Šta je novo?

GTA V

jeste samo ko zna na cemu oni testiraju, koju azdaju koriste osecam da su r9 290x2,(posto je amd izbacio snimak na svom kanalu pa mislim da je zato ta grafa)

moze nije snimak nego trailer
mada je verovatno bilo vec postavljeno :D videcemo blizi se januar

Cudno sto je AMD objavio video. Da li to znaci da ce imati neko partnerstvo a ujedno i bolju optimizaciju na AMD kartama?

Znaci i5 4xxx + R9 280X za High 1080p, ako klizi na 60 fps-a. :)

Pesimisto :d...

Kako god, na hardu je vec rasciscen prostor za ovo.
Zapinje se polako 270x i ako treba V6 dizel uterava se u iber...

Eee. Ja inače mislim da se trudim da budem realista. Ali me svi smatraju za pesimistu.

GTA V mislim da kupujem i ako secka više od Far Cry 4. :D

Pa trebalo bi da dobro radi sa amd.
Cak je negdje bilo nekih prica da ce podrzavat mantle.

Cudno sto je AMD objavio video. Da li to znaci da ce imati neko partnerstvo a ujedno i bolju optimizaciju na AMD kartama?

Znaci i5 4xxx + R9 280X za High 1080p, ako klizi na 60 fps-a. :)

Upravo to htedoh da prokomentarisem. :) Nek se Nshitia pati sa Ubishitom, AMD makar sponzorise kvalitetne igre. :)

Fino je vidjeti trailer od Rockstara - Coming to PC, ali nikad im neću oprostiti Red Dead Redemption.

Fino je vidjeti trailer od Rockstara - Coming to PC, ali nikad im neću oprostiti Red Dead Redemption.

Sad si me podsetio šta da odigram ponovo. Blagodarim.
Ovo razmišljam zbog MP da uzmem, ali mi ne vredi previše ako društvo ne kupi, malo mi trulo da jurim random likove.

Upravo to htedoh da prokomentarisem. :) Nek se Nshitia pati sa Ubishitom, AMD makar sponzorise kvalitetne igre. :)

AMD je uvijek bio bolji od Nshita nema sta. I naravno sponzorisao kvalitetnije igre kao npr TW, Metro, Max Payne etc.

Čuješ to, sponzorisali kvalitetne igre, koji god :d

A zapravo ni jedni ni drugi ne daju dinara nikome. Kakvo crno sponzorisanje. O samim igrama...uh, bolje da ne idem dalje :p Naravno da i jedni i drugi "sponzorišu" pregršt krša, uz pokoji pogodak.

Sponzorišu, daju im kao prvo svoj hardver. Imaš video na YouTube kako nVidia deli svoje Titan, Respawn Entertainment-u, koji su pravili Titanfall. I drugo, šta misliš zašto kad upališ većinu igara piše nVidia ili ređe ATI/AMD?

^ This. "The gaming evolved" i "The way it's meant to be played" slogani se ne pojavljuju na pocetku igara iz cista mira.

Vama je davanje nešto hardvera zaista "sponzorisanje"? Očito imamo drugačije poimanje te odrednice :)

To što se ubacuju svi ti logotipi na startu u zamenu za...pa, manje više suštinski ništa (malo hardvera koji jedva da prebaci mesečnu platu par programera, malo pomoći tokom optimizacije eventualno) u najvećem broju slučajeva, i jeste tragično za gejming industriju.

Poslednja izmena:
Jeste Filipe, developeri lepe logoe zato sto su im fanovi. :d MS i Sony mora da su dobili koji 290X, ne bi li ih "mucenici" iz AMD-a umolili da stave njihov cip unutar konzolica. :d

Grešiš debelo. U interesu im je da nova mega cool igra radi bolje kod njih, jer će ljudi onda radije da uzmu njihovu kartu.
Kakva mesečna plata jednog programera...

Vi zaista verujete da AMD i Nvidia sponzorišu, a kad to kažem mislim na "finansiraju makar delimično" razvoj igara, tj. da daju neki keš? Naravno da ne. Daju ponekad hardver, tu su da pomognu u developmentu ako treba, naročito oko optimizacije. To je to.

U svakom slučaju, ne stoji da je bilo koja od tih kompanija svesno podržala ne znam koji broj kvalitetnih igara, što je implicirano na prethodnoj strani. To se sve podržava na gore opisani način, i to lopatom, što bi se reklo, bez mnogo obaziranja šta je kvalitetno i dobro, a šta nije. Na The Way Gaming Is Meant To Be Evolved spiskovima nalazi se ogroman broj krševa i čistog proseka. Pa ko prođe, prođe. A onda se ljudi po forumima prepiru "ko je sponzorisao bolje igre". Može biti da se tu i tamo napravi neki dogovor, ali to nije slučaj za preko 95% igara sa AMD/Nvidia logotipima, i tim pre mi nije jasno koji ih đavo stavljaju na početak da nas maltretiraju prilikom svakog ulaska u igru.

Nije samo Metro nego i TW i Max Payne 3 i mnogo druge kvalitetne igre, zar nisi shvatio sarkazam na Vukov glupavi izgovor.

Nije izgovor, nego konstatacija/misljenje/argument. Postoji razlika, koju ti, avaj, ne kapiras. Nije te razumeo zato sto vladas srpskim jezikom na nivou deteta od 6 godina. Kad budes naucio da pises, mozda te neko i skonta. To sto si fanboy i sto pokusavas sebi da opravdas 500 evra koliko si ulozio u taj 980GTX ti takodje ne ide u prilog. Btw, igre koje si naveo su tezak shit.

Oko sponzorisanja kvaliteta, s tim se slažem s tobom, nije da gledaju. Ali marketing nije jeftina stvar, naročito ne u poslu koji vredi milijarde. Pa ako misliš da taj logotip stoji tu besplatno, grdno grešiš. Bilo je za Watch Dogs, da namerno koristi nVidia tehnologiju, kojoj AMD nema pristup i ne mogu da prilagode drajvere, nego treba da nalaze način. Takve *******cije koštaju. Promovišu im hardver, i svaka reklama se plaća.
I za AAA naslove, svakako ih više košta, nego za treće razredni krš.

Vrh Dno