Vocko je napisao(la):Pa rekao je GTA3 za PC... GTA3 ti je Vice City (ovaj poslednji)
URGH! je napisao(la):Sta me strecas,evo opet sam pogledao mail,lepo pise GTA 3,u ovoj prodavnici me nikad nisu za*ebali,u svakom slucaju vecers javljam utiske(valjda nije mosha :d )
URGH! je napisao(la):Necu uopste da razmisljam tako negativno,u svakom slucaju videc veceras sta je :zgran:
DJ NEXUS je napisao(la)::smash: Pa iskren da budem video sam vec po gradu GTA San Andreas da se pojavio....tako da me ne cudi ako je vec neko probao....
Twi$teR je napisao(la):To sto se prodaje po gradu je sigurno PS2 verzija igre koja se odavno pojavila u prdaji. GTA San Andreas za PC izlazi tek 7.06. u USA, a u Evropi 10.06.
LOWRENCE je napisao(la):To sto se prodaje je verzija VC-a u kojoj umesto da vozis vespu imas biciklo i jos par slicnih fora i sada nasi mudri pirati prodaju kao SA... Znaci, igra nije izasla, manite se.
ZverBre je napisao(la):San Anderas излази 10. Јуна АЛИ !!! StarForce 5 још није прсо.
Тако да сви који се надају ће га играти за 100 динара мало су се заебали.
ZverBre je napisao(la):Тако да сви који се надају ће га играти за 100 динара мало су се заебали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari