Vuk_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 380
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite B550
- RAM
- 2X16 GB Kingston Fury
- GPU
- Manli GeForce RTX 3070
- Storage
- 2TB Kingston SSD
- PSU
- Thermaltake Smart SE 730W
- Monitor
- 27' LG IPS 1920X1080
- Miš & tastatura
- Razer Naga + Sandberg FireStorm
- Laptop
- Lenovo T460S
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11 T Pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Vi zaista verujete da AMD i Nvidia sponzorišu, a kad to kažem mislim na "finansiraju makar delimično" razvoj igara, tj. da daju neki keš? Naravno da ne. Daju ponekad hardver, tu su da pomognu u developmentu ako treba, naročito oko optimizacije. To je to.
U svakom slučaju, ne stoji da je bilo koja od tih kompanija svesno podržala ne znam koji broj kvalitetnih igara, što je implicirano na prethodnoj strani. To se sve podržava na gore opisani način, i to lopatom, što bi se reklo, bez mnogo obaziranja šta je kvalitetno i dobro, a šta nije. Na The Way Gaming Is Meant To Be Evolved spiskovima nalazi se ogroman broj krševa i čistog proseka. Pa ko prođe, prođe. A onda se ljudi po forumima prepiru "ko je sponzorisao bolje igre". Može biti da se tu i tamo napravi neki dogovor, ali to nije slučaj za preko 95% igara sa AMD/Nvidia logotipima, i tim pre mi nije jasno koji ih đavo stavljaju na početak da nas maltretiraju prilikom svakog ulaska u igru.

Imas li nesto "opipljivo", cime bi mogao da potvrdis ove "teorije zavere", ili samo nabacujes sta ti u tom momentu padne na pamet?