Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

Dal mozhe da se igra bez gitare to jest na gamepad-u ili su kao Rock Band preshli iskljucivo na instrumente.

Nemojte sad da vređate oba fana TokiJo Hotela :p

mamu im lopovskuu, ne rade singstar mikrofoni.

Hmm, igra+gitara+bubnjevi+mic u USA kosta oko 150 EUR, a sve to + bas gitara u Shopto je oko 190 EUR. Jos samo ako shipping iz UK nije 100 EUR...

A jeste :) I 190e je mnogo, ja za te pare mogu iz USA da ih kupim sa poshtarinom, ali i to je mnogo, ne dam preko 100e za sve komplet :)

Problem i jeste u shippingu, ne u samoj ceni. Ja sam bubnjeve nalazio i za 30$ korishcene dva puta.

Poslednja izmena:
Sto se tice same igre ja sam na 46% i izbor pesama mi je sjajan, sve su super izbalansirane, mislim da su izabrali pesme gde je uzivanje svirati i gitaru i bubnjeve. Mogu da kazem da su smanjili tezinu jer dok u GH3 sam imao dosta problema na hard (bez intenzivnog vezbanja) u GH4 hard igram bez vecih problema dok iz prve svirke mi je medium lagan i postizem 100% na skoro svim odsviranim pesmama do sada.Takodje atmosferu su podigli na zavidan nivo, a ne ona zombi atmosfera iz GH3.Sve u svemu ja sam prezadovoljan igrom.

A jeste :) I 190e je mnogo, ja za te pare mogu iz USA da ih kupim sa poshtarinom, ali i to je mnogo, ne dam preko 100e za sve komplet :)

Problem i jeste u shippingu, ne u samoj ceni. Ja sam bubnjeve nalazio i za 30$ korishcene dva puta.

E a ako nadjes za 100 uzmi meni jedan i dajem ti 120e , jos ces i da zaradis :d

PS fala za popravku sljaka sve

Bah, Shopto ne isporucuje hardver van UK. Kod koje prodavnice u USA si nasao za te pare sa isporukom?

Ne verujem da ce polovni rekviziti moci da se nadju za manje od 60-70% cene novih u prvih par meseci... Mada ko zna.

da a radi mi gh2 gitara i josh dve non-original

samo jedna non-original je moja i do jaja je. stratocaster+je bila gotovo dzhabe i radi sa ovim gh-om. kako se nerviram shto nemam mic, neke pesme, what i've done recimo suckuje bez mic-a.

Bah, Shopto ne isporucuje hardver van UK. Kod koje prodavnice u USA si nasao za te pare sa isporukom?

Ne verujem da ce polovni rekviziti moci da se nadju za manje od 60-70% cene novih u prvih par meseci... Mada ko zna.

Ma toga ima na kilo, ali je poshtarina 70$ i josh carina kada se doda ima da ispadnu 100e na kraju samo bubnjevi :)

Ali evo bash danas sam naleteo sluchajno na prodavca koji ima gomilu RB 'open box' bundleova (mic, gitara, bubnjevi, igra, za X360) i mislim da ce sa poshtarinom i carinom biti dosta povoljnije od 200e, samo da se dogovorim sa njim, i da vidim koliko bi bilo na vishe komada pa da naruchimo ko hoce.

Poslednja izmena:
Ma toga ima na kilo, ali je poshtarina 70$ i josh carina kada se doda ima da ispadnu 100e na kraju samo bubnjevi :)

Ali evo bash danas sam naleteo sluchajno na prodavca koji ima gomilu RB 'open box' bundleova (mic, gitara, bubnjevi, igra, za X360) i mislim da ce sa poshtarinom i carinom biti dosta povoljnije od 200e, samo da se dogovorim sa njim, i da vidim koliko bi bilo na vishe komada pa da naruchimo ko hoce.
Ako je za te pare, ja sam na zaintresovan...
Bilo bi super kada bi se igrica uvezla kod nas, ali ne verujem da bi cena paketa bila ispod 250e, a upravo zbog toga i sumnjam da ce ijedna prodavnica imate ekonomske koristi od tog posla, jer ko ce ovde dati te pare za igricu. Mada verovatno je da ce biti igrica plus gitara, ali ja mislim da je pravi užitak ipak sa bubnjevima i mikrofonom, odnosno team play. I sada mi je baš krivo što nemam xbox360 da mogu da igram ove verzije što su "stigle".

Samo za bubnjeve najbolja kombinacija koju sam nashao je 90e + neka carina ako je bude, kapiram 1200-1500 din, mada mi je proshlo tuce gitara bez dazbina, sad ko je maler... :)

Ceo komplet sam nashao za 190e, ali ako se uzme dva ili vishe komada, shipping je jeftiniji (mada moram da proverim) pa ispada 160e komad i to nije tako loshe. Carina bi verovatno bila par hiljada.

ljudi da vas pitam 2 stvari, dal ce izaci i ovaj deo za PC kao sto je i GH3 izaso, i dal mogu da prikljucim Aerosmith gitaru(PS3) za PC i da sa njom igram GH3 na PCu ?

^Nažalost nije izašlo za PC, a veoma su male šanse da se ikada portuje. Izgleda da se ljudima iz Activision ne sviđa što je igra upotrebljiva i sa tastaturom. Što se drugog pitanja tiče, mislim da se gitarica za PS3 ne može upotrebiti na PC-u.

Da li je iko do sada nabavio ceo paket?

Vec su rasprodali GH:WT bundle u Game-S, u svim prodavnicama... Da li je neko primetio ovo u jos u nekoj radnji?

He he he, konacno sam se dokopao igre :D Na kraju sam je dovezao iz Trsta za 180 EUR, nigde blize nisam nasao.

Na prvi pogled sam zadovoljan, malo se trebam navici na drugaciju gitaru (u odnosu na PC), i da na neki nacin smanjim buku od udaranja u bubnjeve. Verovatno mogu da se nadju neki prigusivaci, kao za Rock Band...

Btw, u Italiji daju 2 godine garancije; bas me zanima koliko ce davati ovi nasi.

Poslednja izmena:
Stvari se opet dovlače iz Trsta, kao u stara dobra vremena :d

Jel ima nekih najava oko dolaska ove igre na PC ?

I ja sam se dokopao igre. Kupio sam je u Trentu za 198 eura u GameStop-u. Bilo bi dobro kada bi bilo tih prigušivača, za sada jedino slušalice pomažu, uključim ih u tv pojačam i uživam. Izbor pesama je fenomenalan, ima zaista svega. Oduševio me je touch pad na gitarici i mnogo mi je lakše da koristim njega za "trzanje". Za sada bubnjeve pikam na mediumu, a gitaricu na hardu, nadam se da ću uz naporan rad napredovati. A probao sam i mikrofon, i iako nem blage sa pevanjem uspeo sam da pogodim par nota.
Ono što me oduševljava za ceo Guitar Hero serijal (ako ne za ceo serijal bar za trojku i četvorku) jeste fantastičan dizajn same igrice, od menija pa do likova.
Može da se koristi gitarica sa trojke tako da sam kompletirao čitav bend (koristim je kao bas).
Sve u svemu vrhunska zabava vredna svakog centa.

Poslednja izmena:
izbor pezama je odlichan ali su neke odradjene bezveze totalno, recimo eye of the tiger i what i've done su bash loshe

Nazad
Vrh Dno