Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Ma meni su jedna od omiljenih kola koja sam ubacio u San Andreas: Fiat 125p (poznat kao pezejac), posto ga imamo kuci :)

Poslednja izmena:
I ja superbee imam kuci. Bas sam ga nocas vozio oko moje kuce na karibima. Ili sam ja to sanjao?

BlackNeo je napisao(la):
Ma meni su jedna od omiljenih kola koja sam ubacio u San Andreas: Fiat 125p (poznat kao pezejac), posto ga imamo kuci :)

Slazem se sa tobom, i meni je lepse voziti Fiata nego nekog tamo nabudzenog BMW-a, mada na momente ni to nije loshe :)

da li je josh neko posle igranja ove igrice poceo mnogo vishe da slusha radio?

Ubacio sam par automobila u igru i imam par problema, na nekim automobilima kao da pucaju teksture i kad pokusam da udjem u glavnu garazu u drugom gradu igra se blokira i pojavi mi se cuveni don't send prozor, da li se to jos nekome desavalo ?

jes` radio rebuild archive ,to je obavezno ,proveri sta si ubacio ,ubaci ponovo ili nesto drugo,inace ovo se pojavljuje ako nesto nisi dobro odradio

Uradio sam rebuild archive, ubaciovao sam kola normalno, zamenim .dff pa .txd i posle par automobila rebuild, ne znam stvarno gde sam pogresio, jednio da su neki modeli bagovoti

ne ne posle par automobila nego posle svakog auta ,obavezno ,jer pocne da seche igrica i da sporije radi jer archive nije rebuild posle svakog auta.

Da li neko ima ideju za resenje mog problema.
Igru sam "normalno' instalirao i kada je pokrenem posle uvodne shpice samo se ukoci.
Jedinu poruku koju dobijam je kad probam da pokrenem disk levim klikom je da neki DemoShield Player ima problema,instalirao sam tako sto sam isao desnim klikom , pa open... :crash: :crash:

skinuo sam par drugih skinova motora i kola al ne znam gde da prekopiram???

pa sta mislish samo kopirash jel ?citaj malo ,treba ti SA ultimate TXD editor ,valjda se tako zove ,pa se tu ubacuje,ostalo pishe u readme file-u

Ljudi, mogu li nekako da zaključam određene radio stanice?! Ubiše me country, električne gitare... :D

Ronnie Coleman je napisao(la):
Ljudi, mogu li nekako da zaključam određene radio stanice?! Ubiše me country, električne gitare... :D
Ej nemoj tako, country je bas dobar :banana:

Znali neko kako da ubacim user tracks u gta.
Kada ih ubacim u My dokumentsu one uopste nece da reaguju

Trebas da ubacis shortcut od neke pesme u User Tracks i ako je mp3 moras da imas windows media player 10,quick time(valjda najnoviji) ili codec

1. Stavi Shortcutove ka mp3 fajlovima koje zelis da slusas u direktorijum Documents and Settings\{korisnicko ime}\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks

2. Udjiu GTA zatim u Options->Audio Setup->User Track Options i onda stavi Automatic media scan na On i klikni na Scan User Tracks.

To je sve.

GTAGaming.com

Vehicle Mods:
1996 Caprice Cop Car
Hayabusa Turbo
Dirt Jump Bike
GT Elegy
New Hotknife
1969 Mustang Boss
Cadillac CTS-V
2003 Chevy Corvette
1999 Mercedes-Benz S600 Pullman W220
Lamborghini Gallardo
Mercedes-Benz G500 Brabus
Rolls-Royce Phantom
Piaggio NRG MC3
Classic Moto
McLaren F1 LM
Dodge Viper
Lamborghini Diablo
Mercedes SLR
Mercedes-Benz CLS500
Porsche Cayenne
BMW 750il
Mitsuibishi Lancer Evo VI
1993 Honda Accord
Chevy Bel Air
2F2F Nissan Skyline
TRD Toyota Supra
Mazda RX8
1989 Chevrolet Caprice Classic V1.1
Mitsubishi Lancer Evolution 8
Hummer H2 v2
FNF Toyota Supra
Shelby GT500 E
Citroen XM
FNF Honda S2000
Cadillac XLR...

