Pa kad dajemo po par hiljada evra za PC realno i treba da očekujemo full užitak.![]()
Pa mozda neko i daje toliko ali ti sigurno ne spadas u tu klasu racunara koja toliko kosta.
Pa kad dajemo po par hiljada evra za PC realno i treba da očekujemo full užitak.![]()
Nema na cemu profesore ali ti i dalje spominjes max a ja high tako da ..... hebemli ga na to ti ja rece da ce terati i, na max u opkladu [emoji6] . A naravno da nemora na max ja to nisam ni spomenuo dok se ti toga nisi uhvatio [emoji4] !
Imas gta SA temu pa tamo pitaj. Logicno, zar ne?
Mene ludo interesuje kako ce petica da radi na mom ROGu.
kako aktivirati igru na social clubu?
Reci da imas ovaj sa gtx880m pa cu odma da ti odgovorim :smoke:
nisam samo me zanima kako se aktivira kad je dobijem..jer nigde nema da se ubaci key....JEsi dobio vec neki mail u vezi aktivacije ? Preko kog sajta si kupio igru ?
Tema nije aktivna 2 godine http://forum.benchmark.rs/showthrea...-PC-only-pls/page54&highlight=gta+san+andreas
Ok, hvala.http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta-5-cd-key-compare-prices/#
pogledaj isto Nuuvem i slicne sajtove.
I ne znam zasto je Mod izbrisao ove postove koji su bili on-topic...
nevezano za peticu...imam i kod od gta 4 koji sam odavno dobio i ne znam gde se aktivira ovamo..ima samo da povezem igru sa akauntom...a to nije toDobices u mailu objasnjeno kako i gde se aktivira bez brige
Skid\m/Row kaze Grand Theft Auto V : in 2 days, 5 hours, 48 minutes. Sad je vec 2 dana. To je preload, moze li se igrati odmah nakon skidanja, ili se ceka 14 april, i ako da, zasto?
Neces moci, preload je encrypted, 14 ce steam ili vec odakle skidas igru pustiti esencijalne fajlove da bi se igra mogla pokrenuti.
A to sto se ceka 14 april je jednostavno tako, pravila, ne napisana, jer iako je vec igra 100% funkcijonalna oni ne mogu mjenati datume tek tako, shvatili bi ih kao neozbiljne.
U tvom slucaju ce odlicno ici!Bas taj. Inace, odigrao sam je na PS3, ali me zanima kako ce sve to ici na PCju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari