Šta je novo?

GTA V

Pa dobro, imaju u obziru da je igra izasla pre skoro 2 godine.

Ima li ko resenje?
Kada pokrenem GTA onda mi pise ovo
The instrucion at 0xa72cd975 referenced memory at 0x0000ac94.The memory could not be read.

Imate li neke savete za sto bolju optimizaciju, sta pogasiti, sta moze da se ostavi, koji Direct x izabrati (mislim da mi bolje radi na DX10 opciji). Onaj mod za fiziku sto sam kacio izgleda ne radi na novijim verzijama igre :/

Imate li neke savete za sto bolju optimizaciju, sta pogasiti, sta moze da se ostavi, koji Direct x izabrati (mislim da mi bolje radi na DX10 opciji). Onaj mod za fiziku sto sam kacio izgleda ne radi na novijim verzijama igre :/

Vrati na update v3 to jedino pomaze.

Kako bih to tacno izveo?

Kako bih to tacno izveo?
Pa imas onaj folder update kada udjes opet je folder "update" njega prekopiras u folder gde je igra.
I naravno v4 posle.
E da ako imas nesto od modova deinstaliraj ih inace nece raditi igra.
Posle mozes ponovo da modujes.

Poslednja izmena:
Mogu li dva razlicita korisnika da igraju, dva profila da se naprave?
Zasto je to postala tako nemoguca i neizvodljiva opcija u igrama..

Nemam pojma meni je sve normalno radilo

Pa uloguj se na social club :) Ja sam presao na win 10 i radi sve ok...

Imas objasnjenje na netu sta i kako ide. Moras verovatno da vratis save game. Pogledaj za tvoju verziju igre.

Koliko sabija onaj mod za fiziku sto sam kacio, strasno.. Dobar je i od "kilatomate", ali ovaj je tri puta bolji. Samo da tastatura ima analogne dugmice, jer me mrzi da se prebacujem na gamepad, tockovi proklizavaju kad kreces iz mesta ali kad krenes, druga prica, mogu sat vremena da se vozikam random po gradu..

GTA na tastaturi - ZASTO?

Edit: A, vidim. Jer te mrzi da se prebacujes na gamepad. Nije lako stvarno :D

Bravo za napus :) Sad sam probao sa gamepadom i bolje je naravno :) Mogu lagano da krenem bez da potpisujem gume svaki put, jedino sto svaki put moram DS3 tool da palim i da ne zaboravim, i da se prebacujem na tastaturu kad je neko prangijanje i slicno..

To smara, prihvata se razlog :D

Ima neki betterds3 kod koga ne mora to, čini mi se...

Poceli car modovi konacno

Pozer

Jel jos uvek kola imaju obicaj da nestanu kad ih parkiras u garazu kod kuce?...davno izbrisah igru, ne znam jel su sredili to

Jok.. mislim jedino ako ne snimis save posle, ili odes u misiju s tim kolima, al to se valjda podrazumeva :)

Ja ne znam gde meni odu one slike sto slikam telefonom... Uvek idem save to galery, a kad udjem na social club>photos,
nema ih nigde...

^
Idu na SocialClub/Snapmatic pa izabereš my photos

Ko se jos lomi da instalira onaj driving mod, ne znam koliko klip moze da docara, nebo i zemlja u poredjenju sa ocajnom default fizikom :)

Sto ne bi bilo? Ovo je pri davanju punog gasa namerno, sa gamepadom moze skroz normalno da se krece bez proklizavanja..

Poslednja izmena:
Vrh Dno