Šta je novo?

GTA V

Samo da izadje ... Piratska licno ne bih voleo nikad da izadje, da bi makar ranije dobili GTAVI :-Dtako da protiv toga sam da iko radi na piratskoj...

Ja ne shvatam zasto ljudi misle da je PC kriv za piratizaciju i odlaganje igara. Pa piratizuju se i igre na konzolama.

To su isti ljudi koji vjeruju da ljudsko ko vidi max 30 frejmova i da rezolucija nije bitbna jer tako ubi kaze. Vise konzolaških igara na torentima nego za PC.

Ja ne shvatam zasto ljudi misle da je PC kriv za piratizaciju i odlaganje igara. Pa piratizuju se i igre na konzolama.

Piraterika je kriva za to sto mnoge igre ni ne izlaze za pc ili izadju pada su outdated vec... Na zalost da nije piraterija toliko zastupljena mislim da bi sve to bilo kul... Ajde sad r* sto muze svaku paru ali sam siguran da je i piraterija jedna od stvari koja je vezana za kasniji izlazak igre.... Kazem nije jedina ali ie jedan od razloga...

Piraterija nema veze sa izlaskom ili neizlaskom igara. Napraviti igru nemogucu za piraterizaciju je vrlo lako danas ali se to ne radi ili se jaaako retko radi. Fora je da se napravi dobar/kvaliteran multiplayer pa da MORAS da kupis original ako mislis da ga igras jer pre ili kasnije svaki SP dosadi u nekom trenutku...

Poslednja izmena od urednika:
Nema to veze, po toj logici CoD ne bi izlazio uopšte za PC jer su postojale alter(IV)native gdje se čak moglo igrati sa piratom MP sesija. Sve to zavisi od njihove prodaje i uspjeha na toj platformi, a kako se čini neće od GTA VI biti ništa za PC jer su opasno zapasli inat PC gamera.

a mozda i hoce jer nextgen konzole su preslabe, za buduci nastavak, samo pogledaj razliku izmedju ps4 i pc verzije, videcemo do najave VI ko zna koliko ce jos da prodje..

Uskoro za mesec :-D ahah daj boze da dobijem BOX 2 dana nakon izlaska :-D

e to vec niko ne zna, steam verzije imaju restrikcije, e sad ni to se ne zna kakve dok ne izadje igra da li samo za aktivaciju ili mora i vpn da bi se igrale isti slucaj i za nuuvem, s tim sto igru skidas preko social club-a verovatno..
ali opet ne zna se da li mora vpn za igranje...

jel ste nalazili nesto jeftinije gta 5 na nekom proverenom sajtu za prodaju igara, nesto mi se nedaje 60 evra na stimu

Naravno. g2play.net je meni uvek bio siguran i pouzdan.

to na kp prodaju ruske kodove sto moze da se nadje za 30e..
lepo sacekamo kada izadje igra..i vidimo da li radi sa nuuvema...ako radi uzmes tamo :)

Poslednja izmena:
nisu ruski, tj ne bi trebalo da su mada lepo proveris pa kupis...
ili se obratite Smith_bre aka Paja kljunar (na steamu) i lepo se dogovorite

Poslednja izmena:
Vrh Dno