Šta je novo?

GTA V

Mislim da nece biti cross-platform MP.

Ko je ovde lud???

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    94.4 KB · Pregleda: 267
  • image.jpg
    image.jpg
    178.6 KB · Pregleda: 255
Poslednja izmena:
Next gen verzije su i dalje u vrhu po prodaji. Plus online je konačno dobio nešto što je bilo jako traženo od početka
We are excited to announce that the launch of Heists for GTA Online is scheduled for March 10th. We know it’s been a wait, and appreciate your patience. Heists will bring a brand new 4-player cooperative gameplay experience to GTA Online, giving players the chance to team up to pull off a string of intense, multi-part raids and robberies across Los Santos and Blaine County. Over the next couple of weeks, we will have more information about the launch of Heists and about other new features that we will release with it.
Verovatno očekuju da će prodaja na konzolama sada opet skočiti.

Znajući RS i koliko vole da izmuzu i poslednju paru, to je samo po sebi govorilo da će ponovo pomeriti PC verziju.

hah strasno...a sta je ovaj heist? koja je razlika izmedju obicnog online

HAHAHAHHAHAHAHA OOOOOOJ majko mila, jesu li ovi normalni, ozbiljno, ovo je 3-4 odlaganje po redu, komedija ziva..

HAHAHAHHAHAHAHA OOOOOOJ majko mila, jesu li ovi normalni, ozbiljno, ovo je 3-4 odlaganje po redu, komedija ziva..

mozda igra nece ni izaci, sve je moguce u danasnje vreme, umesto da smo odgovorniji bolji, ljudi sve gori kako godine idu...

Ma kako god, znam samo da necu kupiti igru dok ne padne na 5e, ovo je bruka..

Zasto bi bili bolji kada ljudi nisu mogli docegati preorder dugme ? Kada se prestanu placati igre koje ne postoje, mozda ce ovi drugi ozbiljnije svatiti projekat od kojeg zive pa ce se drzati datuma izlaska.

Ovako dobiju pare u naprijed pa se uljene.

Inače, ljudi toliko kukaju kako im je kao dosta Rockstar-a i njihovog tretmana PC igrača a GTA se eno ne miče iz top 3 najprodavanije igre na Stimu od kako je počeo preorder.:D

Evo dodali su još jedan bonus za pre-order, pužurte da preord... mislim, "bojkotujete" igru.:d
As a gesture of thanks for your understanding, we will grant anyone who has pre-ordered the game an additional $200,000 in-game cash for use in GTA Online.

:D

Ko je hteo 1,000,000 dolara za raniji preorder usrecio se sada :) Nama ostalim smrtinicima dodje na isto. Ali bas me zanima da li ce da produze tu "ponudu" za ingame novac sada za par dana kasniji preorder. Jer ako se to ne promeni necu ni da pomisljam na preorder cak ni pre izlaska i nakon testiranja narodnjaka sto se tice performansi. Preterali.

Najverovatniji razlog je taj što nisu želeli dodatna ulaganja u servere, nisu hteli preblizu da stavi start Heists-a i PC verziju, zbog potencijalne navale igrača sa svih sistema u kratkom vremenskom periodu.

Sa 22. Novembra 2013
Na 14. April 2015

Pa ko je ovde lud. Godinu ipo dana vec odlazu.

Edit: Zaboravih da dodam i cekanje na crack....

Poslednja izmena:
pusti DLC,samo da bude bolje upeglana od proslog i sve okej,uzasi promiskuiteta sa ovim portovima zadnje vreme.

:D

Ko je hteo 1,000,000 dolara za raniji preorder usrecio se sada :) Nama ostalim smrtinicima dodje na isto. Ali bas me zanima da li ce da produze tu "ponudu" za ingame novac sada za par dana kasniji preorder. Jer ako se to ne promeni necu ni da pomisljam na preorder cak ni pre izlaska i nakon testiranja narodnjaka sto se tice performansi. Preterali.
ne kapiram to 1.000.000 dolara kao u igri...ajde da je online pa i kao..ali u igri ce da izadje odmah cit sa kojim ces da imas 999.999.999.....samo jedino online ako nisu zastitili nesto mada ni ne znam sta ce ti

Nije mi neophodna ali sta vise optimizuju.

Ustvari imam jednu teoriju...
Oni cekaju da igra postane lagana aktuelnom hardweru kako bi ljudi imali osecaj da je optimizovana. Realno igra je stara godinu ipo dana, hardwer koji je tada bio potreban je bio high end sada je to neki mid range. :D Tako da igra nece biti optimizovana nego tad kad izadje vasa masina ce je prevazici.

RS crknite ja volim GTA i namerno ne igram na srdljivim konzolama nego cekam ko covek na PC-u !

ne kapiram to 1.000.000 dolara kao u igri...ajde da je online pa i kao..ali u igri ce da izadje odmah cit sa kojim ces da imas 999.999.999.....samo jedino online ako nisu zastitili nesto mada ni ne znam sta ce ti

Mislio sam da je online :) Ovako je onda smesno, cak sta vise radije bih od 0 igrao sp nego sa parama ili citovima.

O boze ti bonusi su za Online ne pricaju o single player-u... :wall:
Mislio sam da je online :) Ovako je onda smesno, cak sta vise radije bih od 0 igrao sp nego sa parama ili citovima.
Za online je... :d

O boze ti bonusi su za Online ne pricaju o single player-u... :wall:

Za online je... :d

Haha dobro onda ima smisla :) Sve u svemu kad tad uzecu je, ako produze taj fazon preorder cu u suprotnom budem cekao. Btw ima li GTA5 na novim konzolama ingame voice communication ono kao sto je u armi i ovim novim survival igrama ? Kontam RP modovi koji ce doci kasnije i sve to dosta zavisi od toga.

Nazad
Vrh Dno