ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
a ja prodadoh komp juce i porucih ps4, kao da sam znao hah ;p
To je za očekivati. Preporučeni zahtevi se najčešće odnose na neka srednja podešavanja i stabilnih 30 fps.System requirements se verovatno odnosi na stabilnih 30fps.Ne verujem da je za 60 , pogotovo zbog konzolnih izdanja.
Ma nisi me razumeo [emoji4] (mada znam da se nece opasuljiti od p.c verzije [emoji6] ) ja jesam stvarno teo da se iskesiram za 7-8k dinarčića prvi put u istoriji svog gejminga [emoji6] da netrazim pirate po torentima zbog prezauzetosti poso, zena, deca...e.t.c jos mi samo trebalo da tumaram po sajtovima da trazim razbijenu zastitu na igri ili ti famozni crack, ali ajde nije da sam jedva cekao da izadje al, kad je bio hajp evo ga 27 samo sto nije 27 iza coska je 27 a ono pr...c e to me je malo razocaralo pa, sam razmislio ako cu sad da cekam dalje onda cu da cekam i dobrog pirata i libo me ona stvar [emoji41] ako nista drugo piratska verzija bilo koje igre nikada me dosad nije razocarala [emoji2] , u sustini neko rece(a ziva istina) ima jos toliko igara kvalitetnih tako da.... opusteno kad bude bice(al pirat u svakom slucaju) a, dotad WoT naš našušni [emoji6] , CoDAW pa ondak malo Tropico 5 da opustim zivce uz prijatnu grafiku i jos bolju mjuzu u igri posle dobreNe racunaju oni na tvoje pare, ne brini se. Znaju da na PC nece zaraditi ni 5% of onoga sto su do sada uzeli
RECOMENDED: PS4
Jer PC verzija je koliko ja znam jos od 2011 planu, I siguran sam da je bas ta PC verzija koja se sad "optimizuje" portovana konzolasima na PS4 i Xone a ne vice versa.Online Heists for consoles will be launching in the coming weeks ahead of the PC launch.
Hah, dobra fora. I potpuna istina. Ono, topla preporuka, ako hoćete da izbegnete nerviranje. Prodaju se gestovi za 10e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari