Šta je novo?

GTA V

problem sa GTA V

E ovako. Pre svega nov sam na forumu, tako da ako sam omasio temu, izvinjavam se. Neka je moderator premesti tamo gde treba biti. Radi se o problemu sa GTA V, tacnije o crashu.
Ko god je igrao zna da je prva misija ona pljacka banke (Odmah na stratu igranja). Znaci cim opljackam banku, te pobijem policiju ispred, a zatim kada krenem da uzimam kola, igrica mi crashuje, razlog ovaj: http://prntscr.com/7ko4o8
Nemam pojma sta moze biti, ali znam da nije do kompa, po sto je konfiguracija sledeca:

procesor: FX-6300 (Six Core)
Graficka: (Nvidia GTX 750)
Ram: 8gb.

Gledao sam razne klipove oko resavanja ovog problema, ali ni jedan ne postoji da je onako lepo objasnjen. Jednostavno igrica stalno crashuje na istom mestu. Ako neko zna u cemu je problem, neka napise u komentaru.
Jos jednom, ako sam omasio temu, nov sam korisnik, pa zato.
Hvala unapred :).

Probaj reloaded verzija ta gta moze da se kaze da nema bagove,isto i ja sam imao problema sa gta 5 3dm ili kako bese pa sam spustio reloaded i sve je bilo sredeno i oko performanse i crasove

Ja sam skinuo ovu verziju sa najvise seedera na tpb-u. Ova prva u top 100 games (tri hiljade i nesto seedera). Ne znam bas sta mogu da uradim, ako jos neko zna neko resenje, neka kaze, po sto ima dosta da se skida i inistalira... Ako 'pak ne postoji drugo resenje, probacu to.
Inace hvala krale.

Ma spusti reloaded nemoj se tormoziti sa drugim verzijama, reloaded je bug free ;)

Meni nije pomogla ni druga verzija igrice, reloaded/xatab/r.g
Pomaze jedino da se samoubijes i preskocis misiju :)

Nevezano za temu ali vezano za search opciju koja je na ovom forumu ne upotrebljiva!!! Ti kucas jedan pojma a rezultat koji dobijes na kraju nema veze sa vezom!

Ma spusti reloaded nemoj se tormoziti sa drugim verzijama, reloaded je bug free ;)
Potvrdjujem ja je igram vec oko mesec dana sve šljaka super u fulu i nema bagova [emoji6] !
Jedino nece u window mod da mi radi al nema veze ni nesmeta toliko [emoji4]

Koliko ja znam 3 karaktera su minimum u searchu vecine foruma sve ostalo se zanemaruje. Gta treba da nadje jedino ako radis search a nisi ulogovan.

Rec gta ima 3 a v 1 tako da gta treba da nadje koliko ja znam i kako radi kod mene. Najlakse se pretplatis na temu ako je u tome poenta price i ne trazis je vise.

Pa nije poenta da se predplatis na nesto nego da rec koju ukucas u search da ti to i nadje a ne kucas jedno a on ti izlista 200 strana koje cega i svacega a ni jedan pojam onoga sto si trazio.

Pretražujte forum preko Gugla npr.

Kod:
GTA V site:forum.benchmark.rs

The wrap up misija...ona posle misije kad se pohara FIB; odem gore do zgrade, krene video kad auto ide po kruznom toku, zapuca se u zgradu i posle se nista ne desava; na esc ulazim u meni i vracam se ali igra ne reaguje ni na jednu komandu...probao par puta, uvek isto. NEko resenje?!

Jel se kome desavalo da naleti na srusen avion u gradu?!

Skontah sad resenje na steamu; kazu treba izaci iz auta pre parkinga i peske odsetati gore...cu da probam

Ono sto vam mogu reci da ja vise citera u Online do sad nisam video :D Ajde mogu da razumem ove sto dele pare, puske, super avione, tenkove. Al brate cemu ta draz kad te ne moze niko ubiti pritom letis po mapi i mracis ljude i bacas im na glave neke brodove, vozove..

Ono sto vam mogu reci da ja vise citera u Online do sad nisam video :D Ajde mogu da razumem ove sto dele pare, puske, super avione, tenkove. Al brate cemu ta draz kad te ne moze niko ubiti pritom letis po mapi i mracis ljude i bacas im na glave neke brodove, vozove..

Igru sam imao na steam-u od samog pocetka a nemam ni 1h online igranja, bas zbog ti *****a. Od kako sam zavrsio igru udjem u nju ponekad i zezam se po mapi i to je sve.

Ja jos u zivotu upalio online nisam, a kako vidim ovde, verovatno i necu!

Ma nisu lose one heist misije, a cisto zezanje po mapi mi nije nesto, sto zbog citera, a vise zbog toga sto obicno upadnem na neki poluprazan server. Odigracu opet singleplayer jer sam stigao do 2/3 i onda sam zamenio hard. Steta sto nisu napravili neki cloud da se snimi pozicija za single.
Sada sam nasao da 2. jula ubacuju jos dva heista, taman da opet malo odigram.

Poslednja izmena:
Kako be nece u full window, jesi reinstalirao drajvere za graficku
Nisi razumeo ili sam ja mozda naveo da mislis da nece igra oce u fulscreen ali nece u windowed modu znaci da radi kao WoT npr. pa me to malo zacudilo teo sam da nadgledam temperature i resurse kao kad upalim i igram WoT i pratim al okej nije mi toliko vazno al sobzirom da GTA ima windowed i windowed border konto sam da moze ali kod mene nesto neće hebiga [emoji4] !
Ako neko ima neko resenje iz iskustva nek podeli to [emoji6]

Meni se pre nekog vremena izbagovalo, stavim full screen on vrati, pa sam par puta stiskao alt enter i uspelo je

Nisi razumeo ili sam ja mozda naveo da mislis da nece igra oce u fulscreen ali nece u windowed modu znaci da radi kao WoT npr. pa me to malo zacudilo teo sam da nadgledam temperature i resurse kao kad upalim i igram WoT i pratim al okej nije mi toliko vazno al sobzirom da GTA ima windowed i windowed border konto sam da moze ali kod mene nesto neće hebiga [emoji4] !
Ako neko ima neko resenje iz iskustva nek podeli to [emoji6]

Za pracenje temperatura i itd ne koristis MSI Afterburner?

Za pracenje temperatura i itd ne koristis MSI Afterburner?
Iskreno ne zasto pojma nemam koristim open hardware monitor nekako mi zgodno u cosku stoji navikao sam [emoji4] .
Zato me i golica zasto mi GTA nece u windowed modu da radi al nije frka nego vako usput sam pitao [emoji4]

Da ne gusimo temu program je vise nego dobar mozes pratiti sve u samoj igri bez izlazenja.

Meni se posle instalacije 15.5 drajvera refresh rate u Windowsu sam nekako podesio na 24Hz i sve dok to nisam vratio na 60Hz, nije ni igra mogla da ode u fullscreen jer su bili podešeni različiti refresh rate za igru (1080/60) i za desktop.

Nazad
Vrh Dno