Šta je novo?

GTA V

Meni je tesko uporediti i reci koja je bolja. Uzivao sam jednaku i uz jednu i uz drugu.

Ja sam to presao bez problema. Ovo mi je prvi gta koji igram, ranije sam probao san andreas i nisam odmakao dalje od par misija. Ne znam zasto, mafia mi je bila odlicna igrica, ali je ostala nekako nedorecena, nije bilo puno interakcije sa okolinom.
Mada opet, 10x sam vise bio odusevljen kao dete nintendovim igricama na terminatoru nego sa gta 5, ali bice ovo i bolji dozivljaj kada uzmem neku jacu graficku.

Nego krenuo sam sinoc da igram gta 5 online i malo sam zbunjen, da ne kazem razocaran pa ako neko moze da mi odgovori:
1. Koliko je maksimalno igraca na serveru, da li ima admina tj da li su to privatni serveri kao na battlefield-u ili rockstarovi?
2. Novac koji prebacim u banku ne mogu da mi opljackaju?
3. Kada kasnije kupim neki auto i ako me ovaj ubije i uzme auto, to znaci da gubim taj auto ili se vraca i da li tom liku ostaje taj auto za stalno tj dal mogu i ja neki tako da ukradem?
4. Sada sam 3. level, jel moze da se smanjuje, neko rece da je -1?

Vozio sam neki krs i kao ajde da se zezam kod mehanicara, sve kao free kad ono meni 8000$ manje na bankovnom racunu. Uzas, ne mogu da prezalim :D

Ja se iskreno ni sećam SA ali znam da sam maksimalno uživao dok sam je prelazio isto koliko i sada uživam igrajući GTA V.

To je kao da poredite dobru ribu koja je pala u srednjoj i onu koju furate sada :p

SA kad je izašao nisi imao sa čime da porediš toliko dobrim.

Otvorite ponovo temu SA, pa tamo evocirajte uspomene.:p

Pozdrav, kupio sam igru na G2A i aktivirao je na Social Club-u, nisam dobio Steam key. Je l' gubim nešto time ili je isti đavo?

GTA5 za Steam mozes kupiti samo na Steam Store.

i naravno nista ne gubis

I dalje mi je konfuzan multiplayer, ali polako ulazim u stos :)
Ne kapiram bas kako se ulazi u klasicne misije sa botovima, dal to izlazi na telefon pa sam tako usao... Nasao dvojicu, odradili nekoliko misija i sada imam u steku 140k zelembaca :)
Posle sam izvalio "Capture", samo sto se ovde umesto zastava uzimaju koferi. Moze da se podesi koje oruzje se koristi tako da ovi sa bazukama nemaju prednost. Jednog sam bukvalno odvalio u par partija, drugi Kinez, ne da laguje, dobio me 5-3, a poslednjeg dobijem nesto 5-4. Tu se dobija dobra lova, a bar meni extra zanimljivo.

Nije los multiplayer kako mi se u pocetku cinilo, nego velika papazjanija pa dok se snadjem. Ne mora cak ni da se ima tim i drustvo da bi se zezalo, ali verovatno je bolje. Ako je neko raspolozen za timsku igru neka se javi. Tek sam 12 nivo tako da sam jos uvek noob, da se ima u vidu :)

Takodje mi ni jednom nije pukla igra. Obicno odmah kukam.:)

[4/30/15] GTAV PC Patch 350.1 Notes

Vehicles in your garage can no longer be accidentally replaced with vehicles from the street.
Improved stability and fixed several crashes and hangs while transitioning between Jobs in GTA Online.
Fixed an issue where certain players were unable to exit their garages while inside of a personal vehicle.
Fixed an issue where the game could freeze if you were robbing a store while someone else was attempting to buy snacks there.
A rare issue has been fixed where some players received a “Purchase Failed” error when attempting to buy apartments.
Fixed an issue where players would be asked to quit the game while using text chat in Golf and pressing the “E” key.
GTA Online characters can now be added to your shortlist in the Rockstar Editor.
Fixed several clipping issues that occurred when taking Snapmatic selfies.
One-on-One Vehicle Deathmatches in Free Roam will now properly spawn all participants in vehicles.
Fixed a Steam-only issue where you could not alt-tab back into GTAV if you alt-tabbed out while the Steam overlay was active.
Various fixes to bring improved patch download speeds.
Improvements to matchmaking so players that have good connections to each other are matched together more frequently.
Fixed a Steam-only issue where players could not use Mexican Spanish as a subtitle language.
General stability fixes for director mode and video editor.
Various crash fixes.
Fixes for issues caused by launching the game in offline mode.

Uzeh 4790k i odmah igra radi znatno bolje (stabilniji fps). Toliko o dobroj optimizaciji. Inace stari procesor je bio 2500k...

Taj i7 prakticno radi na gigaherc vise, hehe.

Nisi probao da overclockujes 2500K na nekih 4,3Ghz?

Poslednja izmena:
Odgledah i jedan film u bioskopu, vredi svih 20$ koliko košta projekcija.

Jel ste skontali da ne rade brisači kada pada kiša? :d , a sa druge strane su uradili da na modernijim vozilima levo svetlo baca manje, kako ne bi smetalo vozačima u suprotnoj traci.

Kupljena kola koja ne vratite u garažu zauvek gubite, praktično jedini iritantan segment igre.

Kako meni sva vozila u parking servisu:D

jeste. ista je stvar kao i za kradena, mislio sam da ne mora da se trckara do pandura svaki cas. pamti do dva vozila.

Uzeh 4790k i odmah igra radi znatno bolje (stabilniji fps). Toliko o dobroj optimizaciji. Inace stari procesor je bio 2500k...

Naravno da je fps znatno stabilniji sa znatno boljim procesorom. Sta bi ti, 2500k ima isti ucinak kao 4790k? :p Nemoj da brkas optimizaciju sa limitom hardvera. Losa optimizacija bi znacila da koji god procesor da imas dobijas uzasan frejmrejt.

Presao igru, kako kaze Steam za nekih 45-46 sati (uz dosta glupiranja po mapi xD). Od sad moze da krene MP zezancija. Ko hoce, nek me doda na Social Club-u (q3railerz) ili Steam-u (q3railer).

Taj i7 prakticno radi na gigaherc vise, hehe.

Nisi probao da overclockujes 2500K na nekih 4,3Ghz?
Bio je 2500k na 4Ghz, kao sto je i ovaj fabricki. :)
Naravno da je fps znatno stabilniji sa znatno boljim procesorom. Sta bi ti, 2500k ima isti ucinak kao 4790k? :p Nemoj da brkas optimizaciju sa limitom hardvera. Losa optimizacija bi znacila da koji god procesor da imas dobijas uzasan frejmrejt.
2500k je slab procesor? Ne bih se bas slozio.

Ja mislim da HT ovde i nema nekog benefita.

4790K @ 4,5GHz = 4690K @ 4,5 GHz.

Dok je recimo:

2500K @ 4,7GHz = 4690k @ 4 GHz.

da poletela je 100 fps vise lupas gluposti gta-v-cpu-1080tx-vh.jpg http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Grand_Theft_Auto_V_-test-2-GTA5_proz.jpg kloknes 2500k na 4.4ghz i imas taj cpu.

Poslednja izmena:
Kod mene 2500k radi na 4.4Ghz i nikakav problem nema da nahrani GTX 970, bez nekih fps padova.

Poslednja izmena:
Skoro uvek imam preko 60fps plus sam dodao MSAA. Sa 2500k je znalo da dropuje na 40-ak u misijama sa Trevorom.

Koja graficka u pitanju? Meni sa 7970 negde pada na 37-8 ukljucen msaa, cpu klokovan na 4,5 2500k(moj mezimac :) )
Inace cepa oko 50-60fps-a ukljucen VSync.

Nazad
Vrh Dno