Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Slaven je napisao(la):
stavio sam na 640x480, low details, draw distance na sredini, i imam 17 fps. To je nerealno, prosjek je oko 10ak, a 17 sam dobio jer sam bio u nekom hangaru gdje sam imao izmedju 20 i 30 fps.

btw
3dmark 03 375/500 (ne fleshovan) 2625, sto je za neki 700 vise od obicnih drajvera na default clocku.

pa jesi probao da prebacis na 16-bitnu paletu?

== SPOOLER: ==

Odmah na početku da kažem, ako je o ovome već bilo reči, sorry.

u pitanju je laka zarada pomoću krađe stvari iz kuća.

Kao što većina znaju, ova mogućnost se dobija nakon misije kad sa Ryderom treba opljačkati onog matorca koji knjava. Ako se odradi uspešno, na određenoj lokaciji dobija se crni kombi kojim je moguće krasti ljudima stvari iz kuće, u periodu 20-6h. Po pravilu to bi trebalo da teče tako što se CJ šunja i pazi da ne napravi buku.

Ja imam drugačiji recept. Odmah zapadno od garaže u koju se donosi plen, nalazi se mala slepa ulučica sa prizemnim kućama poređanim sa obe strane. Kombi pokupiti malo ranije i biti u blizini te uličice oko 20h. Odmah po startu misije naći dve kuće u koje je moguće upasti pri čemu je poželjno da su što bliže jedna drugoj.

Znači, utrčati u jednu od kuća i, bez mnogo bremzanja i šunjanja, marisati jednu po jednu stvar ali samo iz dnevne sobe. Šunjanje je nepotrebno jer se lako pobegne pre nego što dođe policija a pri narednom ulasku ukućani opet spavaju.

Kad se pokupe stvari iz jedne kuće, utrčati u drugu i odraditi isto (samo stvari iz dnevne sobe, bez ikakvog šunjanja). Nakon ovoga, pri ulasku u prvu kuću, sve stvari koje su bile tamo (pokradene), ponovo se pojavljuju i moguće ih je ponovo ukrasti.

Na taj način, naizmeničnim upadanjem u jednu pa drugu kuću, punom brzinom, moguće je ukrasti i više od 35 stvari. Trenutni rekord mi je 39 zašta sam dobio čak 30.420$ :banana:

Poslednja izmena:
ganelon je napisao(la):

Na taj način, naizmeničnim upadanjem u jednu pa drugu kuću, punom brzinom, moguće je ukrasti i više od 35 stvari. Trenutni rekord mi je 39 zašta sam dobio čak 30.420$ :banana:

SRBIJA BATO !!!!!!!! :D

I posle 2 nedelje, smorila me nacisto... sad imam 5+ giga vise na disku :D

I mene koliko sam igrao ove sporedne misije i lutao gradom sad mi smormno da odigram par misija za kraj igre

ganelon je napisao(la):

Odmah na početku da kažem, ako je o ovome već bilo reči, sorry.

u pitanju je laka zarada pomoću krađe stvari iz kuća.

Kao što većina znaju, ova mogućnost se dobija nakon misije kad sa Ryderom treba opljačkati onog matorca koji knjava. Ako se odradi uspešno, na ODREDJENOJ LOKACIJI dobija se crni kombi kojim je moguće krasti ljudima stvari iz kuće, u periodu 20-6h. Po pravilu to bi trebalo da teče tako što se CJ šunja i pazi da ne napravi buku.

Gde se tacno nalazi kombi?? :smash:

Meni malo igra secka tj. "kasni" (u odnosu na pritisak tastera). Problem je u grafickoj koju imam a to je GF2Ti 32mb. Imam problem sto kada zelim da udjem pod "display settings" u "advanced options" igra izadje na desktop. Da li neko zna gde mogu (tj. koji config fajl da editujem) kako bih smanjio "draw distance" i smanjio rezoluciju na npr. 800x600? Inace imam bartona 2500+ sa 512 ram-a.

Sto treba da radim na sledecu misiju

Nisam je slikao ali cu pokusat da objasnim

Nalazim se na u nekom magacinu,i kad uzmem viljuskar(valjda se to tako zove),treba nesto da ubacim u kombi

Pisalo je da pritisnem NUM2 i NUM8
Ja ne znam koje su mi to opcije

Imas kutije u hangaru i pored
na 2 spusti viljusku :) pirdji kutiji i onda na 8 podignes i ubacis u kombi
nisam shavtio sta oces
Ako pitas sta je num2 i num8 to ti je 2 i 8 na numerickoj tastaturi(mozes da promenis u kontrolama na sta oces)

i mene zanima gde se nalazi kombi sa kojim mozes da ides u kradju

Da li igrate video igrice?
Ima ih u diskoteci i CJ's home.

STORM je napisao(la):
Gde se tacno nalazi kombi?? :smash:

Hehe, okej okej, samo polako.
Ništa lakše. Kad izađeš iz teretane i okreneš se na jug, sa druge strane ulice su neke plave zgrade. Kombi je u dvorištu između dve najbliže.
Voila.

kambodza je napisao(la):
Sto treba da radim na sledecu misiju

Nisam je slikao ali cu pokusat da objasnim

Nalazim se na u nekom magacinu,i kad uzmem viljuskar(valjda se to tako zove),treba nesto da ubacim u kombi

Pisalo je da pritisnem NUM2 i NUM8
Ja ne znam koje su mi to opcije

Sad kad sam video slike shvatio sam sta si pitao
num 2 i num 8 su ti u kontrolama za vozila special ctrl up i special ctrl down
Pa pise ti vec na screenshootu

u trecem sam gradu i nemam gde da radim misije
i woozy me je zvao i pitao kako stojim sa devojkom
ali kad god odem kod nje ona nije tu

Millie je kuci izmedju 12:00 - 22:00.

da se ne bi cimao sa njom, ubij je:) i dobices karticu :)

Poslednja izmena:
Da li zna neko sta se desava kad stignes 100% sa Denise-om?

Dobijes Pimp Suit.

c3 je napisao(la):
u trecem sam gradu i nemam gde da radim misije
i woozy me je zvao i pitao kako stojim sa devojkom
ali kad god odem kod nje ona nije tu
Kao sto neko napisa ona je kod kuce izmedju 12:00-22:00.Ja sam imao problem zato sto sam imao aktiviran hot coffie(bilo je reci o tome na ovim topicu),tako da kad uzmem tu misiju i kad je dopratim do kuce i udem prerusen ,moram da je bicujem.To se radilo na space,a morao sam da ga stiskam kada se napuni donja skala,ali mi to nikako nije polazilo za rukom.Na kraju sam se iznervirao ,iskljucio hot coffie,presao misiju(umesto tog dela vidi se samo kuca kako se drma),i onda ga opet ukljucio.Posle par izlazaka sa njom ona ti u kuci ostavi karticu a posle prvog sex-a dobijes i njen auto.

Mozda sam malo dosadan sa pitanjima li sto da radim

Kako se prelazi ova misija,na desnom dijelu tastature dje su brojevi kad stiskam 2 4 6 8 nista se ne desava

kambodza je napisao(la):
Mozda sam malo dosadan sa pitanjima li sto da radim

Kako se prelazi ova misija,na desnom dijelu tastature dje su brojevi kad stiskam 2 4 6 8 nista se ne desava

instaliraj pacman pa igraj to veruj mi mnogo je lakse a i primerenije tebi

stiskaj tastere sa strelicama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marex je napisao(la):
stiskaj tastere sa strelicama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nisam probao
Znam da je na neku od proslih misija trebalo da pritiskam brojeve,pa sam se zaletio sa pritiskanjem a ono ne reaguje
HVALA

Gde da ukradem auto "Remington"?
3 sata ga tražim po celoj mapi.

Na glavnoj zeljeznickoj stanici u Los Santosu (Unity Station), parkiran je na parkingu.

Kako se prelazi ona misija kada treba avionom da prodjem od pozadi kroz crveni krug drugog aviona.....a on ide ko lud nema sanse da ga stignes....?

Kreni da okreces avion pre nego sto prodje pored tebe, ja sam tako presao, bio sam ispred njega pa sam ga propustio i opusteno prosao kroz krug

Ljudi presao sam oko 92% igre, imam samo jos neke sitnice da rascistim - jos nekoliko Oystera i Horseshoea, kao i Photoshoots-a i Tagova... ;) Sve bez sifra, legalno ;)

Gde pise to kolko je % predjeno?Kako da predjem ovu misiju kad treba da nacuim da vozim avion,terci test,preteska je?Postoji li kakva fora?

Vrh Dno