Hmm.. ako je to ona misija na plazi kada treba da ukrades kombi DJ-u koji pusta muziku, najlakse je da i ne igrash.. Ako te DJ pita da li hoces da igras kazi NO..i na sve ostalo odgvaraj sa negativno. Posle rokni DJ-a i uzmi kljuch koji ce da ostavi za sobom.
Nravno nije sve tako prosto. Ako odluchis da igrash na ovaj nachin posle ce da te jure neki likovi kolima...
Sve u svemu misija je prosta iz prvke sam je preshao SA IGRANJEM!
raindog je napisao(la):sta treba da se uradi da me napadnu sa svim zvezdicama tj sa vojskom... ubijao federalce 100god i nikako da dodje vojska da uzmem my little tank![]()
raindog je napisao(la):ljudi jel neko uzeo TENK ???? ima li toga uopste u SA
Mitronije je napisao(la):gde stoji hummer el zna neko hto bi da ga imam u garrage
Koliko li si ti igrao ...Caramba je napisao(la):bote sanjao sam nocas gta, tacnije onu mini mapu, kockice i ulice...
Avraam je napisao(la):kako da naucim da plivam? ima shkola ili da idem i da plivam ko ***** 6 dana?![]()
Extreme2Max je napisao(la):koga interesuje mozete uz pomoc ovog programa "pocupati" muziku iz igre
http://gta.ag.ru/file_base/sa/programs/13/GTA_SA_Music_Extractor_at_GTA.AG.RU.zip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari