Dodatni gigabajti ne moraju da budu samo high-res teksture i slično. U međuvremenu se pojavilo dosta novog (online) sadržaja na konzolama koji će PC verzija imati day one.
ako 4-5 godina prave igru, a ne portuju je verovatno ce biti dobra optimizacija.
zahtevi nisu preveliki i ne cude me, to sto je quad core ako nekom nije normalno ja ne znam sta ocekuje(kad telefoni uveliko imaju octa core, kao i nextgen).
jedina razlika u grafici mogu biti detalji i nista vise jer racunam da u tih 65gb su texture koje su sigurno duplo a mozda i 4x vece nego u gta iv (zbog 4k),
mada mozda su ubacili i low texture(meni se svideo primer kod ryse son of rome gde su texture iste nevezano za kvalitet low/med/high/ultra),
ali to je sto je cekamo kraj marta da se konacno zaradujemo malo
p.s. ako se uzme disk verzija, da li ce se dodavati u steam library? i na koliko diskova onda ovo cudo bude?
a da i konacno su ubacili pre-purchase sto znaci da ce uskoro da ga puste na preorder
![]()
Ne preteruj s Intelom. A Quad Core se podrazumevalo da će biti kao i 64-bit.
Nikad nisam bio za resenja tipa konzola, prikaz slike uvjek mi je bio bolji na pc-u.
The digital download version of GTAV for PC will also be available to pre-order later today from Steam, Amazon, GameStop and other digital retailers.
Ako je kupite bilo gde osim Steama dobijate kod koji može da se aktivira samo preko Rockstar Games Social Club naloga.This game will be delivered as a Rockstar Games Social Club redemption code. Customers will require a free Rockstar Games Social Club account to play.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari