anonymous kg je napisao(la):ajde i ja nesto da pitam: gde mogu da nadjem neku veliku garazu u 2. gradu ( San Fiero)???
Ona koju dobijam sa 4 mesta mi je mala (dosta custom made automobila pa ne znam sta da radim). Inace uspeo sam da maznem vojsci Hamer-a, ali nisam imao gde da ga stavim
![]()
Ima li i neka kladionica u San Fieru (malo sam tanak sa parama za stan)?
fade je napisao(la):e nisam mogao da predjem i otvorim lepo handling.cfg i malo menjao stvari ,pa evo slika koja sve kaze,inace dosta stvari sam prepravljao u ta vice city ,pa ovo je dosta slicno.
_Weasel_ je napisao(la):Avojon dobra su ti kola ali mnogo smesno si obuko lika
faxcool je napisao(la):E ok je pronashao sam u medjuvremenu ovu stvarchicu
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/grand_theft_auto_sa_vehicle_loc.png
faxcool je napisao(la):AAAAAAA!!! Ae help
Sat i po vec lutam po celom San Andreasu i trazim Slamvan ( http://www.g-unleashed.com/files/16_vehicle_slamvan.jpg ) ...
Ako neko zna gde se nalazi ovo vozilo neka javi. thanx![]()
Ahahaha, tako prosto a tako sjajno! Za par sati sam dogurao do 68 milki, i tu sam stao :dAvijon je napisao(la):I idi,sve pare koje imas,ulozi na zadnjeg konja,on daje odnos 11 ili 12/1,kako kad...E,sad,ako puknes sve,ucitaj poziciju od te najblize kuce,i tu ti je posle blizu i kladionicaTako sam uradio,ulozio 600,dobio 6.000,ulozio sve to,i tako,dok nisam dogurao do 37 miliona,tu sam stao
![]()
Avijon je napisao(la):Ne radi![]()
topuz je napisao(la):Ako niste znali slamvan moze da se budzi u lowrider shopu i opasno dobro posle toga izgleda.
faxcool je napisao(la):@Avijon
Pogledaj attchment![]()
_Weasel_ je napisao(la):Avijon dobra su ti kola ali mnogo smesno si obuko lika
faxcool je napisao(la):
Avijon je napisao(la):Evo,pre sam se ovako nosio(samo nisam ovo glupo zlato)
Ali,sada,posto se danasnje devojke pale na gejeve,moram da se nosim tako
Inace,nasao sam na netu da ima i neki shop,video sam i cene odela,tipa jedna jakna 5000$,ali ne mogu da nadjem tu radnju na mapi,verovatno ce mi se tek kasnije otkljucati,a donosi najvise Apeala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari