Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

pa prvo dosao helicopterom dea uzmem maverick i padobran ,imash ono zuto ****** i odma sidjesh u prizemlje ,smao uzmesh motor i dodjesh do ulaza i onda si na vrhu

a jel nekome radi onaj user track player ,ja kopiram ,pravim short cut i onda skeniram uy igrici ,i kad izaberem on mi da neku raio stanicu ili tako nesto ,uglavnom muzike nigde?

fade je napisao(la):
pa prvo dosao helicopterom dea uzmem maverick i padobran ,imash ono zuto ****** i odma sidjesh u prizemlje ,smao uzmesh motor i dodjesh do ulaza i onda si na vrhu

a jel nekome radi onaj user track player ,ja kopiram ,pravim short cut i onda skeniram uy igrici ,i kad izaberem on mi da neku raio stanicu ili tako nesto ,uglavnom muzike nigde?

Probaj da kopirash, pa da stavis na random i onda da skeniras (ono sa radiom smara i u 70% sluchajeva ne radi dobro (citaj: svaki put moras skenirati kad udjes u igru da bi radio normalno radio :D, naravno mislim na user track playlist stanicu :)).

Nego nisam video da spominjete neke modove pa eto da postujem jedan zanimljiv sajt:
http://www.gtagaming.com

Ukratko na njemu se mogu naci modovi, kola, dodaci... za najnovije 3 GTA igre (GTA 3, Vice City, San Andreas)

Naravno da je sad aktuelan SA pa skrecem paznju na ove modove:
Car spawner, double wield all weapons(stvarno kool :)), Speedometer, realistic car glass, Xeon lights, Neons, Weapon skin pack...
Svi nabrojani su isprobani i rade 100%.

Sto se tiche kola probajte Fiat-a, po meni profi model :) (vidi attachment)
Takodje ni Hummer nije losh.

Pa toliko od mene za sada, pozdrav ;)

Prilozi

• Fiat.jpeg
    Fiat.jpeg
    49.3 KB · Pregleda: 128
ee ,ovo je matoro ,to sam radio cak i u GTA 3 a u VIce City-u sam izmenjao sve ,od zvukova motora do imena raznih vozila i brzine ,upravljanja ,ali dosadi i to ,zateknesh sebe kako samo jurish nesto po netu i trpash u igru

fade je napisao(la):
ee ,ovo je matoro ,to sam radio cak i u GTA 3 a u VIce City-u sam izmenjao sve ,od zvukova motora do imena raznih vozila i brzine ,upravljanja ,ali dosadi i to ,zateknesh sebe kako samo jurish nesto po netu i trpash u igru

Da ali meni je bilo extra to sto sam nakon izmene SVIH automobila u Vice City-ju igru ponovo presao, kao da sam igrao nesto potpuno novo.

Nisam se toliko zadrzavao na izmenama zvukova, oruzja i tih sr*** vec samo automobila (da si samo video dodge vipera i lamborgeni diabla) :)

Kako ste presli misiju kada za onog geeka treba da vozite mali avioncic i da unistite sve posiljke? Avion je nenormalno tesko kontrolisati, i pored toga sto drzim w on gubi visinu i pada.

pozdrav

MaxXx je napisao(la):
Kako ste presli misiju kada za onog geeka treba da vozite mali avioncic i da unistite sve posiljke?
Pretpostavljam da misliš na "Suply Line".
Nekoliko saveta:
1 Nemoj non-stop da držiš W jer je onda stvarno teško upravljati a i brzo trošiš gorivo.

2 Mete se kreću stvarno sporo tako da im nije teško prići sa leđa.

3 Postoji delimično automatsko nišanjenje pa ne moraš biti usmeren BAŠ TAČNO na cilj, koristi to.

4 Za igračku, mali ima nenormalno jak mitraljez, 3-4 sekunde paljbe i meta će eksplodirati, koja god da je.

5 Nakon uništenja jedne mete, propni ga da bi mu dao visinu i onda pusti W. Na taj način, aviončić se prilično smiri a i lakše ćeš upravljati.

P$ych0 je napisao(la):
Probaj da kopirash, pa da stavis na random i onda da skeniras (ono sa radiom smara i u 70% sluchajeva ne radi dobro (citaj: svaki put moras skenirati kad udjes u igru da bi radio normalno radio :D, naravno mislim na user track playlist stanicu :)).

Nego nisam video da spominjete neke modove pa eto da postujem jedan zanimljiv sajt:
http://www.gtagaming.com

Ukratko na njemu se mogu naci modovi, kola, dodaci... za najnovije 3 GTA igre (GTA 3, Vice City, San Andreas)

Naravno da je sad aktuelan SA pa skrecem paznju na ove modove:
Car spawner, double wield all weapons(stvarno kool :)), Speedometer, realistic car glass, Xeon lights, Neons, Weapon skin pack...
Svi nabrojani su isprobani i rade 100%.

Sto se tiche kola probajte Fiat-a, po meni profi model :) (vidi attachment)
Takodje ni Hummer nije losh.

Pa toliko od mene za sada, pozdrav ;)

Zakon je Yamaha R1 :-devil-:

Ljudi samo mi nemojte odgovoriti sa "vec je odgovoreno na to"
Iskreno: ne mogu sa ovim jadnim dial-up om da iscitam svih 21 stranu.

Prijatelj ima problem sa ovom igrom. Naime: izbacuje ga na desktop posle 10 tak minuta. Konfiguracija je sledeca:
AMD Barton 2500 @ Abit NF2
512 DDR
Radeon 9600
HDD Maxtor 120

Sve ostalo mu normalno radi. Igra je normalno instalirana sa DVD-a. Pretpostavljam da je problem u driveru za grafiku.
Neki predlog?
Hvala

soko je napisao(la):
Ljudi samo mi nemojte odgovoriti sa "vec je odgovoreno na to"
Iskreno: ne mogu sa ovim jadnim dial-up om da iscitam svih 21 stranu.

Prijatelj ima problem sa ovom igrom. Naime: izbacuje ga na desktop posle 10 tak minuta. Konfiguracija je sledeca:
AMD Barton 2500 @ Abit NF2
512 DDR
Radeon 9600
HDD Maxtor 120

Sve ostalo mu normalno radi. Igra je normalno instalirana sa DVD-a. Pretpostavljam da je problem u driveru za grafiku.
Neki predlog?
Hvala

Neka proba nove drivere za grafichku karticu (catalyst).
Opshte je poznato da igra ne radi dobro na nekim konfiguracijama, ali sta je tu je, probaj, drugo mi nista ne pada na pamet.

Meni je na primer pravila zvuchna kartica problem. Nisam mogao igru da igram na 800X600, LOW, bez FSAA. Nakon instalacije novih driver-a sve redovno radi. Da napomenem samo da mi je zvuk u kompletnom Windows-u misteriozno nestao :zgran: . Nakon toga sam skino nove drivere i na iznenadjenje SA je pocheo da radi normalno :)

a kako radi igra ,da li secka ,sta bude kad ga izbaci ,jel daje neku poruku ,temp. CPU-a i garficke ,daj josh nesto ,i naravno koji su driveri ,neki preporucuju 4.9 a neki mislim da su 5.6 neznam ATI drivere.

Bsod?!

Kada igram GTA San Andreas odjednom mi izbaci BSOD. Ja tipujem na drivere za graficku koji su 77.72. A evo sta pise:

DRIVER_IRGL_NOT_LESS_OR_EQUAL

ovde ide ono sto obicno pise u BSOD-u

tehnical information:
*** stop: 0x000000D1 (0xfffffadfe4dc9cb0, 0x0000000000000002, 0x0000000000000000, 0xfffffadfe2fabf30)

*** nvmcp64.sys -address fffffadfe2fabf30 base at fffffadfe2f3c00, datestamp 41420958

BEGINNING DUMP OF PHYSICAL MEMORY
.
.
.
complete

Mislim da memorija nije u pitanju posto sam je testirao uz pomoc Goldmemory i Memtest86 i nije nista pronadjeno. Prvi put je nasao kada je bila overclock-ovana masina, a drugi put na default vrednostima nije nasao ni jednu gresku. Takodje sam probao GTA i kada je masina na default-u i opet izbacuje.
E da kada se javi taj BSOD, posle restarta hardovi kao da se ponovo pale, jel to normalna pojava?

Probao sam 6.25 sa nvidijinog sajta i opet nista. :S: :wall: Ipak kako su mi mnogi rekli nije u pitanju driver za graficku, vec za zvucnu, ali sta da radim?

POZ :wave:

Poslednja izmena:
@P$ych0
Ajde mi reci kako se ubacuju kola u igru, ima li neki program ili samo copy/paste ?

imash TXD editor gde se edituje fajl gta3(?).img ,onda u njemu menjash dva faljda ,jedan je txd(tekstura) a drugi dff ,uglavnom oba ovako izgledaju infernus.txd i infernus.dff onda izbrishesh ova prva dva ,ubacish tvoja dva i onda rebuild ,rebuild obavezno inace seche posle 3-4 auta ,onda otvorish handling.cfg menjash vesanje ,to uvek dobijesh ,da bi se prilagodilo novom autu ,imash takodje i programe za menjanje imena ,zvuka ,mozesh i boje da menjash ,ma i mape sam stavljao nove ,imao sam i cak ono bure ,sto vozish motor u njemu.

ja sam sve skidao sa www.gta3.gamigo.de ,ali ne znam da li sajt josh uvek radi ,uglanvom sad imash gde hoces.

Jel ima neko ideju za resenje mog problema sa GTA? :trust:

POZ :wave:

Pokusaj sa novim drajverima ili skini patch za GTA (ako postoji)

Yamaha R1

Prilozi

• R1.jpg
    R1.jpg
    86 KB · Pregleda: 137
A8r@W je napisao(la):
UZAS
Taman sto sam prosao 5-6 misija u San Fijeru normalno sacuvam igru legnem u 6 sati ujutro :D i pokusam da startujem igru ...
kad nece da se startuje :mad: , prekopiram ponovo exe fajl (ne crack), i nista se nije promenilo
ajde da reinstaliram igru (ostavio sam sve sejvove itd...), ponovo nece da startuje :crash:
Imao sam isti problem,isto sam par puta brisao i instalirao igricu,cimao se sa crack-om ali nista nije vredelo_Onda sam slucajno video da jedan sacuvani fajl nije iste velicine kao i ostali pa sam ga obrisao i igra se pokrenula normalno.Desavalo mi se to jos par puta ali sad znam foru.
Poz!

ja bih promenio boje ,nekako ne ide ova bela ,samo izmenish carcols.dat
@A8r@W i ja sam imao isti problem ,ali sam obrisao gta.set file ,pa sam morao da podesavam kontrole ,ali igra je radila

Jel moguce nekako fiksirati onu glupavu kameru. Uopste ne mogu da se snadjem kad se rotira non stop oko mene.

pa meni je to lako ,naviknesh se sa mishem ,samo stavi da je desni klik rucna ,kao u gta 3 ili VC i onda je lako ,naviknesh se tokom voznje,inace mnogo je lakse kad pomerash kameru ,kad su vec napravili da bude toliko glupa

Ne znam, ja se ne secam da sam video negde bolju kameru nego ovde. U pochetku mi je bilo nezgodno, a posle sam se navik'o.

Meni takodje se svidja, i sad kad god igram gde vozim kola iz treceg lica pokusavam da pomeram kameru...

fade je napisao(la):
ja bih promenio boje ,nekako ne ide ova bela ,samo izmenish carcols.dat
Znam, sada sam to odradio, zaboravio sam da kopiram vrednosti u carcols.dat. Sada je mnogo bolje (pogotovo crna).

Mare je napisao(la):
Ja sam na ruletu u Las Vegasu uzeo 175 000 000 (imao sam i 7 dobitaka od 35 000 000, igrao sam na 27) i mislim da je extra glupo sto nemam na sta ni ceo milion da potrosim makar kupio svu oduce, oruzje itd koje postoji u igri...

Da li vam je nestabilna igra?

Meni puca pa otprilike na svakih 2-3 sata (ili BSOD, ili se samo skuca sa porukom o nekoj gresci), nekad izdrzi i vise a nekad manje.

Kako si uspeo da uzmes tol'ko para?? :zgran:

Prilozi

• HondaCBR600RR.jpg
    HondaCBR600RR.jpg
    169 KB · Pregleda: 101
  • Mercedes S.jpg
    Mercedes S.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
ma jamaha ima tamo gde prodajesh automobile.. gde ih prebacujesh na brod... potrazi tu ;)
ili je to nesto sto lici na jamahu :D

Nazad
Vrh Dno