Šta je novo?

GTA V

da i za zahteve kolko vec u ponedeljak mozemo da ocekujemo, posto tad izbacuju vesti na newswire, a inace jos jedna lepa i pozitivna vest je da je pre dva dana bilo i 8 igraca u igri... :)

i lepa vest je novi update za online, jos kad bi pustili samo igru koji dan ranije, mada neverujem ali dobro, sve je moguce, jer se na steam-u i dalje vodi kao early 2015..

Poslednja izmena:
Danas bi trebali izbaciti sys req koliko sam skontao?

Opusteno ljudi ne izlazi igra :ppp event mozda neka beta procuri mada tesko :) malo ljudi je igra znace se ko je :-D mada mislim da je igra zavrsena :-D

haha pa nije niko spomenuo igru, @gagi234 prelistaj malo temu

Koliko sam svatio ove nedelje u toku ove nedelje treba da izadju sistem performanse za ovu igricu ako su rekli sigurno ce izaci jedva cekam da visdim sta ce da kazu za FULL 1080p HD koja zverka ce trebati ...

I da pitam li se koliko ce igra imati GB?

Cuj prelistaj temu, ja okacio vest. :) Rekli su sledece nedelje, ne znaci da ce danas.

Bice to kul igra nece zahtevati neku zverinu ako na med bide izgledala kao na ps4 ocekujem da ce gtx460 i neki prastati i5 da vrsi posao cak mozda i qxxxx procesori ce to gurati sve kako treba :)

Na ps4 ima 50GB.

Poslednja izmena:
Bice to kul igra nece zahtevati neku zverinu ako na med bide izgledala kao na ps4 ocekujem da ce gtx460 i neki prastati i5 da vrsi posao cak mozda i qxxxx procesori ce to gurati sve kako treba :)

Cisto sumnjam da ce se neko naigrati sa tom 460icom :) Mislim, bilo bi odlicno, ali setimo se predhodnog dela i kakve su se sve konfiguracije bukvalno preznojavale zbog lose optimizacije itd. Videcemo.

Cisto sumnjam da ce se neko naigrati sa tom 460icom :) Mislim, bilo bi odlicno, ali setimo se predhodnog dela i kakve su se sve konfiguracije bukvalno preznojavale zbog lose optimizacije itd. Videcemo.

Mislim da je ovaj put daleko vise radjeno na optimizaciji same igre... Videcemo ali kad 2k radi radi kako treba :)

Bolje da ne objavljuju igru kad ima ovakvu fiziku vozila i ostalog.

Nema nista od toga.
Samo iz jednog razloga.
Kako bi reagovali oni koji su igru kupili za PS4 ?
Oni da plate igru u fullu i da imaju ocaj fiziku, a tamo neki PC pirati gejmeri da imaju ful ugodjaj.
A svi znamo da je nedostatak fizike na PS$ verziji igre taj sto je konzola nedovoljno hardverski jaka da to isprati.

Sto tako mislis a Mafia II? takodje nije imala simulaciju na PS3 a na PC jeste i sve je bilo kul to je kao da si rekao gejmeri konzola kukaju jer imaju losije teksture nego na PC...

I Mafia II je dobro bila optimizovana. Čudio sam se kako mi je radila.

^ 2k je radio i na GTAV cenim da ce biti jako dobra igra zato sam je i porucio i nije mi zao para... zaista mislim da je ovo vredno svake pare...

bila je prica za pre-order ovde kod nas (gigatron cini mi se), ali ne mogu da iskopam sada nigde informaciju o tome na domacim sajtovima...sta se desava sa time?

Ja planiram digitalnu, manje mučenja, i jeftinija.

Vrh Dno