Šta je novo?

GTA V

Meni se čini da bi logičan iskorak GTA bio da se u nekoj iteraciji pojavi kao platforma za druge igre. Naravno, ne u narednoj, ali neki GTA 8, recimo. Kreira se otvoreni svet, lupam, USA, ili recimo West Coast samo, i imaš standardnu GTA igru koja se dešava u Los Anđelesu, a ostatak je na prodaju drugim timovima. Nekada endžin, a danas igra, za kontent. I onda npr. jedan tim "zakupi" Sijetl i u njemu naprave zombi invaziju, drugi tim zakupi Sakramento i u njemu bude vožnja, treći tim zakupi unutrašnjost Kalifornije i tu napravi vožnju/trke. Kao što se npr. nekada prodavao Quake 2 endžin, a sutra će tako parčići igre moći da se prodaju, pa ti izvoli i osmisli kontent. Nema nikakvog cimanja sa endžinom, zvukom, fizikom, mapom, šta god. I ti kao kupac dokupiš za 15-20-40 dolara deo igre koji će ti de fakto biti kao Dying Light. Open World igra kao platforma.

Sta mislite hoce li R9 280x biti dovoljno za neka high podesavanja?

Sta mislite hoce li R9 280x biti dovoljno za neka high podesavanja?
Nece uzmi dve. Ozbiljno ljudi, koja su vam ovo pitanja, ko vam moze reci takve stvari trenutno... Strpite se nedelju, dve i imacemo makar neku odrednicu, sve je pucanje u prazno trenutno.

Poslednja izmena:
Ne bi smela zahtevnost da bude preterana toliko. Ako nista drugo onda bar minimum system requirements, jer realno koliki je procenat korisnika PC-a koji imaju 280x ili jacu grafiku u svom sistemu.
Mislim da ce mozda veci problem da predstavlja ram memorija, kao sto imamo slucaj u poslednje vreme, gde se trazi bar 6GB kako bi se neometano igralo.

Pa ko danas ima masinu gejmersku sa ispod 8gb ram-a?

A neko ima i 8Gb viska...

Par strana unazad se pricalo da rade na optimizaciji.

Sve u svemu, drzim se onoga sto sam napisao: i5 4xxx + R9 280X OC da tera high 1080p. Naravno odokativna metoda, ako budu igru lepo optimizovali.

Mada sve mislim da ce vecu ulogu igrati procesor nego grafika, i da ce ovoga puta ubaciti 8 threads podrsku.

Moguće, pošto ih obe konzole imaju.

Nego, da li neko planira da uzme original i da se zeza u GTA Online? Mene zanima kako funkcionisu Heists, to bi bilo zanimljivo raditi u coopu.

Jel GTA online na kraju uopste i dobio heists ili je jos na cekanju?

Nije jos koliko znam.
edit: Taman kad smo spomenuli evo ga trailer

Ovo na pocetku direkno upuceno igracima:
I know you've been complaining, but you weren't ready.
:D

Poslednja izmena:
Taman ce da izadje za PC u full izdanju sa svim predvidjenim sadrzajem pa mogu da nas lazu kako im je pc scena bitna i da nisu hteli da izbace igru pre nego bude u potpunosti gotova. :) Ja se razmisljam da uzem srazmerno tome koliko vremena i "vremena" budem imao.

Ja sam je porucio vec i rekli su isporuka 2 dana nakon izlaska igre...

Kad hoces kutiju. Oni sto uzmu digitalno na steamu ce imati preload i igrati kada igra bude dostupna.

A dobro, kapiram da bih mogao kutiju da kupim za 2 god za nekih 1000 dinara ali ajde ... Jednom se zivi :-D a i 2 dana mogu da prezivim cekamo je svi od 2011 kada je prvi tejler izbacen :-D

A cekajte kada izlazi preoder zna li neko ?

Trebalo bi 1 mesec pre izlaska igre ?

http://www.rockstargames.com/newswi...-answered-gtav-first-person-experience-online
“Dear friends at Rockstar, I would like to know what’s going on Grand Theft Auto V for PC…” – Alli (via Mouthoff)

Hi Alli, we’re presently in the final stages of development on the PC version of Grand Theft Auto V and hope to have confirmed official system requirements to share soon here at the Newswire, please stay tuned for that to be announced in the coming week. Thank you and we’re very excited to bring GTAV to the PC gaming community!
Sledece nedelje zahtevi!

Poslednja izmena:
Opaaaa idemooo final :) znao sam da ce pred njihov uskrs

super vijest, jedva cekam :d

Jedva cekam kada kazu "SORRY" our game will be delayed... Aha neprocenjive vase face :D

A imam takav osecaj :p

Poslednja izmena:
Recommended:

i7
R9 280x ili 290
8GB RAM

Ovo su neka moja ocekivanja.

Nazad
Vrh Dno