Šta je novo?

GTA San Andreas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj thread je, koliko vidim, otišao u pravcu poredjenja Mafie i GTA serijala. Pa...

Ja glasam za Mafiu. Definitivno igra koja se pamti. Jedna od retkih igara koja me je koštala par neprespavanih noći, inače nisam baš najveći gamer. Gta je nešto drugo, lom, krš, iživljavanje, izbacivanje negativne energije, povremeno se smiriš, završiš dve-tri misije, a zatim -save- i lomi, miškooo...

GTA je odlična igra, da se razumemo (naručito bi trebao to da bude SA), ali moj skroman glas ipak ide Mafiji. Ako ništa drugo, onda zbog osećaja koji sam imao kada sam završio igru, a to je bilo kao nakon što sam prvi put odgledao ½Kum½-a. Now, that is something

Kad krenete o tim igrama covek bi stekao utisak da se ne prelaze za 2-3 dana :d

Interesantna slika :)
Link

Jel' staljine, pa sta ti cekas? Bolje dane? Ili mozda 128K? :D

Ljudi evo vam dokaza da ima SA, pa tako da na posao!

sta je bilo sa ovim?

Stize mi danas GTA 3 za PC :banana: :banana: :banana:

Bash me interesuje kako cesh to da izvedesh, release josh uvek ne postoji :)

Pa rekao je GTA3 za PC... GTA3 ti je Vice City (ovaj poslednji)

Sta me strecas,evo opet sam pogledao mail,lepo pise GTA 3,u ovoj prodavnici me nikad nisu za*ebali,u svakom slucaju vecers javljam utiske(valjda nije mosha :d )

Vocko je napisao(la):
Pa rekao je GTA3 za PC... GTA3 ti je Vice City (ovaj poslednji)

??? GTA4 ti je Vice City (trebalo bi), a GTA5 ti je SanAndreas... GTA3 ti je GTA3ka... Ne razumem o cemu vi ovde pricate... :trust:

URGH! je napisao(la):
Sta me strecas,evo opet sam pogledao mail,lepo pise GTA 3,u ovoj prodavnici me nikad nisu za*ebali,u svakom slucaju vecers javljam utiske(valjda nije mosha :d )

E i meni stize Quake III veceras... !! javljam utiske!! :d :d :type:

Necu uopste da razmisljam tako negativno,u svakom slucaju videc veceras sta je :zgran:

URGH! je napisao(la):
Necu uopste da razmisljam tako negativno,u svakom slucaju videc veceras sta je :zgran:

sta god da je san andreas sigurno nije :S:

:smash: Pa iskren da budem video sam vec po gradu GTA San Andreas da se pojavio....tako da me ne cudi ako je vec neko probao....

e ova kisha pada ko luda, ne mogu ni da se upustim u shetnju do grada :mad:

nisam nishta igrao mesecima zbog problema sa slobodnim vremenom, ali cu za ovo da napravim izuzetak :)

I ovde u VS isto... :mad: BTW, igram GTA3 sada sam treca misija kod L-a :D

DJ NEXUS je napisao(la):
:smash: Pa iskren da budem video sam vec po gradu GTA San Andreas da se pojavio....tako da me ne cudi ako je vec neko probao....

To sto se prodaje po gradu je sigurno PS2 verzija igre koja se odavno pojavila u prdaji. GTA San Andreas za PC izlazi tek 7.06. u USA, a u Evropi 10.06.

Twi$teR je napisao(la):
To sto se prodaje po gradu je sigurno PS2 verzija igre koja se odavno pojavila u prdaji. GTA San Andreas za PC izlazi tek 7.06. u USA, a u Evropi 10.06.

To sto se prodaje je verzija VC-a u kojoj umesto da vozis vespu imas biciklo i jos par slicnih fora i sada nasi mudri pirati prodaju kao SA... Znaci, igra nije izasla, manite se.

To su samo skinovi za Vice City, a biseri su rekli da je San Andreas. Jedan poceo, pa posle islo na foru gluvih telefona ;)

Ipak nije San Andreas,mada mi covek lepo kaze:" pa sta hoces,lepo sam ti napisao GTA3 :wall: ume tako povremeno da nabavi neki prastari naslov uz nove,a kad sam video u spisku GTA doslo je do pomracenja svesti :S:

Pa jesmo ti lepo rekli... ;) Pitaj ga jel nabavio Quake III!! ;)

Alo bre, pa postoji konforan nachin da se proveri da li je izashao, ne da se idi po kishi do grada :) Koliko puta da se ponovi, www.nforce.nl . Ako tamo nema, NEMA...

Poslednja izmena:
LOWRENCE je napisao(la):
To sto se prodaje je verzija VC-a u kojoj umesto da vozis vespu imas biciklo i jos par slicnih fora i sada nasi mudri pirati prodaju kao SA... Znaci, igra nije izasla, manite se.

Nisam znao da su se ovi nasi pirati cak i toga dosetili :eyebrows: . Ja sam mislio da je to San Andreas samo verzija za PS2. Znaci, znam da igra nije izasla.

E,voleo sam GTA,dok nisam video sta vi sve pisete...Bre,mnogo zbunjujete....:D
Elem...
Kao sto je neko gore napisao,igra izlazi u evropi 10.06....Znaci,u Srbiji 07.06
:smoke:
Joj,GTA 3 Je VIce City....Svaka cast za provalu(ne zasluzujes da je igras ;))
Drago nam je sto je neko gore napomenuo sve novine u 5. delu...Samo jos da spomenem,verujem da ce mnogima biti drago:moze i da se pliva(i da se roni!),najzad...Inace,vec sam skinuo sve mape,sa paketima,skokovima,hot-spot -ovima,Horse(ne znam ni ja sta je;)),Easter eggs(i ovo me zanima ;))...
Takodje,mislim da nisi spomenuo da ima da se vozi bicikla(yuhuuu)?
Ma ima sve,ludnica...Jos samo mesec dana,i pocinju neprespavane noci...
A inace...Imam na kompu instalirano i Vice City,i Mafiu....Igram obe,koliko god mi vreme dozvoli...I obe su odlicne,ali veoma razlicite...
Pozz

San Anderas излази 10. Јуна АЛИ !!! StarForce 5 још није прсо.
Тако да сви који се надају ће га играти за 100 динара мало су се заебали.

ZverBre je napisao(la):
San Anderas излази 10. Јуна АЛИ !!! StarForce 5 још није прсо.

taman ima vremena da dotle provale :):):)

ZverBre je napisao(la):

A jel moze za 200 dinara? :d

sad ce "braca" rusi da uskoce u pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno