Šta je novo?

GTA San Andreas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuuuhhhhhhh.....
Nisam bas morao da znam to...
Ali OK,barem si me spremio,da znam sta da ocekujem :)
Znaci,sutra ce biti 28 dana + 14 dana :p

I da se nadovezem za Mafiu..Ako ima neko jos uvek lud (kao ja) da igra FRE,neka mi posalje PM,trebala bi mi mala pomoc ;)

A može i brojiš ti od 28 na dole, a ono ti "distributer" javi 5 dana ranije da je igra, eto, stigla (da opljunem :D ) . Dešavalo se.

a josh da uracunamo par dana da stigne kod nas

Negde oko Bozica....Pravoslavnog,naravno...Ali,ko zna...Mozda je odloze do sledece NG ;)

cijena?

Zna li neko koliko ce biti cijena u eurima... :)

A00SjEban je napisao(la):
Zvanicno je Rockstar izjavio,da ako vam je dobro radio VC,radice vam i San Andreas.Koristili su isti engine samo sto je grafika bolja i BOLJA JE U ODNOSU NA KONZOLE

Dijete Bog s tobom. Jes ti nekad video kako izgleda konzola?

A00SjEban je napisao(la):
Zvanicno je Rockstar izjavio,da ako vam je dobro radio VC,radice vam i San Andreas.Koristili su isti engine samo sto je grafika bolja i BOLJA JE U ODNOSU NA KONZOLE

Bolja u odnosu na PS2? Da, ali ne mnogo.

Bolja u odnosu na Xbox verziju? Ne, jer je njen direktan port. PC i Xbox verzija će biti identične.

Nijedan GTA nije imao vrhunsku grafiku, ali je svaki postigao ogroman uspeh.

pa meni novije igre sve imaju relativno dobru grafiku... ono sto izdvaja je orginalna ideja same igre

Eh, ljudi presao sam GTA... Ali trojku. Samo za vas i zbog ovog threada sam ovo uradio ;)

ja krenuo bash juche :) trojku
a mozhd stih\gnem i vice da predjem dok ne stigne san andreas

Ja sam na pola San Andresa na PS2, a igram ga već stvarno dugo...Nabavljam PC verziju sigurno, do tada ću sigurno preći ovu za PS2 :)

@forsaken - kakav je san andreas u odnosu na vice?
jel ima nekih novih fora (kao sto su u vice-u pocele gume da se buse i dosli motori...)

Ajoooj...Procitaj ceo ovaj thread,dosta smo pisali o novinama...

Ljudi jel moze pomoc oko San Andreasa poceo je da blokira u trecem delu grada kada krenem da uzmem misiju probao sam jos 2 cd-a ali takodje blokira na istom mestu.
Sta moze da bude?

nikola1984 je napisao(la):
Ljudi jel moze pomoc oko San Andreasa poceo je da blokira u trecem delu grada kada krenem da uzmem misiju probao sam jos 2 cd-a ali takodje blokira na istom mestu.
Sta moze da bude?

joj nemoj da nas mucis mi tu jadnici cekamo da dodje pc verzija i vi nama pricate kako prelazite na konzoli :D

probaj da kupis orginal mozda proradi :S:

raindog je napisao(la):
joj nemoj da nas mucis mi tu jadnici cekamo da dodje pc verzija i vi nama pricate kako prelazite na konzoli :D

probaj da kupis orginal mozda proradi :S:

Zaboravio sam da napomenem da je jedan cd upravo i bio orginal da li ima jos neko takvih problema inace i ja jedva cekam da izadje za komp jer na PS2 mi nije tako zanimljivo,zbog kontrola

Ajde od toliko ljubitelja GTA nako da mi kaze zasto mi se na kraju VC-a kada prodje zavrsna sekvenca i sve ostalo opet vrati igrica i pise mi da sam presao 51%,zar je moguce da su vise od 50% igrice usputne,ne obavezne misije kojih sam inace i u toku igrice presao "milion"?

marex je napisao(la):
Ajde od toliko ljubitelja GTA nako da mi kaze zasto mi se na kraju VC-a kada prodje zavrsna sekvenca i sve ostalo opet vrati igrica i pise mi da sam presao 51%,zar je moguce da su vise od 50% igrice usputne,ne obavezne misije kojih sam inace i u toku igrice presao "milion"?

sam si odogovorio na svoje pitanje

A jel ima neko da je presao 100% sta se ondah desava...

marex je napisao(la):
Poznajem lično jednog. ;) Kada je završio igru, ladno mu se začulo zvono na vratima. Kad on tamo a ono De Niro...nosi zapakovanu "havajku". On otvori vrata, uzme havajku, zatvori vrata, obuče havajku, sedne za komp, upali ponovo VC i kaže "ma nek čeka Paćino" :D
Pozdrav. :wave:

marex je napisao(la):

Pa nista se posebno nedesi sem sto ti se poveca helt i armor na 200, beskonacno trcanje, to ukljucuje da si naso i 100 paketica koji ti daju sve utoke, kod garaze te cekaju helt armor... valjda jos neke sitnice :p
www.gta3.net - mozes naci 100% save game :type:

I dobijes jednu lepu majcicu,na kojoj pise:I finished 100% of VC,and all I got is this louzy T-shirt (tako nesto...),i,kao,automobili se sporije unistavaju...ne znam..ja ih uvek brzo unistim :p
200 armor i 200 health..
2 ratna helikoptera (zaboravih im ime..odavno nisam igrao :()
NEogranicena municija....
To je valjda sve? :D

Ratni helikopteri su Apachi..valjda..jedan se nalazi u vojnoj bazi u drugom gradu, vojna je baza je blizu aerodroma a ovaj drugi se nalazi na jednom helipadu u prvom gradu i koliko se secam dobijesh i bodyguarde

Zoran_BG je napisao(la):
@forsaken - kakav je san andreas u odnosu na vice?
jel ima nekih novih fora (kao sto su u vice-u pocele gume da se buse i dosli motori...)

Najkraće rečeno, osnova je ista kao i dva prethodnika ali je igra mnogo, mnogo, mnogo veća i ima na desetine novih većih i manjih novina. U principu, ako se nekom sviđaju prethodnici, ovaj deo će obožavati, a ako ne, San Andreas to neće promeniti.

Mada, ne mogu da razumem takve ljude :)

Da li je neko uspeo da uzme apacha iz vojne baze???AAAAAAA??? ,)

Kakvo je nisanjenje na PS2 verziji, koliko je losije nego kad koristis misa.. ?? Da znam, da li da cekam PC verziju...

spikac je napisao(la):
Da li je neko uspeo da uzme apacha iz vojne baze???AAAAAAA??? ,)

ja opusteno... ili odes kao pandur ako se dobor secam pa niko ne puca na tebe ili sletis sa helikopterom (civilnim) pa brzo uletis u vojni i "leti soko"

Može li neko ko je igrao na PS2 da mi objasni(a i drugima ako ih zanima)kakav je grad?Koliko je veći od onog u Vice City-u i GT3,jeli ceo grad dostupan odmah na početku igre ili moraš da pređeš određeni broj misija?Pretpostavljam da je grad SAN ANDREAS ostrvo okruženo morem i da možeš da se odaljiš od grada čamcem(helikopterom....)na određenu razdaljinu odakle ti grafika ne dozvoljava da ideš dalje(ako grašim neka neko ispravi)?!?!Uopšte,bilo koja informacija o novom gradu u igri je dobrodošla!

Znam da je o izgledu grada već ovde pisano ali ne bi bilo loše da neko(ako je raspoložen)malo bolje to objasni! :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno