Jel su raznovrsne stanice (raznovrsne u smislu kao u Vice City, a ne ko u GTA3 gde se vrti samo tehno, hiphop i rege)?driver je napisao(la):Stanica u igri ima 10ak (mrzi me da palim igru), i nigde im kraja nema, muzika je josh bolja nego u Vice city-ju, a shto se nekoliko puta u threadu pomenulo da je u principu ista igra, isti je samo zanr.
Ako mi dozvolite da vam opisem igricu jer sam je skoro zavrsio
U ulozi ste mladog niggera koji se vraca na west coast, dolazi u svoj hood i krece da vraca respect. Znaci igra je u totalnom crnackom hip-hop fazonu. Prvi grad je preslikan LA, znaci getto tipa Compton ili South Cental LA, pa latino kvart, pa plaza, pa blokovi u fazonu city zgrada. Mozes da vozis sta oces (bajs, low ryder sve sa hidraulikom, motori, kola, avion, helikopter, kamp prikolice, moj licni favorit je traktor; da vidite samo rekciju nekih bandi u kraju kada sa 30 na sat odradim hit and run i prangijanje njihovih kurvi).
Budzenje da da budzenje. Brutalno. Ima nesto manje ocija nego NFSU2.
U toku igre moras da vodis racuna o ishrani (imas na kilo fast food ali i ekskluzivnih restorana), o oblacenju, o fizickoj spremi (izbacio sam 200 kila iz bencha)....
Drugi grad je nesto kao san francisko, mada je najzanimljivija pustinja gde kad zgresis 4-5 zvezdica krene prava bezanija u fazonu Dukes of Hazard koja sa pucanjem, menjanjem vozila traje i do SAT vremena a onda si ili Wasted ili Busted.
Muzika je prica za sebe. Od old school rapa tipa NWA, Dr. Dre, Ice Cube i ostalih west coast bitova, preko Rage Against the Machine-a, preko Elvisa i kantri zvukova do house-a, pop-a metala i starog dobrog regea (Kjah Fm)
Prvih nedelju dana od kako sam bio kupio igru zezao sam se do besvesti. Najbolja je jurnjava po onim isusenim kanalima tipa Terminator 2 kada T1000 juri Konora onim kamionom. Ili kad ukradem avion pa se spucam u neku zgradu tipa WTC.
Grafika je utilitarna narocito jutro i sumrak. Ma igra je perfektna.
Pazi kombinaciju: parkiram traktor ispred berbernice, osisam se na tajsonku, obucem roze pimp odelo, odem u teretanu, pa posle do hood-a, izletim iz traktora i kalasem odvalim neke crnce, ukradem im low ryder cadilac pa sve sa skakanjem i truckanjem hidraulike odvezem se u radionicu, nabudzim 10x nitro, odem do mosta, uletim u vodu, preplivam na drugu stranu, ukradem harli i tek tada pocne zezanje...
CJ with respect.
STORM je napisao(la):auu chovece procitaj ovaj thread.. za 7 dana izlazi u evropi...
RemblCrein je napisao(la):Hvala Stormu na spisku pesama ali ja ne znam nijednu pesmu sa te liste!!! Pazi igrica je u vremenu `90-tih a nigde nema nijedne pesme Madonne ili Michael Jacksona ili jos nekog poznatog!!! Iskreno se nadam da ce i ovaj put postojati opcija da ubacujemo svoj mp3 jer ako toga nebude smoricu se zestoko uz ove pesme.
Pesme potpuno odgovaraju vremenu... MJ i Madonna pripadaju osamdesetim...RemblCrein je napisao(la):Hvala Stormu na spisku pesama ali ja ne znam nijednu pesmu sa te liste!!! Pazi igrica je u vremenu `90-tih a nigde nema nijedne pesme Madonne ili Michael Jacksona ili jos nekog poznatog!!! Iskreno se nadam da ce i ovaj put postojati opcija da ubacujemo svoj mp3 jer ako toga nebude smoricu se zestoko uz ove pesme.
RemblCrein je napisao(la):Hvala Stormu na spisku pesama ali ja ne znam nijednu pesmu sa te liste!!! Pazi igrica je u vremenu `90-tih a nigde nema nijedne pesme Madonne ili Michael Jacksona ili jos nekog poznatog!!! Iskreno se nadam da ce i ovaj put postojati opcija da ubacujemo svoj mp3 jer ako toga nebude smoricu se zestoko uz ove pesme.
Ako ti nisi cuo za izvodjace sa ovih cd-ova ja moram da te pitam koliko imas godina i sta si radio preoteklih 10-15 godina zivota.RemblCrein je napisao(la):Hvala Stormu na spisku pesama ali ja ne znam nijednu pesmu sa te liste!!! Pazi igrica je u vremenu `90-tih a nigde nema nijedne pesme Madonne ili Michael Jacksona ili jos nekog poznatog!!! Iskreno se nadam da ce i ovaj put postojati opcija da ubacujemo svoj mp3 jer ako toga nebude smoricu se zestoko uz ove pesme.
RemblCrein je napisao(la):Ja se jedino bunim zato sto u igrici uopste nema komericjalnih pesama ili pesama koje su bukvalno oznacile pocetak `90tih godina. Ne znam ali sticem utisak ko da su stvaraoci igre samo stavili pesme po svom ukusu ili mozda se ove grupe i izvodjaci nisu slusali u LA u tom periodu? Ko zna... necu da se prepirem ni sa kim u vezi muzike jer ukusi su razliciti, sacekacemo igricu i videcemo sta ima pa cemo komentarisati.
Dorry je napisao(la):A da nije mozda kosatalo ekstra $$$ za liceniciranje pesama poznatijih izvodjaca, pa zato ih nema na listi?
format c: je napisao(la):Nije uopste steta,cak sta vise nemaju sta da traze u ovoj igrici.
Pa neces valjda da vozis traktor i gazis pandure uz November Rain ili Slashove solo deonice. ,) Mislim muzika za decu i bubuljicave pubertetlije.Da li si ti uopste cuo za ove grupe ili samo za G n'R da su postojali u tom periodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari