Kresuje na prebacivanju, znam tako je i meni, pobacaj sve bombe i mine pre nego što počneš misiju.
Meni gta v radi isto kao bf3. Tamo procesor nikad nije išao do kraja kao ni grafa. A tako ne treba da bude.
Ne znam sta ti tupis?! Nije normalno da igra nabija i5 na 100% ma sta ti pricao. A i gpu usage treba da je 99% stalno, kao sto je u normalno optimizovanim igrama.
Nije dovoljno pokrenuti igru. Kako im radi na tim dual core procesorima? Battlefield 3 npr. drzi konstantno graficku na 99% i fps je ekstra stabilan.
Meni je u BF 3 grafa uvek zakucana na 99% (kao i u Medal of Honor Warfighter, Crysis Warhead itd.). Jedino GTA pravi problem.
Ako je u recommended zahtevima 8gb onda nemas nikakve koristi od 16.I dalje cekam da se neko javi i potvrdi da li ce sa 16GB rama GTA raditi bolje ako sad zauzima cca 6,7GB na 8GB rama. Mozda glupo pitanje al eto.
I jos nesto koliko se moze postici overclockovanjem 7950 radeonki koje rade na defaultu svo vreme?
I dalje cekam da se neko javi i potvrdi da li ce sa 16GB rama GTA raditi bolje ako sad zauzima cca 6,7GB na 8GB rama. Mozda glupo pitanje al eto.
I jos nesto koliko se moze postici overclockovanjem 7950 radeonki koje rade na defaultu svo vreme?
Meni na overklokovanoj 770 izbacuje error ERRGFXD3D_INIT pa sam vratio na difolt klokove.
Ako je u recommended zahtevima 8gb onda nemas nikakve koristi od 16.
Sa ssd ces osetiti ubrzanje ako ga vec nemas.
Nema to veze koji deo sta vise koristi. Kako graficka u BF3 i ostalim igrama stalno stoji na 99%?Optimizacija samo znaci da igra radi sto sto bolje i efikasnije u smislu iskoriscenja hardvera. Razmisli malo kako izlgeda svet u GTA V, to je open-wrold igra, ima tu mnogo objekata, AI jedinica, fizike, draw call-ova da se izda... mnogo posla tu ima za CPU tako da se moze reci da je igra CPU-bound, pogotovu u gradu. Van grada ima mnogo trave, drveca i sl. i to je vise GPU-bound scenario i pomera usko grlo na graficku. To je sasvim razumljivo i normalno. GPU usage ne mora da je stalno 99%, zasto bi morao biti? Neke situacije u igri vise zavise od procesora, a neke vise od graficke.
Znaci u BF3 tvoj procesor moze da potpuno "hrani" tvoju graficku. U GTA V jednostavno ne moze. Bar ne u gradu.
meni su jezgra na 50-70% a graficka na 94-99%.
meni su jezgra na 50-70% a graficka na 94-99%.
Ako je u recommended zahtevima 8gb onda nemas nikakve koristi od 16.
Sa ssd ces osetiti ubrzanje ako ga vec nemas.
Možda mali boost za nvidia korisnike. Ortak kaže da posle ovoga nema više dropova kod vegetacije.
http://www.reddit.com/r/pcmasterrac...ia_usersraise_your_fps_and_save_cpu_usage_by/
Nema to veze koji deo sta vise koristi. Kako graficka u BF3 i ostalim igrama stalno stoji na 99%?
E pa ako i5 nije dovoljan za ovu karticu onda nije ni jedan. Pre ce biti da je do bagovite igre.
Odlicna optimizacija, bravo za Rockstar, nVidiju i AMD...a i Intel, sto da ne, mada ga jos ne probah tamo
Stari OC Callisto (2 core) i Fermi odbijaju da umru 2015. u 1680x1050
Za grafu sve normal, izuzev za AF x8 i neke specijalizovane soft shadows nV senke (nV Gameworks PCSS, ima i ATi svoje CHSA), antialiasing socijalni FXAA, Motion Blur umeren, HBAO+ on
Iskljucen warning za videomemory limit (naravno, nije preterivano za kartu sa 1024 MB VRAM-a, moze da se udeli 30-ak MB vise bez vidljivih posledica zasad)
Za CPU ukljucen recimo prvi podeok za "gustinu naseljenosti" - CPU load tada skace na ~100% za oba jezgra
FPS max se vrti oko 39-47, sasvim solidno za mator hardver...videcemo dalje, za voznje, gradove i planine.
Jos jednom, od mene 5 zvezdica za developere
Kompletirao danas poslednju glavnu misiju, ukupno sam odradio negde oko 80% igre. Standing ovations za Rockstar Games :Klanjanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari