Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

E, ljudi jel bi bio neko tako ljubazan da uploaduje timecyc.dat fajl iz San Andreasovog data diektorijuma. On se zamenjuje kada se ubacuje Unlimited Draw Distance mod. Mod je do jaja, i mnogo opako izgleda, ali meni je igra nestabilna sa njim, rusi se posle desetak minuta, a zaboravio sam da napravim backup. Posto ne moze da se uploaduje *.dat fajl, zapakujte ga u *.zip arhivu pa ce moci.
:wave:

topuz, evo ga original.

Prilozi

• timecyc.zip
    6.1 KB · Pregleda: 31
Tnx :wave:

Gidra85 je napisao(la):
A gde si nasao Audi, BMW?

Edit: Nasao sam na ruskom sajtu, mada po meni su teksture Audi-ja loshe.

POZ :wave:

Ma nalickali su ga mnogo ali ipak nije losh :)

Pozdrav

pojasni taj mod ,unlimited drawing distance ,sta se tacno dobija time?

fade je napisao(la):
pojasni taj mod ,unlimited drawing distance ,sta se tacno dobija time?

Znas opciju Draw Distance u GTA? E, pa taj mod ti omogucava da vidis 10 puta vise + draw distance na maximumu (vidis detaljno zgrade drugog grada iz prvi). Mod je opak koliko sam cuo, nazalost nisam stigao da ga probam. Da li neko zna mozda da li je zahtevnije kada se stavi mod? Mislim, da li igra secka???

pa verovatno da je zahtevnija... no ljudi, ja imam vel'ki prob.
doshao sam do dela gde imam 3 misije, ni jednu ne mogu da reshim:
1) odmah posle skole letenja misija kad izbegavash da te uhvati radar (ne mogu da predjem)
2) misija kad presreces onaj drugi avion (ne mogu da predjem)
3) misija kad madd dogg hoce da skoci sa zgrade (nesto mi baguje, kako prodje trailer i krene igra, madd dogg je vec skochio - napravim jedan korak i vec je mission failed)

evo vam savegame, pa ako neko sluchajno uspe da predje neshto od te tri misije (ili sve tri ;)) nek' javi i okachi savegame

edit: nemojte mi slupati motor u garazhi... provozajte ga, ali nemojte ga sjebat' ;)

Prilozi

• GTASAsf3.zip
    60.6 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
da prelazim necu ,jer sam se dosta drkao sa bar jednom ,za radar nije tesko ,ako si dosta leteo ,samo pichi nisko i gledaj mapu za najbolji put ,a ono da uletish u onaj prsten iza onog aviona ,pa cim vidish taj avion ti okreni ,ali pre toga idi malo levo ili desno da bi pre okrenuo inace stici ga ne moz,a koji je to motor u garazi ,jedino nrg 500?

Dorry je napisao(la):
Znas opciju Draw Distance u GTA? E, pa taj mod ti omogucava da vidis 10 puta vise + draw distance na maximumu (vidis detaljno zgrade drugog grada iz prvi). Mod je opak koliko sam cuo, nazalost nisam stigao da ga probam. Da li neko zna mozda da li je zahtevnije kada se stavi mod? Mislim, da li igra secka???

Ne znam sa da mislim o njemu. Jeste da se sve vidi, ali koji će ti to? Jedino veoma olakšava orijentaciju u gradu Dosta povećava zahtevnost (naročito CPU i RAM). Ali glavno što meni smeta je da ekstremno cepa teksture igra kada se ubaci mod. Znaci uzas kako nekad izgleda. Nekad je sve ok, a nekad ne mozes da igras.

fade je napisao(la):
da prelazim necu ,jer sam se dosta drkao sa bar jednom ,za radar nije tesko ,ako si dosta leteo ,samo pichi nisko i gledaj mapu za najbolji put ,a ono da uletish u onaj prsten iza onog aviona ,pa cim vidish taj avion ti okreni ,ali pre toga idi malo levo ili desno da bi pre okrenuo inace stici ga ne moz,a koji je to motor u garazi ,jedino nrg 500?

pa ne morash ti da predjesh, neko drugi :p
da, u pitanju je nrg 500, dovezen sa dokova cak ovamo :)

joj probacu ono sa pracenjem aviona (da uletim u prsten) ali cisto sumnjam da cu uspeti
ovo za radar nikad necu preci

aj pokusacu ,ali pokusati inace energy imash i u los santos.veoma blizu kuce.

ja cu biti off naredne 3 nedelje
odmor

nema gta :( bedak

evo predjoh jednu ,predjoh i drugu ida save i na pola puta nesta struje ,presao sam ono sa radarom a mad doggt nema sanse meni isto sto i tebi ,****** ti savegame.tako da dzaba prelaziti kad ces tu uvek kucati.

Prilozi

• GTASAsf3.zip
    61.1 KB · Pregleda: 76
e jebi ga.....
ali dobro, valjda ce biti bolje :)

jedna opaka mashina za koju sumnjam da je neko vozio ,inace ne idite preko 210 jer iskace iz shina.

