrici se sve takao moze dobro savladati .Pocev od nota,pravilo drzanje prstiju na zicama (cak se dobije i trzalica u dve boje crna i bela )....Na igrici postoji vise nacinja igranja tj imaju : easy, medium, hard ,expert mimo toga imate cak i posebanad dodatak sa preko 100 leksija o gitare da bi se bolje savadala gitara :) mogao bi covek o njoj pricati satima :) ...E da zaboravio sam da kazem ona poseduje 6 zica dole a na vratnom zice simuliraju dumici da ne bi dolazilo do zamaranja prsti radi stiskanja zica ... :)

Prilozi

• rockband3guitar1x-large.jpg
    rockband3guitar1x-large.jpg
    14.6 KB · Pregleda: 29
sto se tice velicine priblizna je pravoj gitari ali za razliku od Guitare hero gitare ova ne moze da se poredi sa njoj i sto se tice kvaliteta izrade i esteckog izgleda :)

Nema Pro Gitara nigde da se kupi kod nas, covek je doneo iz Nemacke valjda. Ja sam imao prilike da je kupim sad u Italiji, ove nedelje, ali su stalno menjali datum izlaska i cak je u jednom trenutku pisalo 11.12 tako da sam odustao da je trazim, a ipak je izasla u medjuvremenu. U games-u nema pro gitare, nema je ni u complandu, da li je neko mozda pogledao u virtuala da li je imaju?

Nazad
Vrh Dno