- Učlanjen(a)
- 17.01.2009
- Poena
- 605
Ovo postaje zamorno za citanje i moderisanje.A pocele su i uvrede da sevaju na sve strane, tako da vas molim da se:
1. smirite
2. date neke konkretne predloge
da ne pocnu da prste kazne.
Gdin_M, ako si ubedjen da je do drajvera, onda ova tema i nema poente, jel tako? Posto ja samo pljuvanje vidim.
Ako neces da probas drugu plocu, CPU, da vratis graficku ili sta su vec predlagali, ovo moze i da se zakljuca.
:wave:
Garson, zasto da prste kazne? Da se meni kao pokretacu teme obrisu postovi jer sam uvideo da nvidija ima problem? Jel sam ja rekao da od pre par meseci imam ovaj problem i da konstanto trazim resenje i uvideo sam da su drajveri problem jer na bilo kakvoj konfi je ovaj low gpu usage moguc. Jel to toliko tesko za shvatanje ili cemo samo da slusamo sta kaze zeljko koji i nema problem i pcbeast koji se ubacio u temu cisto da kaze da je on strucnjak za nvidiju jer je testirao koliko njenih modela. Jel ja nisam strucan, a na nvidiji sam od gf2? Jel zbog toga da se zakljuca tema da ljudi ne znaju za ovaj poblem?
Jel se javilo jos koliko ljudi sa istim problemom i svi su videli da gomila ljudi na netu ima problem i ti si zakljucio da je samo do mene problem? ?D
Neverovatno. Gde je tu objektivnost? Jel ovaj odsek za nvidiju samo za hvaljenje nvidije ili za iznosenje problema na njoj?
Zasto ja ne bi smeo da iznesem svoj problem? Jel to zabranjeno na forumu?
Znaci ono sto drugi korisnici sa problemom kazu to se ne prihvata vec je bitno da ja prodam ili vratim graficku?
I jos nesto, pixell je pre par postova rekao da kad je dobio karticu nije zeleo da prikaze rezultate jer su bili katastrofa zbog ovog problema. To kao nije bitan faktor? Bitno je da je problem do mene i ploce... lol