Šta je novo?

GTA V

Nema to veze koji deo sta vise koristi. Kako graficka u BF3 i ostalim igrama stalno stoji na 99%?
E pa ako i5 nije dovoljan za ovu karticu onda nije ni jedan. Pre ce biti da je do bagovite igre.
Pre će biti da je do tebe. Svima radi kako treba, grafa max, cpu skoro max. Tako treba da radi. I ako grafa sa 99 padne na 95 pa i 90 je takodje normalno. Ako tebi nije tako, to NE ZNAČI da je igra bagovita, več je do tvog kompa.

Zavrsih i ja sa nekih 77% mislim da se posle dopunjuje kupovina poslova, trazenje NLOa itd... jer recimo tokom igre nemas lovu da pokupujes bioskope s Majklom.

da,fenomenalno su prefetch odradili,najbolji do sad u open world-u sigurno.kapiram da jedino u letenju mlaznjakom treba ssd(predpostavljam,nisam testirao),za sve ostalo ko moze da prezivi inicijalno ucitavanje hdd je sasvim dovoljan.
Proverih upravo, nema potrebe za ssd ni sa vojnim mlaznjakom (lovac sta li je vec), radi ko sat, provlacio ga izmedju zgrada, ispod mostova, leteo sa jednog na drugi kraj mape, nit videh da igra nesto znacajno drlja po hdd nit ikakve dropove frejmova.

Zato sam primetio da ume nekad da se pogubi igra kad se zagine daleko od bolnice van misija i da pocne sitno da stuca i da se cuje krkljanje hdd-a dok se neunormali, al mi se desilo to sitno stucanje jednom i na ssd-u, mada se nesecam sta je tada bio uzrok.

Mini bag u igri koji mi se desio dok sam probao mlaznjaka. Ukradem ga iz vojne baze, zbrisem "muriji", odletim do Sendi sor piste, odlozim ga u hangar, preparkiram ga da nebi morao u rikverc svaki put da izlazim, odradim quick save ispred hangara, vratim se u mlaznjak i izvodeci vratolomije ispod mostova i izmedju zgrada zaginem, posle izlaska iz bolnice ucitam save kod hangara i opa dva aviona u hangaru na neku foru. :)

Poslednja izmena:
Kresuje mi igra kod misije kad se raznese djubretarski kamion. Jel ima neki fix?

Probah danas malo u 3D da igram, mogu reci da je poseban dozivljaj...jedino sto mi grafika nije dovoljno jaka da gura sve kako je zamisljeno :(

Probah danas malo u 3D da igram, mogu reci da je poseban dozivljaj...jedino sto mi grafika nije dovoljno jaka da gura sve kako je zamisljeno :(

Da li igra ima nativnu podrsku za 3D, u smislu kroz meni da mozes da ukljucis 3D opciju, recimo side by side, ili nv 3d vision, itd..., kao sto je recimo slucaj kod Crysis 2 i 3, na cemu im skidam kapu. ??

premijer:

ako imas dovoljno cpu misica i proverenu ili original verziju igre,ako izgasis vsync grafe ce da rade punom parom (prva,druga i ne,igra nije sampion skaliranja,dobro je,ali kao sto rekoh nije sampionski).ako ne,resenje je overklok,a ako opet ne bude pomaka,mora cpu da se menja.posto pricas o kartama u mnozini,predpostavljam da imas neki SLI/CF setap,a za to treba od sendi i5 pa na dalje na dosta dobroj hercazi (od 3,5ghz pa nadalje).na konfi iz potpisa je taman tu po pitanju cpu-a,vidim u eksplozijama u gradu da nakucavam do kraja cpu,a i po proverenim benchevima vidim da je neki sweetspot haswell preko 4ghz (moj turira na 3,9).

Da u pitanju su dve 7950 u CF. Procesor je fx 8320.

Posto nemam bas vremena da citam 194 strane, ako moze neko da me uputi u resenja za ove crash-ove igre. Za sada me uvek izbaci kada nisanim iz kola u misiji (zbog bombe msm).
Samo dajte stranicu ili broj posta, da sam prostudiram.

Igra je fenomenalna ali jednino sto mi ide na zivce je to sto nema pravila gde ce da izbaci stop working... moze da izbaci usled voznje kola, moze dok idete na misiju ili kada radite misiju ili na zavrsetku misije!

To je ono sto me jedino iritira ali dobro drugacije ne moze.

Prica je fenomenalna, misije isto tako... jos uvek je nisam presao tu sam na nekih 50% ali igram polako odprilike svaki dan po sat vremena mada se desi da nekada ne igram dan dva zbog obaveza pa onda slecedeceg dana se malo opustim pa igram malo duze.

Upravo sam zavrsio single player, nisam zurio oko 40tak sati po steamu sam na to utrosio, ni jednom mi nije pukla igra.

Itekako...Ali...ipak mi San Andreas drzi posebno mesto u srcu i secanju... Koliko god GTA V bio napredniji, pa kasnije VI i ostali... Nikad nece zameniti tu draz i lepotu koju sam imao igrajuci SA... Puste godine idu brzo..

Evo jedne za nostalgicare.. Uzivajte :) :(

Poslednja izmena:
Posto nemam bas vremena da citam 194 strane, ako moze neko da me uputi u resenja za ove crash-ove igre. Za sada me uvek izbaci kada nisanim iz kola u misiji (zbog bombe msm).
Ako oces smernice da sam ispitas u cemu je problem pogledaj 4 posta iznad svog. Tj.

Pogledaj post #2515
I procitaj temeljno par puta pomenuti post.

Ako oces pun odgovor, kad god bacis sticky bomb, kasikaru i sl dok si na nogama i posle toga probas da upotrebis neko oruzije iz vozila ili promenis na drugog karaktera u igri koji nije pored tebe, tj mora da se odzumira slika iz pticije perspektive zbog promene igra ce da zabode. Mozda ima i neka treca situacija da ce prouzrokovati crash, ove dve su za sad poznate.

U koliko u misiji specificno moras da upotrebis sticky bombs ili sl, uradi to iz vozila i igra nece pucati.

Poslednja izmena:
Da li igra ima nativnu podrsku za 3D, u smislu kroz meni da mozes da ukljucis 3D opciju, recimo side by side, ili nv 3d vision, itd..., kao sto je recimo slucaj kod Crysis 2 i 3, na cemu im skidam kapu. ??
Ima o podesavanjima za grafiku redovno 3d, ja koristim 3d vision.

Itekako...Ali...ipak mi San Andreas drzi posebno mesto u srcu i secanju... Koliko god GTA V bio napredniji, pa kasnije VI i ostali... Nikad nece zameniti tu draz i lepotu koju sam imao igrajuci SA... Puste godine idu brzo..

Tu si u pravu, mislim da nijedan GTA nastavak nece skinuti sa trona SA, ja cak mislim kada bi izbacili remastered verziju, da bi je ljudi vise kupovali nego V, jednostavno igra za sva vremena (kjkszpj, aezakmi, cuvene sifre kojih se u svakom trenutku secam, haha :D)

On topic jel koristi neko ovde sifre za V ?? Ja za kola i max health i armor, bar dok ne stignu za oruzije :p

U misiji sa djubretarskim kamionom sam se 3 puta suicide dok mi se nije pojavila opcija za skip, tako sam izbegao crash dok prebacuje na majkla. Suicide najbolje odraditi M40 grenade launcherom.

premijer:

pa jasno je,nemas cpu misica za njih dve u ovoj igri.nategni cpu koliko ikako mozes.

Tu si u pravu, mislim da nijedan GTA nastavak nece skinuti sa trona SA, ja cak mislim kada bi izbacili remastered verziju, da bi je ljudi vise kupovali nego V, jednostavno igra za sva vremena (kjkszpj, aezakmi, cuvene sifre kojih se u svakom trenutku secam, haha :D)

On topic jel koristi neko ovde sifre za V ?? Ja za kola i max health i armor, bar dok ne stignu za oruzije [emoji14]
Baš tako :)

GTA SA jeste bio dobar i tacno je da su se kucale sifre ko lude (tipa 7-8 sifri otkucam za 6 sekundi svaki put kad krenem da igram xD), ali jednostavno u poredjenju sa GTA V izgleda poprilicno bledo (ne mislim na grafiku vec celokupni utisak). Mogu sa sigurnoscu da kazem da je za mene GTA V do sada najbolja igra koju sam imao prilike da igram (okvirno za 17 godina gaminga).

mozda najbolji GTA ikad,sad reci da je najbolja igra ikad...

Bili smo deset godina mladji, pa nam je i zato uglavnom San Andreas bolji. :D

GTA5 2015-04-30 11-49-07-24.jpg

Vecina je vec sigurno presla i zna o kojoj se misiji radi... Kod mene se javlja problem kada stignem do aviona, uzmem torbu i kada treba da me prebaci na Majkla poznati kresh..
Da li je neko imao slican problem?

Vrh Dno