Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

@faxcool ma ovih stvari je pun las vierras ili kako se zove onaj zadnji deo ,cak sam i vozio nekoliko puta,ali u san fierro tesko da ces naci,pici preko granice

Ma kazem ti, nashao sam u Los Santosu. Bio je parkiran u blizini aerodroma :)

Blago vama dokle ste vi stigli
Ja se jos mucim sa onom misijom Beach Party,kad treba da plesem

Probao sam i ovako ali ne ide,kad pritisnem NO odma se pojavi mision failed
Hmm.. ako je to ona misija na plazi kada treba da ukrades kombi DJ-u koji pusta muziku, najlakse je da i ne igrash.. Ako te DJ pita da li hoces da igras kazi NO..i na sve ostalo odgvaraj sa negativno. Posle rokni DJ-a i uzmi kljuch koji ce da ostavi za sobom.
Nravno nije sve tako prosto. Ako odluchis da igrash na ovaj nachin posle ce da te jure neki likovi kolima...
Sve u svemu misija je prosta iz prvke sam je preshao SA IGRANJEM!

Postoji li kakva sifra za prelazak misije

:wall: :wall: :crash: :crash:

Poslednja izmena:
Brate to je jedna od najprostijih misija u igrici, ne razumem shta ti je teshko tu. Jednostavno je : kada strelica udje u krug ti pritisni strelicu u istom smeru na tastaturi i CJ ce da napravi odgovoarajuci pokret u ritmu. Prosto je.
Pokushaj ponovo i kad dodjes kod DJ-a odgovaraj sada sve pozitivno.
Aj srecno... :,,:

Poslednja izmena:
Hm, što se tiče tih misija sa 'strelicama' jedino možda čovek ima problema ako mu je slaba mašina, pa onda i nije baš sinhronizovano sve to sa muzikom, strelicama i pritiskanjem u pravo vreme... Probaj da stavis sva podešavanja na minimum pa onda probaj sa tom misijom.

Bas zbog toga i ne mogu da ga prodjem jer mi je slab kompjuter,i onda moram puno ranije da pritiskam

koliko para toliko muzike, tj. strelica :d
:wave:

gde se nalazi skola za pilote? treba mi za misiju - ne mogu da udjem na aerodorm :(
takodje kako da brzo napunim diving ability (odnosno kapacitet pluca) - jel to treba dugo kao i za driving skill ili ide brze?

raindog je napisao(la):
sta treba da se uradi da me napadnu sa svim zvezdicama tj sa vojskom... ubijao federalce 100god i nikako da dodje vojska da uzmem my little tank :)

Koji si grad? Mislim da treba da budes 3 grad (po misijama) da bi mogao da imas full zvezdice... Tenkic dobijas tako sto pucas helikopter i pandure. Najvise na to dobijas zvezdice ;)

Pitanje za sve koji su završili igru, ili bar podosta odmakli.
Da li je od bilo kakvog značaja, za odvijanje igre, odnos koji imam sa onom curom Denise (prvo ostrvo). Trenutno sam u fazi osvajanja teritorija, gledam da sačuvam živu glavu, ne izgubim već osvojeno a ona me cima da je usamljena i na progress baru svaki čas dobijam minus. Bio sam na ivici da je roknem :) al' reko daj da prvo proverim oće li mi trebati. Na stranu hot cofee fazon ;) , pitanje se odnosi na regularan razvoj situacije.
Tnx unapred!
Poz.

ja sam presao igru juce i ne secam se da mi je trebalo nesto da se sa njom cimam, ali sam je ipak izvodio i sa njom imam 100% progres. u las venturasu ces imati ribu koju ces morati da izvodis nekoliko puta da bi ti dala (ma ne to) nesto potrebno za misiju. necu da ti kvarim, videces i sam.
da zakljucim nije ti ni od kakve vaznosti za misiju zabavljanje sa Deniz, mada ne znam sta ce biti ako progres spustis na nulu (mozda te sutne?).

Meni najbolje prevozno sredstvo :)

Prilozi

• bike.jpg
    bike.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 120
ljudi jel neko uzeo TENK ???? ima li toga uopste u SA

bote sanjao sam nocas gta, tacnije onu mini mapu, kockice i ulice...

tenk imash odmah pored aerodroma ,samo predjesh preko brda ,i imash i helikopter i tenk ,kao i neki kamioncic,ali nigde da nadjem HARRIER

HARRIER? Mislish HYDRA? :D Pa isto gde i tenk...znachi restricted air space ( area 51 - vojna baza u pustinji )
A da! Imash ga i na nosachu aviona u San Fieru... samo... ne znam da li si preshao onu misiju kad treba da kradhes Hydru da da raketirash one brodove.. mozda nece da ti pojavi ako ne predjesh to (a kada predjesh pojavljuje ti se na tvom aerodromu u pustinji )

Poslednja izmena:
Day and night and day and night and day and night and.... :)

kako da naucim da plivam? ima shkola ili da idem i da plivam ko ***** 6 dana? :)

Avraam je napisao(la):
kako da naucim da plivam? ima shkola ili da idem i da plivam ko ***** 6 dana? :)

plivas... tacnije ronis ko ***** 6 dana :)

ja sam oplivao ceo san fierro ,da bi odradio jednu misiju

Meni ne treba muzika samo cu da izvadim WCTR, tu su emisije su mnogo gotivne :)

Problem

Pozdrav

Prochitao sam sve shto sam nashao o igri u ovom threadu i mene muchi sledece
Posle 5-10 min igranja restartuje mi se mashina i posle restarta mi se javlja ono shto sam vam poslao u spajalici
Stavio sam drivere za matichnu Za Nf2 , 5.10 i Za Ati karticu Ati 4,9 + ccc
i dalje se restartuje a javlja mi da je izgleda Win problem
Pomagajte

Hvala

Prilozi

• Gta.JPG
    Gta.JPG
    73.7 KB · Pregleda: 96
dragi andrej, zasto ne instaliras cat. 5.6?

Nashao sam problem

Pozdrav

Nashao sam problem , sasvim je bilo lako , poshto sam skeptik u vezi Sp2 na nagovor drugara sam ga instalirao i za divno chudo nema onih problema shto sam vam naveo
Hvala na odgovoru Saleta , sasvim mi dobro radi rachunar i sa ovim drajverima

Pozdrav za chlanove foruma

Cao ste

Nazad
Vrh Dno