Poslednja izmena:
Sve extra automobili. Treba posecivati sajt cesce za razne nove automibile. ;)

POZ :wave:

Kako je dobar Shelby, otkida... Obozavam ga.
I Rolce Royce je cool.
Šteta Što je Mustang Turbo matori ispao bezveze, očekujem update.
H2 V2.0 je mnogo bolji.

Poslednja izmena:
Shelby je odlican :)

Može li neki kratak tutorial za GTASA Ultimate Editor? Hvala unapred! :)

Probacu: pri pokretanju programa treba da mu pokazes gde se nalazi gta3.img fajl, i da ga otvoris. To je glavni fajl San Andreasa i u njemu se cuvaju svi modeli i teksture. Fajl se nalazi u models folderu San Andreasa.
Sada redom kartice:
Prva kartica sluzi za editovanje karakteristika vozila. Da bi mogao slobodno da cackas i provaljujes sta je sta, prvo napravi backup *.txd i *.dff kola koje editujes. To ces uraditi tako sto otvoris karticu IMG editor, nadjes auto koji hoces da editujes i onda exportujes te fajlove. Npr. hoces da editujes sabre-a: otvoris IMG editor karticu, i u polje search ukucas sabre. Oba fajla exportujes na bezbednu lokaciju i onda si slobodan da se *****avas sa karticom vehicle editor.

Druga kartica je prilicno dosadna i sluzi za editovanje odece. Jedino sto moze biti od velike koristi je povecavaqnje seksipila odredjenim odevnim predmetima. Npr. obukao si se bas kako ti se dopada, ali ti je seksipil jadan. Onda nadjes odevne predmete koje si obukao i npr. povecas im seksipil ili respect. Ima jos mnogo *******cija sa ovom karticom, ali pravo da ti kazem, nisam provalio jos sta cemu sluzi.

U tecoj kartici editujes karakteristike oruzja, i tu je valjda sve jasno, ne bi trebalo da bude problema. Ja je nisam koristio, jer lakse nesto *****es nego sto nesto korisno uradis.

U cetvrtoj kartici editujes karakteristike gradjana San Andreasa. Npr. kakva kola voze, kakvu muziku slusaju, da li preprodaju drogu... Po meni beskorisno.

Peta kartica je IMG editor i ona ti je najbitnija. Kada skines nova kola sa interneta, u arhivi obicno imas npr. sabre.dff, sabre.txd i readme.txt. Preko ove kartice zamenjujes kola u gradu. Sva kola koja skines su planirana da zamene neka vec postojeca u igri. Npr. skinuo si Yamahu R1, koja zamenjuje PCJ600. U kartici IMG editor kucas pcj600 i replaceujes oba fajla sa onima koja si skinuo preko interneta. Mozes pre toga da napravis backup ako ti se nova kola ne dopadnu, ili ako nesto *****es.

Jos jedna stvar je bitna, ali nema veze se Ultimate editorom. Da bi kola koja si skinuo sa neta imala vozne karakteristike kakve je zamislio autor, potrebno je editovati fajl handling.cfg. Njega otvoris u notepadu i nadjes auto koji si zamenio. Kada ga nadjes videces da iza njega ima gomila brojeva u redu. Sve te brojeve obrises i zamenis ih sa onima koje si dobio u readme fajlu uz kola koja si skinuo.

Valjda sam malo pomogao.

Igrice me uopste ne interesuju, ali imam i ja decu. Elem, resio klinac da ima GTA San Andreas igricu. Shvatim da nemamo dvd pa ga kupim. Nakon instalacije vidim da moja odlicna ati vivo kartica sa 32mb ne moze da podrzi igricu. Kupim ovih dana ASUS 9550 GETD 128mb i instalisem igricu, kad ono samo ton od slike samo crno. Napominjem da sam kao prelazno resenje imao jednu karticu mx440 sa 64mb koja je radaila. U cemu je problem, ne bih da menjam jos nesto od hardvera

Probaj nove drajvere za graficku.

covek verovatno instalirao onbe sto je dobio uz graficku ,novi catalyst

Nazad
Vrh Dno