Šta je novo?

GTA V

Sto mucenja? :-D ne skidas samo turas 6 diskova u PC :p dobijes gratis mape itd u stampanom obliku sto je kul :-D

Pa to sa šest diskova me podseća na stare dane kad sam instalirao sa CD-a, i pabirčenja para za DVD rezač. :D

Zahtevaj da ti posalju na floppy diskovima-dostava kamionom.:d

Rešio sam se floppy-a davno, i ne želim to više ni da vidim! :D

Pa za 50gb na standardni floppy od 1.44mb samo 34722 komada.

Naravno da se registruje na Steamu, kako drugacije? Samo sto nije GameS neka renomirana firma pa da ti posalje key za preload pre nego sto dobijes kutiju. Mada nisam siguran da li zapadnjaci to rade, bilo bi kul u svakom slucaju.

Edit: Disk koji ce da stize je verovatno dummy ili pun nekih propratinih sadrzaja. Ne znam o kakvih 6 DVD Igor prica, on je izgleda totalno van tokova digitalne distribucije.

Poslednja izmena:
Ali on hoce gratis mape, sal, solju za kafu, AK47...:d
Skine sa neta pa na flesku ako bas hoce fizicki da ga ima.

Da l' je realno da sprdate nekoga što voli da nešto ima na disku i što mu je drago što će uz to dobiti nešto dodatno "na poklon"?

Naravno da se registruje na Steamu, kako drugacije? Samo sto nije GameS neka renomirana firma pa da ti posalje key za preload pre nego sto dobijes kutiju. Mada nisam siguran da li zapadnjaci to rade, bilo bi kul u svakom slucaju.

Edit: Disk koji ce da stize je verovatno dummy ili pun nekih propratinih sadrzaja. Ne znam o kakvih 6 DVD Igor prica, on je izgleda totalno van tokova digitalne distribucije.

Nisam van tokova igra nece biti na bd disku koliko sam shvatio ;-) sto znaci 6 dldvd ne verujem da ce biti dummy

Poslednja izmena:
Naravno, to je za konzolase :p

Ima disk svojih prednosti, u slucaju kada igra zaista stize na disku sto je sve redje slucaj i kada imas gde da cuvas kutije. Mene iskreno mrzi da brisem prasinu sa kutija, dosta mi dzidzabidza po kuci, samo mi jos kutije fale da skupljaju dust.

Nisam van tokova igra nece biti na bd disku koliko sam shvatio ;-) sto znaci 6 dldvd

Prica se po internetima da uopste nece biti instalacije na disku vec ces svejedno skidati preko Steama.

Nadam se da nece to bi me bas smorilo...

Zavisi kako za koga,meni ne bi smetalo ni da treba da skinem 100GB sa neta jer mi je brzina oko 2.9 -3 MB/s tako da mogu da podnesem da se igra sdkida priblizno 10 sati tj ako je 100 GB ako je 50 onda oko 5 sati ustanem u 8 odem na posao i kada se vratim mogu odmah da igram :)

Ali ne znam sto rece ovaj lik bilo bi dobro da mogu da odem u Games i da narucim fizicki igru a oni da mi daju kod kada igrica bude krenua da se skida preko Stema..

Apsolutna glupost je ako nema instalacije, čemu onda disk?

^ slazem se i nema mi logije da dam kes na klot pakovanje bez igre... Sto se tice protoka i moj je fin trebalo bi mi oko 7h za 50gb ali brate zelim fizicki igru kada npr srusim sistem ili promenim hdd a net zabode ja zelim da se igram a ne mogu jer he bukvalno neophodan net... Nadam se da ce net biti neophodan samo za online igranje i registraciju igre....

^ slazem se i nema mi logije da dam kes na klot pakovanje bez igre... Sto se tice protoka i moj je fin trebalo bi mi oko 7h za 50gb ali brate zelim fizicki igru kada npr srusim sistem ili promenim hdd a net zabode ja zelim da se igram a ne mogu jer he bukvalno neophodan net... Nadam se da ce net biti neophodan samo za online igranje i registraciju igre....

Ja skoro sve igre skidam sa neta,problem je u tome sto imam samo par igra u fizickoj kutiji oko 490 GB igara moram da skinem sa neta a sve ostalo mogu da instaliram preko DVD-a,zamisli kako je meni kada reinstaliram sistem... :S

Sada imam zauzeto 530 GB na HDD-u samo igrice...

Od 490gb igara sve igras paralelno? Jel sve moraju biti odjednom instalirane na sistem?

Ja samo zelim fizicki igru kao sto je bio slucaj sa gtaiv

Od 490gb igara sve igras paralelno? Jel sve moraju biti odjednom instalirane na sistem?

Sve igrice igram samo je pitanje sta kada igram kako mi se prohte ali sve se igraju po malo najvise igram BF4,BF3 a najmanje igram Wormse Armagedon..
Pa tezim da sto pre instaliram sve e sada zavisi nekada kada imam vremena treba mi 2 dana,sada pre 5 dana sam kupio nov WD black od 1TB i trebalo mi je 4 dana tek juce sam sve instalirao do kraja...

Poslednja izmena:
Sto ne uze wd red 4tb? :) ja sam kupio 2x3tb red i ssd za os dovoljno mi je :)

Sto ne uze wd red 4tb? :) ja sam kupio 2x3tb red i ssd za os dovoljno mi je :)
Uzeo sam Black zbog brzine odziva red je vise namenjen za servere 24/7 ali mogu reci da sam vise ocekivao od od ovog WD ali ok 5 god garancije ok za te pare 2500 din vise od blua od 1 TB ...A i nisam hteo da pljunem toliko para za 2 - 3TB jer ne verujem da ce mi trebati a imam ja od jos 4 HDD-a 500,1.5,2,3TB i jedan SSD 240 GB :)

Ja sam povadio te od 1 tb i 500 bolje 2 veceg kapaciteta nego da redjam 5hddova :-D

dobro bre ljudi jeste li realni, odoste u raspravu fizicka vs digitalna kopija...dajte barem neki info gde moze preorder fizicke po 2. put :)

Bas mi je danas drug poklonio igru za PS4 i probao sam je, nisam puno misija odigrao jer zelim da igram na PC-u jer cekam eto vise od god dana.
Ono sto sam primjetio jeste da je fps sigurno tu negdje izmedju 20-30, u drugim rijecima vrlo iritantno, glava me zabolila.
Osim toga AA je uzasan, a i dw nije nesto bog zna sta. Sad se samo pitam kako je onima koji igraju i koji su presli igru na last-gen konzolama :vomit:
Ali eto pozitivna je stvar da cu moci uraditi direktno porednje izmedju ps4 i pc, a ne gledati preko YT.

Brate niko sa konzola nije kukao na nizak fps jesi updateovao FW na sonyju? Svi kazu da igra radi odlicno i tecno. ja nisam probao jer sam iskrno protiv konzola ali ne bi smelo da ima samo 20fps

Vrh Dno