Šta je novo?

GTA San Andreas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi samo se vi zezajte, ali mislim da je ovo zaštita koja najduže traje. :S: Ruje pokušavaju da ga razbiju već duže vreme pa opet ništa. :wall: Ko zna možda se i dovedemo u red (na kasi za originale) :D . Boga mi biće čupavo.
Pozdrav. :wave:

Avijon je napisao(la):
E,voleo sam GTA,dok nisam video sta vi sve pisete...Bre,mnogo zbunjujete....:D
Elem...
Kao sto je neko gore napisao,igra izlazi u evropi 10.06....Znaci,u Srbiji 07.06
:smoke:
Joj,GTA 3 Je VIce City....Svaka cast za provalu(ne zasluzujes da je igras ;))
Drago nam je sto je neko gore napomenuo sve novine u 5. delu...Samo jos da spomenem,verujem da ce mnogima biti drago:moze i da se pliva(i da se roni!),najzad...Inace,vec sam skinuo sve mape,sa paketima,skokovima,hot-spot -ovima,Horse(ne znam ni ja sta je;)),Easter eggs(i ovo me zanima ;))...
Takodje,mislim da nisi spomenuo da ima da se vozi bicikla(yuhuuu)?
Ma ima sve,ludnica...Jos samo mesec dana,i pocinju neprespavane noci...
A inace...Imam na kompu instalirano i Vice City,i Mafiu....Igram obe,koliko god mi vreme dozvoli...I obe su odlicne,ali veoma razlicite...
Pozz

Ne *eri da ima bicikl ? :D:D
Pa ima i da se igra basket, muvaju ribe, skok padobranom sa najvishe zgrade, mozesh da vozish avion, sve vrste chamaca i glisera, kao i to plivanje i ronjenje, nema vishe da se izgine ako upadnesh u vodu, ali zato morash da plivash do najblize obale ;) Mozesh da vozish traktor, shleper, osecaj kada izadjesh iz grada u neko predgradje sa kamiondzijama je nevidjen, kao da si stvarno tamo. Isto i kada kros motorom udjesh u shumu, po onim stazama..Ima i shunjanja kao u splinter cellu...Mapa je ogromna, kao svi GTA do sada zajedno :)

Hey, ppl narezao sam GTA3 + Vice City na jednom DVD-u, a kada izadje San Andreas, narezacu i njega, pa onda imacu sve 3 igre na jednom DVD-u! Nasao sam upustvo za DVD burning na gamecopyworld.com. Stvarno je fino uradjeno.

www.gtasanandreas.com

Pratim igru od njene najave (februar '04) i da znate da je bila mogucnost da se zove GTA Tokio ;D

Moci ce da se muva 1 od 6 razlicitih riba,i istima cete moci da delite poklone..normalne,kao sto je cvece,i abnormalne,kao sto su dildo i vibrator

Od nekih novih vozila tu su Monster Truck,4-5 novih motora,novih aviona (business jet),novi helikopteri,kombajn,traktor,bager,novi camci...

Osim sporednih misija kao Vigilante,FireFighter,Paramedic,bice nekoliko novih,kao sto je pljacka kuce.'ladno sa fantomkom upadnete u kucu,pokupite sta vam treba...pare...televizor,telefon,slike.

Valjda svi znate za konstantnu potrebu za hranom glavnog lika.Imacete fat % i muscle % metre,sto je fat % veci,vi ste deblji,sto je muscle % veci vi ste misicaviji..

Moci cete da idete u 3 razlicite teretane da naucite 3 razlicita stila borbe.

Oruzja:Brass Knuckles,Bejzbolka,Stap za golf,Stap za bilijar,lopata (mmm :D ),Chainsaw,9mm Berreta,9mm Bereta Silenced,Desert Eagle,Shotgun,Sawn-off Shotgun,Combat Shotgun(baziran na italijanskom SPAS-12),Tec-9,Mac-10,MP5,M4,AK47,Rifle,Sniper Rifle (baziran na H&K PSG-1),Vulcan Minigun,Rocket Launcher,Stinger,Flame Thrower,Molotov,Frag Grenade,Tear Gas Grenade.

Moci cete da pravite grafite sprejom...ali i da koristite isti za samoodbranu..

Od starih likova pojavice se Salvatore Leone,mutavi iz GTA 3,Catalina,Maria (salvatoreova cerka),Kent Paul,Ken Rosenberg...glasove nekima pozajmljuju i Samuel Jackson,Eddy Murphy-jev brat,Chris Penn..

sta da kazem ljudi jedva cekam :D

Kada se odvija radnja igre? Pretpostavljavam da je pre GTA3ke?

Jedno pitanje. Da li je receno koliko ce igra biti zahtevna. Prvenstveno mislim na graficku posto ne verujem da cu je lepo igrati na fx5200

neces lepo ali mislim da ce moci da se "vuce"

Mislim da Rockstar Games nece mnogo da preteruje oko grafike. Vishe ce se oslanjati sa svrhu i radnju. Po screenshotovima koje sam video na netu mogu da kazem da je grafika slicna onoj iz Vice City-ja, a ako tako bude i za PC bice cool :)

Grafichki, San Andreas je primetno bolji od Vice Cityja, ali to ce biti port za PC, shto znachi potpuno ista grafika...

Ma, samo da ne bude potpuno ista grafika a nerealna zahtevnost.

Pa citao sam na raznim sajtovim intervjue, i kazu da ce modeli ostati isti, ali ce texture biti vece/bolje lepse, jer su valjda u samom procesu izrade istih uradili vecu rez. pa ih onda smanjivali prema mogucnostima PS2....

Mare je napisao(la):
Pa citao sam na raznim sajtovim intervjue, i kazu da ce modeli ostati isti, ali ce texture biti vece/bolje lepse, jer su valjda u samom procesu izrade istih uradili vecu rez. pa ih onda smanjivali prema mogucnostima PS2....

mogli su onda lepo da izdaju odmah i za PC a ne ovako da cekamo skoro godinu dana :(:(:(:(

Zvanicno je Rockstar izjavio,da ako vam je dobro radio VC,radice vam i San Andreas.Koristili su isti engine samo sto je grafika bolja i BOLJA JE U ODNOSU NA KONZOLE

mrzi me da citam...

el ima na PC a ako nema KADA CE BITI???

spikac je napisao(la):
mrzi me da citam...

el ima na PC a ako nema KADA CE BITI???

Za PC igra izlazi 07.06. u USA, a u Evropi 10.06.

Koliko li puta ta informacija treba da se ponovi na ovom thread-u da bi je ljudi konačno zapamtili? :trust:

nego a kada ce se pojaviti igra?:beat:

ajmo sad neka svako ko prati ovaj thread obavezno bar jednom pita i odgovori na pitanje kad ce :):):):):):):):) poludecu dok ne izadje zivo me interesuje kako ce da izgleda

i ja sa nestrpljenjem ocekujem ovaj naslov s' obzirom da je driv3r zesce zakazao...:(

programmer je napisao(la):
Koliko li puta ta informacija treba da se ponovi na ovom thread-u da bi je ljudi konačno zapamtili? :trust:

Vidis da ljude mrzi i da citaju, a kamoli da pamte.

po screenovima se vidi da je engine isti, kao i to da vas grafika nece ostaviti bez daha.......

Ma dobro to za endžin...nego šta rekoste kada će da izađe za PC? :D ;)

:smash: Pa za 29 dana... ;) :D

ODLICNO :d

To jeste,ali,ako pogledas iz filozofskog ugla,sutra ce vec biti 28 dana,zar ne?
(Boze,kako sam pametan....) :smoke:

Alex je napisao(la):
Mafia se igra samo jednom i taj osecaj ostaje zauvek.

Ja je presao 6x i opet mi se igra.EXTRA igra,mislim da u narednih 15 god nece izaci takvo svetsko cudo "igracke umetnosti".

Avijon je napisao(la):
To jeste,ali,ako pogledas iz filozofskog ugla,sutra ce vec biti 28 dana,zar ne?
(Boze,kako sam pametan....) :smoke:

a zamisli ti tako lepo odbrojavas od 28 na dole kad stignes do 5 oni objave da kasni jedno dve nedelje :-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno