Šta je novo?

GTA V

Ova igra sa 7970 i sa novim drajverom 15.7 otkida kako radi! :D

Drustvo da li je neko imao problem sa secanjem na windows 10? na windows 7 mi je ok radila igra ali na windows 10 s vremena na vreme naidje kada fps opadne u sekundi pa se vrati I tako sve u krug.. skinuti zadnji drajveri za windows 10 15.7 verzija ali imam taj problem.
AMD FX8320
R9 270X PCS+ 2gb ddr5
12gb ram

Igra li iko od vas ovo online? Neka se javi u privatne poruke pa da se zajedno heists odradjujemo.

Drustvo da li je neko imao problem sa secanjem na windows 10? na windows 7 mi je ok radila igra ali na windows 10 s vremena na vreme naidje kada fps opadne u sekundi pa se vrati I tako sve u krug.. skinuti zadnji drajveri za windows 10 15.7 verzija ali imam taj problem.
AMD FX8320
R9 270X PCS+ 2gb ddr5
12gb ram

Meni su ti zadnji drajveri pravili problem! Ne bas sa ovom igrom ali probaj da obrises te beta drajvere pa pusti da ti windows skine preko update svoje pa vidi kako ce se onda igra ponasa. Mozda ces imati nesto nizi fps ali bi trebalo da bude puno stabilnije u radu. Drajvere obrisi ono klasicno uninstalliranje se revo uninstaller pa onda odes pa rucno jos pregledas da li su negde ostali repovi pa onda pokrenes Display Driver Uninstaller sa run as administrator pa kada zavrsi pokreni cccleaner pa pobrisi registry i tek onda pusti da windows povuce preko WU svoje drajvere ili mozes ponovo probati da instaliras 15.7 beta drajvere.

AMD FX8320
R9 270X PCS+ 2gb ddr5
12gb ram

Ja imam isto 270x i dosta slabiji procesor i duplo manje ram i to ddr2.
Nema tog sckanja na windows 10 i 15.7 drajverima, sve na veri high u gradu
od 28-35fps van ide i prko 40.
Nesto ti to nisi dobro podesio ili su ti ostali repovi od drajvera.
Skini msi afterburner pa prati da ti procesor ne zakucava.

Poslednji apdejt je jako uništio performanse igre, tako da je možda u tome problem, a ne u win-u.
Meni se ponaša sad skoro kao launch verzija. Stutering, seckanje, sesije često pucaju, grozota.

Ovoje sramota kako su upropastili igru. Sa 57-60fps, jitros upalim 34-41 svako malo. Uninstall instant bio...sreca pa sam je presao!

Meni isto katastrofa od poslednjeg pecha, vidim da se dosta ljudi žali i kao ispituju sta se desava.

Ja imam bukvalno 2FPS slideshow kad god uđem u Ammu-Nation od poslednjeg patcha, ostatak igre je 50-60FPS :S:

Nisi jedini. 1-2 fpsa takodje. Upravo je stigao novi patch na steam. Jedino što znam je da su izgleda opet zeznuli script hook, pa će biti dan, dva miline bez čitera.

Ovaj zadnji update je dosta poboljsao performanse, nema vise stutteringa, kad se udje u armory ne obara na 3fps itd. Sve u svemu dosta fluidnije djeluje.

400 i nesto megabajta zadnji update, i radi ok sad, u gradu i van njega, bez stucanja, e fala qrzu

Ajde ljudi ko je malo aktivniji dodajte me pa da igramo zajedno ove misije i heists. Od ovih stranaca malo ko je raspolozen, tupava neka djeca u pm...

Pa koji ti je nick na social klub-u?

^ Posalji mi na pm tvoj nick tj steam ili rockstar preko cega si registrovan, ja igram preko steam-a.

Nego ajde sto vidjam citere, generalno otupeo sam. Al kad vidim nase da koriste citeve.. Nikad mi nece biti jasno sta im bre znaci da leti po mapi i da me ubija, baca sve i svasta na glavu i pored svega ne mozes da ih ubijes.. Smesno i zalosno je, promenim ja server al postalo je tuzno sto niko da se resi ovoga ili da srede..

Dodajte i mene na social, isti nick ko na benchu, pa da igramo

Da se ne jurimo, moj nick je Madjarica023 Social Club-u, pa eto ko hoće neka me doda.

Danas završio mastermind sa nekim likovima, 6 sati lagano [emoji4]
19259f2f8ac63d2f5dd04bfdfeec7179.jpg

Svaka cast! Ekipa mora da je bila dosta iskusna i uigrana, u suprotnom ne znam da li bih podnio nerviranje zbog servera, bugova i random smrti u misijama :) Ja sam sinoc imao dobru ekipu za Humane Labs ,)

Elem, poslije uspjesno zavrsenog setupa mi server bukvalno zabaguje do te mjere da moram ugasiti igru ili mi zabaguje da neke zvukove tipa ambijentalne uopste nemam pa moram odraditi switch na story mode pa ponovo nazad da bi se vratili...

Kupio gta5 zbog tog challenga izmedju ostalog al' prc. Niko od nasih, pa ni od stranaca ko ima 6 sati da ulozi par dana dok ne dodje do perfekcije.

Na windows 10 konacno proradise zadnji drajveri preko WU.
Rade odlicno, dosta bolje nego 15.7...

Зна ли неко како након завршетка игре да се заради 150.000.000?
Говорим о офлајн моду

Pa kad predjes igru svaki lik dobije po 50mil

Не добију по 50м, него по ~30м. А голф клуб кошта 150м, па ме интересује како га купити

Za sve heist misije u Story modu treba odabrati najjeftiniji tim, na zadnjem heistu treba odabrati drugi nacin ulaza u Union Depository(sa eksplozivima) jer se vise zaradi tim pristupom + misije koje ti daje Lester (likvidacije) ne igrati dok ne zavrsis zadnji heist jer upravo one donose najvise novca kroz manipulacijama na berzi sa sva tri lika + na sve to dodati i onog sto ga moras na aerodrom odvesti koji ti u znak zahvalnosti pokloni insajdersku info u vezi kupovine akcija odredjene kompanije na berzi.

Sve to kad odradis kako treba trebao bi da zaradis toliko novca da tu kupovinu golf kluba ni ne osjetis a naravno da nisi, kao ni vecina igraca sve ovo tacno ovako odradio tako da... cheat i unlimited money FTW :D

Једино сам На тежи начин последњу хеист мисију одрадио, остало као што си рекао

Nazad
Vrh Dno