Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Ne treba da ubacujes u igru samo pokreni Gta SA preko speedometra i to je to

mambo je napisao(la):
Gde da nadjem kockarnice? I dali se kazino i ostala mesta gde moze covek da zaradi neke pare,prethodno moraju odkljucati misijama? Ja sam jos na samom pocetku,ali nikako da zgrnem neke pare. Ajde mala pomoc za pocetak...
imas u prvom gradu ispod petlje u centru da se kladis na trke konja!!!
ili igras negde biliar u nekom clubu

_Weasel_ je napisao(la):
Ne treba da ubacujes u igru samo pokreni Gta SA preko speedometra i to je to

Nesto mi je glupo da stalno startujem igricu preko njega
Sto treba da uradim da bi startovao igricu normalno,a da u igri imam speedometar
Dobra je ovo stvar,ima li jos nesto da se download-uje za ovu igru

Presao sam onu misiju sa onima na voz konacno :banana: :banana:

Ja startujem i preko speedometra, ali njega nema :trust:

I meni se nesto izbagovao
Ipak je ovo jo beta verzija.
A sto je glupo startovati igru preko njega.Isto kao preko ikonice samo sto trebas da odaberes gde ce da se nalazi na ekranu

Kako promeniti hadnling da avioni budu brzi?

Za automobile/motore nije problem, ali mi ne ide sa avionima, sta god menjao ostaju isti.

citajte readme i nema da promasite :) ne pokrece se igra preko speedometra nego normalno na gta fajlu :)

Poslednja izmena:
Kako moze?
Meni kad pokrenem preko Gta Filea u igri nema speedemetra

Usage:
------
1. Extract d3d9.dll and SpedSets.exe to your
San Andreas root directory. e.g.
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\
2. Run SpedSets.exe and choose your settings.
3. Click "Save Settings", then "Exit".
4. Start and play the game as normal. (pokrenes igru normalno!! ko i uvek)

lako uz sinalko :)

Koja je sifra za energiju
Znam onu HESOYAM ali kad nju ukucam dobijam 2500 dolara
Ima li sifre da ti se samo popuni energija

Evo imam jedan problem koji NIJE vezan za misije vec za FPS.
Ustvari to nije problem, al imao sam GF2, i SAMO zbog GTA:SA uzmem Ati radeon asus 9550GE, i igra mi radi kao na GF2, nisam osjeto nikakvih poboljsanja. Ne trebaju mi exrta efekti , dovoljno mi je na 800x600 na low (ili eventualno medium) detalji. Igra mi radi nekih 12-ah FPS. Sta da radim? Imam jos duron 800mhz, 256 sd rama, a maticna mi podrzava agp 4x. Dok je bila stara GF2, proc jke bio oc na 920mhz?
Drug mi ima 2.6 ghz,512 rama, i asus 9550 (slabija od moje, nije GE), i radi mu oko 25-30 FPS na 1024x 768 i na high detaljima.

U cemu je problem, ajd pomozite molim vas, daj da ne ispadne da sam dzaba dao 75 Eura za karticu? :wall: :wall: :wall: :wall:

c3 je napisao(la):
imas u prvom gradu ispod petlje u centru da se kladis na trke konja!!!
ili igras negde biliar u nekom clubu
A imas i dilere droze pa ih ubijaj po gradu moze da se nabere i do 10 000 usd

btw
kartica sam kokovao na 350 (40% oc)/500 (25% oc) mhz

@slaven
pa jer ti mislis da je samo graficka vazna za igranje neke igre ... pa pogledaj koliki je grad a ti imas samo 256 SD RAMA, a o procesoru da ne pricam ....

Opet ja

Stigao sam ne neku misiju koja je teska do zla boga, a to je ova na slikama

Moze li mi neko objasnit sto treba da radim ovdje i pomocu kojih dugmadi se upravlja na ovoj misiji
Evo kakve su mi opcije

Treba li sto da popravljam na kolima u onoj garazi gdje uzimam kola
Ako treba recite sto treba da popravim

:wall: :wall: :wall:

ne treba nista prepravljati na kolima, vec ih samo podici pomocu hudraulike (cini mi se br.2 na tastaturi), i onda stiskati 8,6,4,2 ili end na numerickom delu tastature kad strelica udje u kruzic...i tako dok ne predjes misiju

nije tako tesko ako znas sta treba da radis

@agr3ssor

pa znam to, al da sa gf2 na 9550GE nema nikakvih pomaka?

Predjoh ja ono odma,nije bio neki problem
Sad ima tri oznacena mjesta na mapi dje treba da odem i da izvravam zadatke
Na 2 mi pise da dodjem u odredjeno vrijeme
Kako to sad ide
Ako mi tamo pise da dodjem u 10.00,ja moram da idem tamo kad bude tacno 10.oo na onom satu u gornji desni cosak
Jesam li u pravu

JOS NESTO
Sto znaci ovo

@slaven

pa evo navescu ti moj primer i ja sam mislio da treba da uzmem novu graf. kartu imao sam stari cel 2.6 D i zamenuo ga sa PIV 2.8 i igre su poletele

Nisi pise od do.

Da nisi nabudzio taj obrtomer video bi sta pise :D

zar ima josh ljudi koji ne znaju shta je lowrider ? :D

provalio sam jednu caku u vezi restartovanja kompa i zapucavanja igre... u vecini slucajeve je to zbog lose citaj crknute memorije... lepo neka svi kojim crkava igra odrade memtest pa ce videti da im je na nekim adresma otisla memorija... meni se to desavalo i sad od kada sam zamenio memoriju sljaka bez problema isto imam druga koji ima kvalitetnu memoriju i kod njega se nije ni jednom zapucala

Meni je problem izgleda bila toplota sto je verovatno rezultovalo bagovanjem memorije, sad kad je kuciste otvoreno radi lepo, mada vise ne igram smorilo....

Slaven je napisao(la):
Evo imam jedan problem koji NIJE vezan za misije vec za FPS.
Ustvari to nije problem, al imao sam GF2, i SAMO zbog GTA:SA uzmem Ati radeon asus 9550GE, i igra mi radi kao na GF2, nisam osjeto nikakvih poboljsanja. Ne trebaju mi exrta efekti , dovoljno mi je na 800x600 na low (ili eventualno medium) detalji. Igra mi radi nekih 12-ah FPS. Sta da radim? Imam jos duron 800mhz, 256 sd rama, a maticna mi podrzava agp 4x. Dok je bila stara GF2, proc jke bio oc na 920mhz?
Drug mi ima 2.6 ghz,512 rama, i asus 9550 (slabija od moje, nije GE), i radi mu oko 25-30 FPS na 1024x 768 i na high detaljima.

U cemu je problem, ajd pomozite molim vas, daj da ne ispadne da sam dzaba dao 75 Eura za karticu? :wall: :wall: :wall: :wall:

evo 1 savjet, mozete da probate, nista ne kosta: koliko je poboljsanje kad stavis 800x600x16 (a6bitna paleta, moze direktno iz igrice da se stavi). IZgleda losije, ali "framerate is life"! :)

Ma nek stavi onda na 640 480 i imace kolko oce framerate ali je grafika ko da igra gta2

stavio sam na 640x480, low details, draw distance na sredini, i imam 17 fps. To je nerealno, prosjek je oko 10ak, a 17 sam dobio jer sam bio u nekom hangaru gdje sam imao izmedju 20 i 30 fps.

btw
3dmark 03 375/500 (ne fleshovan) 2625, sto je za neki 700 vise od obicnih drajvera na default clocku.

Nazad
Vrh Dno