Prilozi

• gta_sa 2005-07-20 13-58-54-26.JPG
    gta_sa 2005-07-20 13-58-54-26.JPG
    59.2 KB · Pregleda: 135
Naravno da sam vozio, i presao sve misije sa njim. :D

fade je napisao(la):
jedna opaka mashina za koju sumnjam da je neko vozio ,inace ne idite preko 210 jer iskace iz shina.

Kako mozes da se vozis?

Sacekas na stanici da voz stigne. Kada stane, umesto da udjes u vagon, ti udjes u lokomotivu. :D Ozbiljno.

meni *******o ono kocenje ,tako da sam promasio 3 misiju inace 210 i samo animacija voz izlece iz shina... a vozio sam pola san andreasa da voz izleti

Pocni da kocis na oko 140 metara pre cilja.

fade je napisao(la):
evo predjoh jednu ,predjoh i drugu ida save i na pola puta nesta struje ,presao sam ono sa radarom a mad doggt nema sanse meni isto sto i tebi ,****** ti savegame.tako da dzaba prelaziti kad ces tu uvek kucati.

Bilo je rechi o ovoj misiji na jednom sajtu, a razlog za ovo je neki cheat, losa stvar je sto nema nachina (za sada) da se to ispravi bez ponovnog prelazenja igre BEZ CHEATOVANJA.

Pobogu ljudi sta ce vam ti cheat-ovi, OK ono radi *******cije, ali nemojte preterivati, samo prijateljski savet :)

Nego ja sam presao igru 98,5% i ostale su mi samo 2 stvari za 100%, a to su Trka croserima u Las Venturas i NRG challenge na Docku.
Dali mozda neko zna kad treba da dodjem u las venturas na stadion da mi pochne trka motorima, svaki put, bilo dan ili noc, meni pochne ona glupost sa sakupljanjem zelenih, zutih i crvenih kruzica :(.

Inache samo da vas obavestim na http://www.gtagaming.com su stigli novi automobilchichi i motorchichi, obratite paznju na McLaren i Ferari :-devil-:

Pozdrav and may the GTA be with you :)

ja dosao i prvi put je bilo to ****** a drugi to cross race ,mozda imaju dva ulaza ,npr jedan u prizemlju jedan na spratu jer taj za cross race je meni bio na spratu ,tj imash da sidjesh dole ,mozda sa druge strane imash neki ulaz.,inace i kod mene cheat free game.

Hahaha :)
Pa zar mislis da bi postavljao takvo pitanje a da nisam proverio sve mogucnosti :)
Nema dole nikakvog ulaza, bar ne koliko sam ja proverio, ono ****** je gore, po rechima mog burazera cross race je tamo takodje, a ti si to potvrdio, u svakom sluchaju hvala ti za odgovor.

pa meni se prvi put pojavilo to skakanje ,a sledeci put je bilo cross race ni sam ne znam kako ,ali mozda treba da bike skill bude na max-u jer kad sam napunio max skill onda sam doshao i bio je cross race.

Ma ovaj.... svi ste vi bre cheateri :D Shalim se...
Nego koliko posto ste zaglavili? Ja sam kod nekih 95.87% - mrzi me da pokupim skoljke i ono ostalo sta ima da se pokupi :)

ja sta god da radim meni 61.5% dok sam na 60.96 posto presao zadnju misiju a drug je to presao na 68%?

fade je napisao(la):
ja sta god da radim meni 61.5% dok sam na 60.96 posto presao zadnju misiju a drug je to presao na 68%?

:D Sa zadovoljstvom mogu da vas obavestim da sam igru presao 100% :D . I nakon prelaska ostaju jos neke sitnice (burglery missons, neki challenge na plazi u los santosu i prelazak skola sa zlatnim medaljama radi dobijanja boljih vozila :))

Za 100% prelazak pogledajte 100% checklist, mozda vas na prvi pogled zaboli glava ali nije tako strasno. :)
http://www.gta-sanandreas.com/guides/100percent/index.php

Uploadovao bih vam jos i moj stats fajl, ali sam trenutno zauzet downloadom modela automobila ;)

Pozdrav ljudi!

100% ? Pa ok, vidi.. to je moguce SAMO

1. Ako imash mapu lokacija svih OYSTERSA, HORSESHOESA i TAGOVA (mada se tagovi i mogu naci)
2. Ako si koristio TRAINER da ih "skupis".

Znaci gotovo je nemoguce bez pomocnih sredstava ... a sa njima... to nije to :) :p

Poslednja izmena:
Kod mene se danas pojavio jako glup bag.

-------------SPOILER------------------------
U misiji kada me cimne onaj Japanac/Kinez u Las Venturas (prva misija nakon one skole letenja) u kockarnici,nakon razgovora sa njim ide animacija gde ja neki tip vezan za soferku automobila i kad prodje animacija,auto umesto da izadje iz te garaze non-stop zakucava u neki zid i uopste ne mogu ni da prekinem animaciju ni da zapocnem misiju.Jel imao neko slican problem ?

E ljudi malo slicica... Tu sam ja u ulozi teroriste, a na drugoj je auto za kojim sa potpuno odlepio Superbee iz ´70-te! Hemi motor, joj kako je dobar...

Prilozi

• Terorism.jpg
    Terorism.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 95
  • Superbee.jpg
    Superbee.jpg
    173.3 KB · Pregleda: 101
Vrh Dno