24 ako tako kazu tako ce biti peglaju igru ok je to
Dosta ljudi veruje da je razlog za dalje odlaganje PC porta prodaja next gen verzija koja je i dalje neočekivano dobra. U Rockstaru se verovatno boje da bi postojanje PC verzije naškodilo prodaji next gen verzija, pa su je odložili još par meseci da bi maksimalno izmuzli konzole.Mislim da je to sasvim korektno sa njihove strane jer ovo je ipak na prvom mestu biznis.
![]()
Meni je drago sto igra uopste i izlazi za pc. Kada se pojavi, pojavi.
E, ovo mi toliko ide na živce da to nije normalno. "Šta oćete, budite zahvalni što igra uopšte izlazi za PC, da vam nije slučajto palo na pamet da se žalite zbog toga kada izlazi ili što je port možda krš"Meni je drago sto igra uopste i izlazi za pc. Kada se pojavi, pojavi.
Dosta ljudi veruje da je razlog za dalje odlaganje PC porta prodaja next gen verzija koja je i dalje neočekivano dobra. U Rockstaru se verovatno boje da bi postojanje PC verzije naškodilo prodaji next gen verzija, pa su je odložili još par meseci da bi maksimalno izmuzli konzole.Mislim da je to sasvim korektno sa njihove strane jer ovo je ipak na prvom mestu biznis.
Drago mi je da su zvanični zahtevi ispali znatno niži od onoga što je kružilo internetom, bar jedna dobra vest da ublaži tugu zbog odlaganja.I slike izgledaju zaista lepo, bar znamo i da se trude oko porta i da se neće ponoviti situacija sa četvrtim delom.
Minimum specifications:
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
"Neopravdano" popljuvan. Sad će i GTA IV da postane odličan port koji je PC bagra eto popljuvala ni kriv ni dužanTacno, budite zahvalni. Rockstaru pc nazalost nije potreban.
RDR nikada nije izasao za pc, dok je GTA4 port neopravdano popljuvan.
A sto se razmisljanja tice, da se manje kradu igre i da se kupuju day 1, a ne kada cena padne ispod 5$, mozda bi situacija i bila drugacija.
A mozda i ne bi.
lolGTA nije port.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari