Šta je novo?

GTA V

kakvi ljudi auu, razocarao sam se, opet, a taman vidim vest izasli sistemski zahtevi i ono delay, nema bili smo ovce i ostali za r*

Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive

OMG OMG OMG, jeli ovo zaista istina? Za ne povjerovati a u pm.

GTA je i do sada uvek za PC izlazio u Q2, jedino je cetvorka odstupila od tog nepisanog pravila. Ali 65 gigabajta :d

Ma kul je 65 to danas nije nista ovih 8tb sto imam nece ni osetiti hahaha

Nista prelazim igru na PS4, ne moze se ovo docekati. Trolling at its finest!

Auf, a zamalo da preorder pre koji dan. Samo nas magarce, ko zna kad ce izaci.

Kada je pre par meseci neko pitao da li da uzme igru za konzolu ili za pc, a ja reko uzmi za ps4 vi ste mi se smejali, a eto vidite kako vam Rockstar vraca :d

Ja jos stekam pare da imam za kraj januara, kad ono prc ...

Cemu frka, nije kraj marta daleko?
Ko je hteo igru da odigra cim je izasla, imao je raspalu last get verziju (ja sam igru odigrao jos tada).
Posle toga je izasla solidna ps4 verzija koju je dosta ljudi sa foruma uzelo.
Master race verzija je ionako namenjena samo onima koji hoce najbolje, ili nemaju ps4.

Bolje da odloze,nego da izbace sad sa 15fps i ko zna kakvim bagovima,pa da probamo,smorimo se i cekamo 3 meseca da poprave...kao sa 90 posto igara u poslednje vreme

a za komentar iznad mog, last gen sam igrao cim je izasao - i daleko je od raspale igre... bolja je od svih tadasnjih igara.

Mene odusevljava ovako mala zahtevnost prosto mi je nerealno da je reccomended gtx660???

Zalosno, ali zalosno.
Igra je do sad gotova ne jednom nego 3 puta. Da li neko moze da bude ovoliko zeljan zarade i da ne pokaze ni trunku postovanja prema PC igracima? Sramota! Ne kupujem ovo ni za 2e.

Odlicno, sad cekamo potez "Pelagica" da to odrade kako znaju...

Taman jos jednom preci GTA IV sa ENB i iCE modovima. :)

Mozda je i dobro sto su odlozili, mogu samo da zamislim koliko je potrebno vremena da se ovaj moby dick ispegla i optimizuje da lepo radi.

Dosta ljudi veruje da je razlog za dalje odlaganje PC porta prodaja next gen verzija koja je i dalje neočekivano dobra. U Rockstaru se verovatno boje da bi postojanje PC verzije naškodilo prodaji next gen verzija, pa su je odložili još par meseci da bi maksimalno izmuzli konzole.:) Mislim da je to sasvim korektno sa njihove strane jer ovo je ipak na prvom mestu biznis.:)

Drago mi je da su zvanični zahtevi ispali znatno niži od onoga što je kružilo internetom, bar jedna dobra vest da ublaži tugu zbog odlaganja.:) I slike izgledaju zaista lepo, bar znamo i da se trude oko porta i da se neće ponoviti situacija sa četvrtim delom.

Poslednja izmena:
Dosta ljudi veruje da je razlog za dalje odlaganje PC porta prodaja next gen verzija koja je i dalje neočekivano dobra. U Rockstaru se verovatno boje da bi postojanje PC verzije naškodilo prodaji next gen verzija, pa su je odložili još par meseci da bi maksimalno izmuzli konzole.:) Mislim da je to sasvim korektno sa njihove strane jer ovo je ipak na prvom mestu biznis.:)

Cak i da jeste tako, u cemu je problem :)?
Meni je drago sto igra uopste i izlazi za pc. Kada se pojavi, pojavi.

Meni je drago sto igra uopste i izlazi za pc. Kada se pojavi, pojavi.
E, ovo mi toliko ide na živce da to nije normalno. "Šta oćete, budite zahvalni što igra uopšte izlazi za PC, da vam nije slučajto palo na pamet da se žalite zbog toga kada izlazi ili što je port možda krš"

Tacno, budite zahvalni. Rockstaru pc nazalost nije potreban.
RDR nikada nije izasao za pc, dok je GTA4 port neopravdano popljuvan.

A sto se razmisljanja tice, da se manje kradu igre i da se kupuju day 1, a ne kada cena padne ispod 5$, mozda bi situacija i bila drugacija.
A mozda i ne bi.

Drago mi je da su zvanični zahtevi ispali znatno niži od onoga što je kružilo internetom, bar jedna dobra vest da ublaži tugu zbog odlaganja.:) I slike izgledaju zaista lepo, bar znamo i da se trude oko porta i da se neće ponoviti situacija sa četvrtim delom.

GTA nije port kao sto nije ni Max Payne 3 port Kellhuse.

Minimum specifications:

Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive

[emoji2] xe xe xe xe ipak cu se ja lepo naigrati na mom laptopu GTA V kad god izasao ovi zahtevi su smesni za moj Asus R.O.G [emoji6]
Mada sam znao iovako da nece ici u nebo sa zahtevima [emoji4] u svakom slucaju lepo lepo [emoji41] jos samo da izadje!

Ja sam happy sto nam ogra prakticno kuca na vrata sa fantasticnim zahtevima koji su smesni....

Tacno, budite zahvalni. Rockstaru pc nazalost nije potreban.
RDR nikada nije izasao za pc, dok je GTA4 port neopravdano popljuvan.

A sto se razmisljanja tice, da se manje kradu igre i da se kupuju day 1, a ne kada cena padne ispod 5$, mozda bi situacija i bila drugacija.
A mozda i ne bi.
"Neopravdano" popljuvan. Sad će i GTA IV da postane odličan port koji je PC bagra eto popljuvala ni kriv ni dužan:D
Situacija u vezi piraterije se značajno promenila od vremena kada se GTA IV pojavio. Sada se na Stimu obrću ogromne pare i gomila igara koje pre par godina niko ne bi očekivao sada dobija PC verzije. Drugi je problem štu u Srbiji i okruženju većina nije ni takla Stim osim ako im baš treba za pokretanje pirata ili ako dobiju neki kod za dž pa onda projektuju to na celu PC igračku scenu i misle da je situacija i dalje ista kao pre sedam godina.

lol

Nazad
Vrh Dno