Šta je novo?

GTA V

System requirements se verovatno odnosi na stabilnih 30fps.Ne verujem da je za 60 , pogotovo zbog konzolnih izdanja.

Sto se tice novog odlaganja,stvarno su stoka.Ti 15 dana pred izlazak odlazes za jos 2 meseca.Msm meni je svejedno,ali ono totalno bezveze i glupo(da ne kazem)bezobrazno sa njihove strane.Jer to nije prica od danas ili juce,znali su oni lepo da nece stici na vreme/ili prosto namerno nisu hteli za kraj januara,a ovamo su opet izbacili pre neki dan kao nece biti odlaganja.
E sad ono sto je ok je ovaj system specs.Ovo je precrtana zahtevnost novog Dragon Age-a,koji mi lepo radi.A i da odigram cetvorku koju jos nisam :)Ali opet stoka.

Jedan od najboljih ubogih system requirements-a u poslednje vreme, kada su AAA u pitanju. :Klanjanje

Naj smiješnije je da su pojedini spremni dati punu cijenu za skoro pa 2god staru igru.

I da gta iv je port, napravljen da radi na 30fps,sve preko i igra dobija game braking bugove.
Moguce da i petica bude napravljena da radi u 30fps??? To bi tek bilo smiješno.

Poslednja izmena:
Ja im kes ne dam,pre cu dati 40-tak e za preorder za Witcher 3.Ne samo zbog ovoga,a ima i toga,ali opet kaze ne samo zbog toga.

Bilo kako bilo teraćemo ga na high a mozda i ultra u to sam siguran [emoji4] a siguran sam i da cu igrati pirata bas zbog ovog bezobrazluka mada u neku ruku i to se moglo predvideti vise manje [emoji41]

Ne racunaju oni na tvoje pare, ne brini se. Znaju da na PC nece zaraditi ni 5% of onoga sto su do sada uzeli na konzolama. Zato i zezaju oko datuma izlaska. Ali im je bitno da su prisutni na Steamu, kao i mnogim drugima tako da ipak dobijamo igru.

System requirements se verovatno odnosi na stabilnih 30fps.Ne verujem da je za 60 , pogotovo zbog konzolnih izdanja.
To je za očekivati. Preporučeni zahtevi se najčešće odnose na neka srednja podešavanja i stabilnih 30 fps.:)

Au sad se izbedacih, a taman me malo pustila temperatura. :D

Opet ce zgrnuti nevidjene pare, pazi DX 10, 10.1, 11...512mb.
Veci krug nisu mogli obuhvatiti, skoro svi mogu biti potencijalni kupci.
Ali i treba da zarade, kada su se toliko potrudili...

kolko sam se smorio znaci a hteo sam preorder ovih dana da uradim...strasno...zelim im gasenje..pa igra je izasla pre godinu ipo dana sta vise pegalju nije mi jasno..pritom totalno su isti skrinovi kao na ps4..ma jok nema teorije da uzmem sad original zbog ovoga.

Eto govorio sam i svi su mi rekli da ne S***** samo sam cekao kada ce ovo da se desi...

65 giga :) ...

Jedina "bezobrazna" stvar s'njihove strane je to sto su odluku o odlaganju doneli ovako skoro pred najvljeni datum izdavanja PC verzije. Sve ostalo je sasvim legitimno i ne kapiram uospte sveopsti bes i detinjaste komentare "e necu ni evro da dam, idem da igram Wticher3(?!)"...

Ja sa instaliranih 100 i kusur igara ;) imam sta da igram, neke jos nisam ni upalio tako da me ovo ne pogadja, kad izadje nek izadje,dajte im vremena.Sekiracija je bespotrebna , to je ipak samo igra .

Uvek sam za to da odlože igru ako im treba vremena za optimizaciju, nego da izbace nedovršeni proizvod kao što nam Ubisoft to često servira. Bolje ovako :)

Sunja se po redditu i neogafu da ce GTA V imati Denuvo. Ne bih me cudilo.

Ne vidim cemu cudjenje oko gabarita igre kad je vec receno da recimo PS4 verzija zauzima 50-ak GB-a, a sto se tice super glomaznih igara, ima ih kolko hocete, evo samo Titanfall vec cepa preko 60 GB-a...

Sto se tice odlaganja, verovatno su odlozili zbog optimizacije jer igra na konzolama ima par mesta u gradu gde fps padne ispod 30, pa je najverovatnije da pomeraju deadline zbog dalje optimizacije.

Ne racunaju oni na tvoje pare, ne brini se. Znaju da na PC nece zaraditi ni 5% of onoga sto su do sada uzeli
Ma nisi me razumeo [emoji4] (mada znam da se nece opasuljiti od p.c verzije [emoji6] ) ja jesam stvarno teo da se iskesiram za 7-8k dinarčića prvi put u istoriji svog gejminga [emoji6] da netrazim pirate po torentima zbog prezauzetosti poso, zena, deca...e.t.c jos mi samo trebalo da tumaram po sajtovima da trazim razbijenu zastitu na igri ili ti famozni crack, ali ajde nije da sam jedva cekao da izadje al, kad je bio hajp evo ga 27 samo sto nije 27 iza coska je 27 a ono pr...c e to me je malo razocaralo pa, sam razmislio ako cu sad da cekam dalje onda cu da cekam i dobrog pirata i libo me ona stvar [emoji41] ako nista drugo piratska verzija bilo koje igre nikada me dosad nije razocarala [emoji2] , u sustini neko rece(a ziva istina) ima jos toliko igara kvalitetnih tako da.... opusteno kad bude bice(al pirat u svakom slucaju) a, dotad WoT naš našušni [emoji6] , CoDAW pa ondak malo Tropico 5 da opustim zivce uz prijatnu grafiku i jos bolju mjuzu u igri posle dobre
partije WoT-a,
stoga cekamo opusteno svi jel, a kad bude poteracemo je na max [emoji6] !
Taman cu dotad da istenkujem T57 Heavy-ja Oleeee [emoji41]

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da se i dalje neko čudi kad Rockstar odloži... Ja samo ne znam kako da nađem 65GB slobodnog prostora odjednom. :D

RECOMENDED: PS4

Hah, dobra fora. I potpuna istina. Ono, topla preporuka, ako hoćete da izbegnete nerviranje. Prodaju se gestovi za 10e.

Izgleda da "imam" recomended masinu :)

I meni bi bilo drago kao vecini ovdje kako vidim, da je zaista razlog taj sto vi mislite.
Igra kao igra je dovrsena 100% siguran sam, kasni zbog tog sto oni tako zele, da izadje heists prvo za konzole sto ce im omoguciti da jos izmuzu konzolase. (To su i sami naveli)...
Online Heists for consoles will be launching in the coming weeks ahead of the PC launch.
Jer PC verzija je koliko ja znam jos od 2011 planu, I siguran sam da je bas ta PC verzija koja se sad "optimizuje" portovana konzolasima na PS4 i Xone a ne vice versa.
I to je glavni uzrok mog razocarenja i mnogih drugi.

Ne mora da znaci uopste da se sad tu nesto ceka jer bi svi za pc kupovali prvo. Vecina koja ima i zeli da odigra ovo na konzoli odigrace, tako da i da je pc verzija izasla kad i konzolne verzije u Novembru, ne verujem da bi bila nesto veca prodaja nego u Martu. Nije broj high end pc + konzola korisnika toliko velik da bi nesto opravdao, a to sigurno i Rockstar marketing dobro zna.

Poslednja izmena:
Ma ne čeka se ništa nego menadžment odredi nerealne rokove pa naravno da bude odlaganja.

@Gdin_M Eto vidis imamo razlicita misljenja, cool. Ja evo licno poznajem dosta ljudi koji ce danas upaliti auto i otici u Media Markt i kupit PS4 verziju i 99% PC verziju kada izadje, znaci R* won.

latest

Hah, dobra fora. I potpuna istina. Ono, topla preporuka, ako hoćete da izbegnete nerviranje. Prodaju se gestovi za 10e.

Kao i u slucaju Elder Scrolls igara, meni GTA igra koja ne moze da se lako moduje i nije narocito interesantna.

Vrh Dno