Šta je novo?

GTA V

Vecina ce ovo u 60fps moci da tera u detaljima ispod onoga na ps4 (ukljucujuci i mene) tako da ne znam sto se toliko lozite :D Superiorno my ass.

Bolje i to nego da bude apsolutno neigrivo kao što je na last-gen konzolama, ili jedva igrivo, kao što je na current-gen konzolama. :)

Koliko su nama porasli standardi :p secam se Mafiu 1 kada sam igrao i grafika i frejmaza mi nije bila bitna , bila mi je prica ono prioritet :-D sada :p totalno zelim da mi igra bude na high i igriva bar 40+fps :-D

Bolje i to nego da bude apsolutno neigrivo kao što je na last-gen konzolama, ili jedva igrivo, kao što je na current-gen konzolama. :)

Presao sam je na PS3 i i sit se naigrao MP-a. Ne znam o kakvoj neigirvosti pricas.
PS4 nemam i ne planiram da ga uzmem dok se ne odem iz zemlje ali sve sto sam video od preview-ova nove heist zabave a da je snimano sa PS4 radi fluidno i dobro te bih zamolio da se deziformacije ne sire ako je to ikako moguce.

Koga lažeš da je igrivo na PS3? :d

Ovo je objektivno neigrivo za svakoga ko nema problema sa vidom ili reakcijama:

[YOUTUBE]_fbYyMq4cGU[/YOUTUBE]

Ne da ne može da održi tih ubogih 30 fps-a, čak šta više i tih 30 fps-a je ovde nedostižno, već je češće ispod 25. Sve objektivno i crno na belo, cifre ne lažu.

Poslednja izmena:

Ne da ne može da održi tuh ubogih 30 fps-a, već je češće i ispod 25. Sve objektivno i crno na belo, cifre ne lažu.

Ne lazi imam problem sa vidom (nosim cvikere vec 25-26 godina), refleksi na pragu donje granice za vozacku dozvolu pa mi opet smeta kad varira 20-30 fps. :D

Kao sto sam ja mislio da je GTA 4 na PS3 vrh, dok nisam posle probao na PC-u, nisam mogao da verujem da sam imao zivaca da igram na takvom FPS, 15-25.

I oćel neko postaviti P.C zahtevnost ili ćete raspredati o 25-30-60 ...i.t.d do besvesti a 14 april samo sto nije valda se do sada zna nesto konkretno!?!? [emoji4]

Pa i neces...860M nije nista posebno. Naigraces se, ali na "max" nema sanse.

Ne da ne može da održi tih ubogih 30 fps-a, čak šta više i tih 30 fps-a je ovde nedostižno, već je češće ispod 25. Sve objektivno i crno na belo, cifre ne lažu.

Super. Meni je bilo sasvim ok. Ti nastavi da gledas YT klipove i izbegavaj da komentarises stvari koje nisi probao. Nigde nisam rekao da je FPS iznad bilo koje cifre, samo sam rekao da je igrivo. Inace ne znam na koju foru bi prodali toliko kopija koliko su prodali...

Koliko su nama porasli standardi :p secam se Mafiu 1 kada sam igrao i grafika i frejmaza mi nije bila bitna , bila mi je prica ono prioritet :-D sada :p totalno zelim da mi igra bude na high i igriva bar 40+fps :-D
Pa kad dajemo po par hiljada evra za PC realno i treba da očekujemo full užitak. ;)

Pa i neces...860M nije nista posebno. Naigraces se, ali na "max" nema sanse.
Paaaaaa profesore niko nije ni spomenuo max ja sam napisao High ali mogao bi se opkladiti da ce lepo da radi i na max [emoji6] s obzirom koji su zahtevi(za igru zvanicni) ice to i na max !

GTA i laoptop do sada nisu isli u istu rečenicu. We will see ali cisto sumnjam da ce biti bolja optimizacija od zadnjih naslova.

GTA i laoptop do sada nisu isli u istu rečenicu. We will see

To su bila neka druga vremena ako mislimo na prosle delove GTA ipak je 2015ta godina a laptopovi su u medjuvremenu postali desktop resenja i mnooogo jaki tako da potpuno druga prica je danas! Al ajd ko sto velis we will see [emoji6] but im shore it will play(nastavio bi) [emoji4]

Paaaaaa profesore niko nije ni spomenuo max ja sam napisao High ali mogao bi se opkladiti da ce lepo da radi i na max [emoji6] s obzirom koji su zahtevi(za igru zvanicni) ice to i na max !

:) Hvala, hvala. Niko me do sad nije zvao profesor. Za GTAV FHD na toj grafici moraces da pogasis filtere i detalji nece moci na na max. Ta grafika je 10-15% slabija od 750Ti za desktop. Plus ima 128 magistralu...

Cinjenica je da ces moci lepo da se igras, ne mora ni biti sve na max.

Cinjenica je da ces moci lepo da se igras, ne mora ni biti sve na max.
Nema na cemu profesore ali ti i dalje spominjes max a ja high tako da ..... hebemli ga na to ti ja rece da ce terati i, na max u opkladu [emoji6] . A naravno da nemora na max ja to nisam ni spomenuo dok se ti toga nisi uhvatio [emoji4] !

Super. Meni je bilo sasvim ok. Ti nastavi da gledas YT klipove i izbegavaj da komentarises stvari koje nisi probao. Nigde nisam rekao da je FPS iznad bilo koje cifre, samo sam rekao da je igrivo. Inace ne znam na koju foru bi prodali toliko kopija koliko su prodali...

Ko te je to slagao da nisam probao? Ako nisi znao PS3 posedujem dosta duže nego ti, debeljko iz prve serije još uvek radi kao sat, jeste da je 99% svog vremena služio kao media server za streamovanje sa PC-a i da ne izbacuje diskove kada je u vertikalnom položaju, ali radi još uvek :d

Poslednja izmena:
Jos jedan trejler

Edit: Izvinjavam se, vidim da je clan mijalkocar postavio vec. :lupko:

Poslednja izmena:
Mene ludo interesuje kako ce petica da radi na mom ROGu.

Odlicno, bez ikakve sumnje. Eventualno iskljuciti neki bespotrebni napredni anti-aliasing, naravno.

Ja samo ne znam sa cim cu muku muciti pre, dal sa procesorom ili kartom :d

Ne brini, i3-4160 i GTX560Ti su daleko bolji od navedenog minimuma. :d

Nema to nikakve veze, HT odlicno radi svoj posao. ;) I primetno rasterecenije nego 4 jezgra na fosilima (Q6600, Phenom9850).

Poslednja izmena:
Burazeru prvi put u zivotu cujem da ht daje ikakve boljitke u performansama evo poredim 3770 i3570 frejmaza ista sa istim grafikama ;-) ht je za neke druge stvari ;-)

Gresis donekle.
2 do 4 threada igre uglavnom koriste. A preko 4 ne bas (verovatno u skorije vreme hoce). Zato na i7 uglavnom nema benefita, dok na i3 ima itekako (zavisno koliko threadova igra koristi).
Dakle, ne mozes tako da generalizujes da HT ne daje boljitke.

Ako ti nesto nije jasno, slobodno otvori temu u odgovarajucem podforumu, da ne pravimo offtopic ovde. Mada, to smo sve vec x puta govorili i apsolvirali. ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno