Gidra85
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 650
Dajte te razne sajtove za razne modifikacije. Ja za sada znam za www.gta-sanandreas.ru i za www.gtagaming.com
POZ :wave:
virke je napisao(la):Imao sam isti problem,isto sam par puta brisao i instalirao igricu,cimao se sa crack-om ali nista nije vredelnda sam slucajno video da jedan sacuvani fajl nije iste velicine kao i ostali pa sam ga obrisao i igra se pokrenula normalno.Desavalo mi se to jos par puta ali sad znam foru.
Poz!
Gidra85 je napisao(la):Dajte te razne sajtove za razne modifikacije. Ja za sada znam za www.gta-sanandreas.ru i za www.gtagaming.com
Čim ugledaš sebe na motoru drži pritisnuto W. Odmah po polasku skreni samo malkice levo, tek toliko da ti se putanja seče sa putanjom aviona negde pri kraju piste. Najbitnija stvar je da ne skrećeš usput jer to usporava motor. Na taj način kutije ti neće smetati a one budale što pucaju izignoriši. Posle par pokušaja steći ćeš osećaj za ritam kojim avion izbacuje kutije pa ćeš uspeti da upadneš u među-periodu.AlexxandarYo je napisao(la):Jel zna neko kako preći onu misiju za Torena kada na motoru treba da uđeš u avion koji poleće nikako ne mogu da se dovoljno priblizim![]()
topuz je napisao(la):Ljudi, uspeo sam da ubacim kola, ali ne znam gde i kako da podesim karakteristike (onaj niz brojeva koji se dobija uz kola). Kako i kojim programom to da uradim? Ja imam GTA: SA Ultimate Editor.
topuz je napisao(la):Treba, to podesava karakteristike auta: ubraznje, kocenje, snaga motora, vesanje...
400.0 200.0 4.0 0.0 0.08 -0.09 103 1.8 0.9 0.48 5 190.0 60.0 5.0 R P 15.0 0.50 0 35.0 0.85 0.15 0.0 0.15 -0.16 0.5 0.0 0.0 0.15 10000 1002000 2 1 1 4
Invader je napisao(la):Pa ona se ne pomera osim ako je ti ne pomeris
illidan je napisao(la):
STORM je napisao(la):Jamaha je najjaca "uvatis" dobar zalet i letis......
Isprobao sam skoro sve modove, svi su dobri(sem bmw), a audi najbolji![]()
Ali ima i jedan bag bmw M5 nisu mu dobro uradjene teksture... :wall:
Avraam je napisao(la):ne mozh'
i meni je pre bilo nezgodno, a sad mi se bash svidja kamera!
Ja uopste nisam imao problema sa tom misijom, drzim w dok ne dobijem ubrzanje a zatim sa kursorom (gore) postignem max brzinu, cak moram da pazim da ne idem prebrzofade je napisao(la):sto se tice one misije sa motorom ,nikako da predjem i lepo editujem handling.cfg i motor ladno stize ,pri max speed 283 kmh ,leti ,inace onaj motor kod dokova je nrg 500 ,imash ga i u los santosu u garazi kod onog stadijuma ,jednu ulicu prema las venturas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari