Šta je novo?

GTA V

bar kacite nirvana mashup sunce mu garavo poljubim. :d

Sta meh?
Milina za oci, pa ono na ps3 i 4 ni blizu ovog ne moze da pridje. Ovo se uzima.

Ma da...
Po čemu recimo PS4 verzija ne može "ni da priđe" onome?

FPS, igrao sam i na 3 i na 4, na trojci ja blago recno uzas, dok na ps4 se vidi neka razlika ali isto ima kad padne fps na 25 i bas se vidi u igrici, ovo sto se vidi na traileru je nenormalno tecno, kao da je neka druga igra u pitanju.

ja sam nakon pola sata igranja na ps4 ugasio igru jer mi je smetao frejmrejt, ove ce biti predobro u 60, cinjenica jeste da je najbolje igrati na pc-u ovu igru...

epic momenti, zurka ludnica idemooooooo !!! :smash:

Naravno, treba imati PC za 60fps.

Perverzno izgleda :)

Nisam upratio, po cemu je specijalan ovaj trailer pa toliki hajp i najavae ?

Oj konzolizmu.

facepalm1.jpg

Ovo sa 60fps me podseti na "organsku" hranu, nesto sto jedes ceo zivot i sad ti kao serviraju da je to novo, do jaja sve u fulu.

YEah 60fps,

Neko jede meso, većina kupus, a svi u proseku sarmu :)

Vecina ce ovo u 60fps moci da tera u detaljima ispod onoga na ps4 (ukljucujuci i mene) tako da ne znam sto se toliko lozite :D Superiorno my ass.

Ali zato oni koji imaju iole dobre masine imat ce superiorno iskustvo :)
Ja sam dobio na poklon igru za ps4, ali 25-30 frejmova je bruka, meni je to smetalo.

Vecina ce ovo u 60fps moci da tera u detaljima ispod onoga na ps4 (ukljucujuci i mene) tako da ne znam sto se toliko lozite :D Superiorno my ass.

Pa sad, skoro je igra downgrade-ovana na konzolama tako da vise ne znamo koji je to nivo detalja.

Vise uzivajte u igrama i atmosferi, nemojte biti toliki graphics "snobovi". Samo se setite dobrih starih vremena... ^_^

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno