Šta je novo?

GTA V

Ima, uvek je interesantno, pa makar se i samo zezao po gradu. Ali i kad zvanicno predjes 100%, nisi presao sve misije, imas jos dodatnih misija. Koje su i njihovu lokaciju mozes videti na Rockstar Socialclub-u, na svom profilu. Tu je spisak svega sto si presao i ostvario i sta ti je ostalo, plus mapa gde mozes videti gde su te misije koje nisi presao. Online sam stvarno malo igrao, nije losh, ali treba vremena za to kojeg trenutno nemam.

Inace, ovaj GTA, kao i svi prethodni, imaju taj smek barem meni da jednostavno ne mogu da me smore. Igram trenutnu verziju sve dok se ne pojavi nova nakon 5 godina. A svaki GTA u pocetku uglavnom se zezam po mapi dosta vremena, pa tek kasnije odlucim da predjem misije i kompletiram igru. Ali i posle toga igra ne gubi na zanimljivosti. Primera radi, u GTA IV mi je zanimljivo bilo do pojave V-ce da ubacujem nove modele automobila (koji jako dobro izgledaju, uglavnom su konverzije iz trkackih igara) i da se izivljavam sa njima (modifikacija upravljivosti i slicno). Bice tako i sa peticom cim provale kako da moduju automobile. :)

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo kada bi na 10-15 dana ubacivali novi heist. Bolje tako nego da stave 4 odjednom.

cuti i budi srecan sto i za ista imaju vremena od davljenja u parama. :)

Koliko vidim ukljucuje 1,2 miliona kesha u igri :) tako da su stvarno snizili cenu...

Cenu klokt igre nisu dirali, još uvek je 59,99€, ovo je neku bundle sa glupostima :d

E vec mi dosadilo da me izbacuje, samo prikaze svi su izasli, a u stvari mene prebaci na prazan server. Odradio sam port forwarding UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, and 61458
Jel jos neko to radio ili treba jos nesto, jel pomoglo?

meni od ovog pecha radi katastrofa online, zabada svaki drugi put, not responding, treba mu po 5 puta da nadje sesiju

kupon za 8 miliona ingame keša košta 74 evra ahahahah
lezi lebe da te jedem

Dal me zezas ? Hahahhahahahahah pa upadni u online i bleji tu jedno sat vremena i garantujem ti da ces naci nekog dobrog coveka koji ce ti udeliti tih 8m za dzabe :D

Posto je generalno Online otisao u ku*ac, skoro pa redovno citera ima na serveru :)

Igrao sam dosta online ali ovoliko čitera nisam uopšte sreo, od kako su izbacili ovaj poslednji dodatak ima po svakoj sesiji barem jedan. Mada su svi neki dobri ljudi - vole da dele pare :d

Pa da, al kad dobijes pare onda izgubis volju za igrom. Ubacili i one pakete u kojima mozes da nadjes minigun. Da sam znao jurio bih paket umesto da par misija igram 100x -.-
Dobra stvar sto mi konacno posle update-a prikazuje kilometre umesto milja.
Citera ima koliko hoces, obicno su crveni igraci citeri. Odem tako da proverim, reko mozda nije pa da se malo ubijamo, kad ono lik poce da se klonira i baca bombe :D

Poslednjih 10 dana igram par sati dnevno modovan sp, mp ne ulazim. Koliko stvari i gluposti na kojima proleti vreme.. Tako da imam sigurno 100-inak sati do sada i to nisam igrao samo gta ili da sam se ono..budio da uletim u igru.

Pozdrav ljudi,imam jedan problem,kada mi trazi da uradim update social kluba izadje mi ROCKSTAR UPDATE SERVICE IS UNAVAILABLE (CODE 1),ne znam sta da radim,igra je original

Da li može i na koji način GTA 5 da se igra bez kreiranja naloga na Social Club (tj. u offline režimu), ili svakako moram da kreiram nalog na Social Club? I takođe me interesuje da li mogu sa istim originalnim diskom GTA 5 da igricu instaliram na više računara?

Mislim da ne, jer igra koristi DRM sličan denuvo DRM-u koji zahteva da budeš online i ulogovan, tj. mislim da kad se uloguješ jednom, sledeći put možeš ipak da ideš u offline, ali svakako moraš se baš jednom ulogovati.

Možeš da instaliraš, ali igrati možeš samo na jednom, tj. tamo gde si se poslednji put ulogovao na social club.

Imam problem sa kalibracijom dzojstika na igrici, posedujem hama urage vendeta dzojstik, sa x360ce namestim sve ali kad udjem u igricu obrnute su mi kontrole, tacnije kamera, desno je dole levo je gore itd...kada uradim kalibraciju u igrici ne mogu da ispravim kontrole jer pise Direct input already in use.
Da li je neko imao slican problem i kako je resio?
Takodje i u misiji The Long stretch kada oborim helikoptere i treba da udjem u kola da pobegnem policiji iskoci mi error svaki put, ima neki fix?
Piratsku verziju imam r.g mechanics ali i sa reloaded verzijom se isto desavalo

Poslednja izmena:
Moze mala pomoc.
Igram single player.Nikako mi se ne otvaraju nove misije.Odradio sam flight school sa Michel i tu je kraj.Nigde ne vidim nove misije ni na jednom od 3 lika?U flight school imam sve medalje na Michel ali nece dalje da mi nastavi sa misijama?
Gde gresim?

Moze mala pomoc.
Igram single player.Nikako mi se ne otvaraju nove misije.Odradio sam flight school sa Michel i tu je kraj.Nigde ne vidim nove misije ni na jednom od 3 lika?U flight school imam sve medalje na Michel ali nece dalje da mi nastavi sa misijama?
Gde gresim?
Mislim da si stigao da treba da parkiras neke automobile na nekim mestima potrazi na youtube
gta v getaway car location

Moze mala pomoc.
Gde gresim?

Verovatno je ovo sto kaze Krale. Nadji neki poveci auto sa 4 mesta, ako odgovara, pisace ti u gornjem levom uglu da je pogodan za getaway car i postavi ga negde gde hoces odnosno na neko malo zavuceno mesto, ako odgovara takodje ce ti reci u gornjem levom uglu. Nije bilo obavezno da sa Michael-om prodjes flight school :)

Odradi shooting practice u streljani i otvorice ti se nove misije

Kakav je ovo update 1gb danas mi ae azurira nisM stigao da igram bio sam u haosu s poslom niti sam pratio temu.. Dakle igra mi se azurirala danas... 3 update-a prvi 55mb drugi 600mb treci 400... E da primetih da mi nema auta koji sam kupio, otisao sam na jednu misiju (onu sa avionima i auta mi vise nema ... jel i dalje mozda na tom parkingu? :-D Edit nije ni tu...

Poslednja izmena:
Pogledaj Impound garage. Možda tamo nađeš svoj auto. Koštaće te 250$

Gde je to? U mojim garazama ga nema inace sam auto parkirao na parking jer je tako misija zahtevala....

Pogledaj mapu u igri, kašće ti se samo. Ukucaj Impound garage u google...

Zna li neko da li je moguce da se zakljuca fps ali bez vsynca, kao sto recimo moze u battlefieldu, da ide max do 75 npr.?

Pretpostavljam da moze u MSI Afterburneru ili nekom drugom programu za kontrolisanje grafe. Licno konzumiram EVGA Precision X koji to moze ali on je u principu isto sto i Afterburner sa drugacijim skinom. Posto je to zapravo sve RivaTuner samo sa maskom.

Vrh Dno