Šta je novo?

GTA V

Ljudi jel zna neko kako mogu da promenim mejl na social clubu, hteo bih da prodam GTA, probao sam al ne moze, dal ima neka druga fora, ili moram da kontaktiram rockstar support?

Ovaj mod kao na S4 Amoled ekranu,), jeste, ima malo jaci saturation, po meni, samo malo da ima hladnije boje, bila bi savrsena grafika.

Sta bi dao da mogu da ga nabodem kroz ekran. Koja iritantna ******cina...

Ja sam gledao sa zvukom na MUTE tako da nisam morao da ga nabodem kroz ekran :)

Sada sam pokušao samo sa Sweetfx-om, doduše nisam vrato fabričke fajlove nego ostavio od MOD-a. Nikakve promene mi se ne vide pri paljenju sweetfx-a. Znači minimalna razlika u senkama ma šta god od štelovanja promenio u sweetfx-u.

Da li je neko imao sličan slučaj?

A ovo morate vidjeti :D

[YOUTUBE]0ZZquVylLEo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Kada stigne iCEnhancer bice blizu ovoga...:D

[YOUTUBE]7BbkrXCLmLw[/YOUTUBE]

:d

Kratko pitanje: da li je normalno da GTA V radi kao krš na i5-3230M sa 720M? Hteo sam malo da probam igru, i baš sam se frapirao kada sam video da štuca čak i u 1024x768, sa svim podešavanjima na minimumu!? U principu, nije problem, imam pri ruci i jači laptop, ali me ipak nervira, jer koliko vidim, na jutjubu likovi peglaju na 720M u 720p bez problema. Pada li nekome na pamet u čemu može da bude problem? Drajveri su najnoviji i sveže instalirani, win takođe svež i sve ostalo lepo radi...

onaj real GTA je najbolji video koji videh ne secam se kad.e ovo je definicija "pokidavanja".

Kratko pitanje: da li je normalno da GTA V radi kao krš na i5-3230M sa 720M? Hteo sam malo da probam igru, i baš sam se frapirao kada sam video da štuca čak i u 1024x768, sa svim podešavanjima na minimumu!? U principu, nije problem, imam pri ruci i jači laptop, ali me ipak nervira, jer koliko vidim, na jutjubu likovi peglaju na 720M u 720p bez problema. Pada li nekome na pamet u čemu može da bude problem? Drajveri su najnoviji i sveže instalirani, win takođe svež i sve ostalo lepo radi...
Koliko memorije si dodelio grafickoj, trebalo bi da opusteno teras to na medium.
Ali svakako treba oko 2gb memorije + 6gb ram.

2gb, a od toga je iskorišteno nepunih 1.2gb. Teksture kasne sa učitavanjem, katastrofa... Razmišljam da probam sa drugom "verzijom".

2gb, a od toga je iskorišteno nepunih 1.2gb. Teksture kasne sa učitavanjem, katastrofa... Razmišljam da probam sa drugom "verzijom".
Koliko imas memorije za sistem?
Ja imam 6 i povuce 5.2gb...pokreni msi afterburner pa vidi koje
zauzece imas cpu, gpu, memorije, page file...

I ja imam 6 gb, ali mislim da nije toliko veliko zauzeće memorije. CPU i GPU su praktično zakucani na 100%, na 720p sa golim minimumom detalja. Jedva igrivo, sa štucanjem tokom vožnje unaokolo i uz kasno učitavanje nekih tekstura. Misije skroz neigrive...

Meni je sa 4 giga radio ok bez ovog stucanja, jos sam maltene stavljao neke stvari na high, one slajdere do kraja, i radilo je ok, 35, 40 fps u gradu,na 270 i fx 8300.... sad je ne moguce igrati sa spustenim detaljima na minimum, stuca razbija... Ukljucim pagefile na afterburneru kad ono zauzece 7 giga :D

:D:D:D

Stigao prvi deo ILL-GOTTEN GAINS dlc-a za one koji ne znaju šta će sa parama.

Da, stigao DLC i sa njim preslikani Pagani Huayra :) Evo par slicica...

271590_2015-06-10_00001.jpg 271590_2015-06-10_00003.jpg 271590_2015-06-10_00008.jpg 271590_2015-06-10_00009.jpg 271590_2015-06-10_00011.jpg

Jeste skup, ali vredi. Kupio sam ga u singlu (online sam slabo igrao, nemam vremena), s obzirom da svako od 3 lika ima po blizu 15 miliona kad se predje prica... A inace single sam presao 100% :) Pored toga, Frenklinu sam uzeo onu autoradnju u pustinji, pa svi upgrade-i su mi za dzabe (znaci to kad puknesh skoro 2 miliona za Pagani) xD

I jel igras kada si na 100% ima li posle 100% ikakve želje za igrom ?

Vrh Dno