- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
I opet ponovicu,nisu driveri sjajni za win 7,za XP su odlicni nema sumnje,sve sam kombinacije probao a taj fenomen wall-a koji ti meni predstavljas kroz dx9 iskreno ne mogu da prihvatim jer je nemoguc.
A zasto je nemoguc? Zato sto ti nisi video? Kazem ti ako meni ne verujes pored screenshotova kucaj u googlu i videces da jos dosta ljudi na netu ima ovaj problem, generalno vezan za drajvere za fermi chip, ne samo za gtx460.
pixell je napisao(la):Čitao sam o ovome ranije ali nisam hteo da ja budem taj koji započinje ovakvu temu.
Moguće je da deo problema kod tebe nosi i ta P35 ploča koju imaš. Naime, u vreme izlaska GF104 sam kupio Palit GTX460 1GB Sonic u nameri da ga uporedim sa tadašnjom HD5850 koju sam imao (svi se sećamo tadašnjeg hajpa oko overklokovanih i ne overklokovanih kartica). Međutim, tada sam imao Gigabyte GA-P35-DS4 ploču koja je jako čudno radila sa GF104 i dobijao sam katastrofa rezltate u igrama, nakon čega sam i odlučio da ne radim review. Na toj ploči je radila gomila drugh grafika (i dalje radi kod brata) ali ne i GF104.
Sećam se da sam na par foruma čitao da se GF104 baš ne "miriše" sa P35 čipsetom što zbog ne ažuriranog BIOS-a, što zbog PCI-e 1.1 specifikacije P35 čipseta.
U svakom slučaju bi bilo dobro da se uključi još korisnika GTX460 kartica koji imaju dual core procesore i okače svoje rezultate.
Imam kod klinca C2D mašinu (ide na 4GHz) pa ako naleti neki GTX460 probaću da simuliram uslove i vidim kakvi su rezultati.
E to pixell care, razumes problematiku.
Poslednja izmena: