Šta je novo?

GTA V

Nema na cemu profesore ali ti i dalje spominjes max a ja high tako da ..... hebemli ga na to ti ja rece da ce terati i, na max u opkladu [emoji6] . A naravno da nemora na max ja to nisam ni spomenuo dok se ti toga nisi uhvatio [emoji4] !

Decak, nemam herca da se sa tobom igram igre reci, da li je high, max, ultra, super ultra, ili sega mega. Znamo na sta se misli...

Poradi malo na pravisu, cisto da mogu da razumem tvoje postove.

Sto se HT-a tice, tu nikakve generalizacije nema, niti pametovanja. Zavisi od igre do igre. Znam igre gde HT jos pogorsa stvari...

Poslednja izmena:
Dok se ne proba necemo znati, mada nikakva cuda ne ocekujem :)

Ja iskreno ocekujem neka medium-low podesavanja,40-45 frejmova i ja prezadovoljan!

Zelim samo da pitam gde je najjeftinije moguce legalno kupiti igru, u cemu je problem ?

Ni ja ne razumem pitao sam samo ko je kupio igru sa nuuvema zelim da ga konsultujem nesto...takodje bilo je pitanje koliko je igra teska..

prastajte ako je off,a jel' neko u toku sa modovima za san andreas?trazim neku gengsta igru,a koliko me secanje sluzi nema nista bolje sa tim early najntiz filom,koji je meni presudan za full gengsta dozivljaj.e sad,SA je bas pojelo vreme,a grdilo je modova i nemam pojma sta valja a sta ne.u sustini zelim samo da dobudzim grafiku.konfa je iz potpisa.moze i preporuka za neku drugu gengsta igru,ali sujmam da je nesto slicno bolje izlazilo.moze i pm ako pitanje nije po volji moderacije.

Dobices u mailu objasnjeno kako i gde se aktivira bez brige

Skid\m/Row kaze Grand Theft Auto V : in 2 days, 5 hours, 48 minutes. Sad je vec 2 dana. To je preload, moze li se igrati odmah nakon skidanja, ili se ceka 14 april, i ako da, zasto?

Poslednja izmena:
ma okej imam ga steamu :) ali je igra mogla i da se aktivira i na social clubu.a nema nigde....zato se pitam gde ce se aktivirati onda gta 5...

Kada pokrenes prvi put onda ce ti traziti da se ulogujes na nalog na social clubu kao sto je i za GTA IV slucaj
Znam iz iskustva

okej to stoji kad udjem u gta 4 secam se trazi mi da se logujem na social club...ali gde ubaciti key za peticu :D malo se nerviram jer ne znam da li cu znati jer nikad nisam ubacivao igre na social club a i koliko sam shvatio nije ni do sada moglo nego na steam i samo se ulogujes..a kao sto se vec pisalo gta 5 nece moci da se igra preko steama

Skid\m/Row kaze Grand Theft Auto V : in 2 days, 5 hours, 48 minutes. Sad je vec 2 dana. To je preload, moze li se igrati odmah nakon skidanja, ili se ceka 14 april, i ako da, zasto?

Neces moci, preload je encrypted, 14 ce steam ili vec odakle skidas igru pustiti esencijalne fajlove da bi se igra mogla pokrenuti.
A to sto se ceka 14 april je jednostavno tako, pravila, ne napisana, jer iako je vec igra 100% funkcijonalna oni ne mogu mjenati datume tek tako, shvatili bi ih kao neozbiljne.

Neces moci, preload je encrypted, 14 ce steam ili vec odakle skidas igru pustiti esencijalne fajlove da bi se igra mogla pokrenuti.
A to sto se ceka 14 april je jednostavno tako, pravila, ne napisana, jer iako je vec igra 100% funkcijonalna oni ne mogu mjenati datume tek tako, shvatili bi ih kao neozbiljne.

Da kapiram, interesovao me je samo taj slucaj sa tim esencijalnim fajlovima. Tako sam i mislio :)

Ja se nadam da ja necu imati problema sa 670mx na rogu,vcrs neplanski pazarujem igru.

Preload je startovao
wOjclep.jpg

60 GIGA samo

Nazad
Vrh Dno