Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

pokupis ih u kola, odes u kaj kvart koji hoces da osvojis, pocnes da puskaras sa clanovima druge bande i tako ces zapoceti rat izmedju bandi za teritoriju. to traje par minuta, pa ako ih sve pobijes kraj postaje tvoj, a tvoji "homies" ce se preseliti tamo...

STORM je napisao(la):
Kako da povedem svoje u osvajanje neprijateljske teritorije?

Pridjes nekom iz tvoje bande, kliknes desnim dugmetom misa dok gledas ka njemu, pa pritisnes G (meni je tako, ne sjecam se jesam li to G mijenjao ili je po default-u). Zavisno od respect-a, mozes voditi odredjen broj ljudi sa sobom. Oni te prate gdje god ides.

Poslednja izmena:
Trenutno 62% :) Misije prelazim 'redom' i trenutno sam na onoj kada se CJ vraca u Los Santos u kucu Mad Dogg-a... El ima josh dosta do kraja? :D

samo brzo pritiskas strelicu gore ili W.

faxcool je napisao(la):
Trenutno 62% :) Misije prelazim 'redom' i trenutno sam na onoj kada se CJ vraca u Los Santos u kucu Mad Dogg-a... El ima josh dosta do kraja? :D

Nema jos mnogo.

Mare je napisao(la):
Oko 71% je kraj kampanje...

To zavisi od kolicine uradjenih sporednih misija.

UZAS
Taman sto sam prosao 5-6 misija u San Fijeru normalno sacuvam igru legnem u 6 sati ujutro :D i pokusam da startujem igru ...
kad nece da se startuje :mad: , prekopiram ponovo exe fajl (ne crack), i nista se nije promenilo
ajde da reinstaliram igru (ostavio sam sve sejvove itd...), ponovo nece da startuje :crash:
instalirao sam XP SP2 i ponovo instalirao drajver i ponovo nista.. :S:
onda sam izbrisao igru i sve fajlove(save ...) :zgran:
i krenuo ponovo da instaliram
uspeo sam da startujem igru :D
a kad je igra pocela, :wall: , svi likovi u igri su jednobojni (crni za vreme introa a boje svetla (?) za vreme igre)
sve opcije sam stavio na min., iskljucio table fog emulation, antialiasing, mip maping ...

sta da radim a da ne formatiram disk ????

Imam sledecu konfiguraciju
AMD Barton 2500+
ASUS a7n8x-x
FX 5200
2x 256 ddr PC 3200
...

Probaj mozda druge drajvere za graficku.

ljudi potrebna mi je pomoc
oni koji su presli igru se sigurno secaju onog dela gde se uci letenje.
zapeo sam kod one misije kad treba da sa helikopterom unistim 3 kamiona koja stoje, dva auta u pokretu i da ga parkiram na pocetak staze. problem je u tome sto kad sve to uradim ne dobijem vise od 58% (70% je potrebno za prolaz). u cemu je fora. igram ovo vec dva sata i ne mogu da predjem ovu misiju.

jos koliko ima misija u skoli letenja posle ove (ovo je treca sa helisem)?

hvala weasel
nasao sam da je fora da ga predjes za manje od 105 sekundi i onda dobijes 70%.
mada mi se cini da sa ga ja presao za 119s, ali nema veze.vazno je da je to sad iza mene.
p.s. mnogo je dobar onaj sajt. nema cega nema na njemu...

pozdrav

nije ni cudo da ne mozes da predjes za 2 sata jer sve treba odraditi za oko minut i po max ili manje... cim odugovlacis ode ocena.........

@A8r@W ne iskljucuj ovo "table fog emulation", mozda ti i ne pomogne ali se u principu NE iskljucuje.

@BlackNeo Naravno, ali generalno bez 65-70 tesko da moze da zavrsi igru. Ja sam imao tako 71 a samo sam jos Zero-a odradio, kazino misije i par trka, znaci 65% realno je donja granica....

Steta kad su vec nastancovali onoliki grad sto nisu ubacili jos koju misiju, toliko objekata ostaje ne iskoristeno....

Poslednja izmena:
Kako da predjem onu misiju kad idem na motor sa nekim debelim
Koliko sam svatio treba da ubijem onu cetvoricu sto su na vozu,ja ubijem troje(ubije ih ovaj debeli)a cetrvrtog ne mogu ubit nema sansi,stalno mi se prije nekog mosta pojavi mision faild

Ima li kakva sifra da se predje taj zadatak

vozi malo dalje od voza znaci vise desno da bi bolje mogao da nisani... i idi putem kad budes mogao...

@ Mare
nisam igrao 2 sata iz jednog pokusaja, vec sam ih za to vreme imao 50-ak.

To sa vozem sam i ja imao problem
Najlakse resenje je skociti motorom na voz
Kad prodjes tunel i ides skretanje levo pa malo posle prelazis preko sina tada skreni i padni na voz.

sifre?

kambodza je napisao(la):
Kako da predjem onu misiju kad idem na motor sa nekim debelim
Koliko sam svatio treba da ubijem onu cetvoricu sto su na vozu,ja ubijem troje(ubije ih ovaj debeli)a cetrvrtog ne mogu ubit nema sansi,stalno mi se prije nekog mosta pojavi mision faild

Ima li kakva sifra da se predje taj zadatak

ako nadje sifru kadzi i meni!
:smoke:

nema za to sifre...jednostavno treba da bude OG da bi presao :) salim se...samo svo vreme prati voz i budi sto vise udaljen od njega da ovaj debeli moze da ih skida i to ti je to.....

evo i speedometra ako neko hoce da korisi....fina stvarcica

http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=73

speedometar.jpg

Zex najizad si uspeo da skines ?? :)
Stvar sam isporbo ranije i jes da dobro izgelda ali je mnogo nerealna
Ja sa baisom iso 90 a sa krosericom 250.Vrlo lose uradjeno_Ovo je beta pa kad pude izasla fill verzija mozda ce biti bolje

Zavrsih House Party misiju, i evo, bauljam po gradu vec neko vreme i nikako da dobijem neku misiju?!
Sta dalje?
Procitah negde da treba da odem do "the donut shop in Vinewood" ali kada odem tamo opet nista...

ja osvajam teritorije. Trenutno imam bandu od 5 crna i koljemo meksikance, i ostalu gamad... jos malo pa ce sve biti moje :D

Ja imam max respect i sve teritorije od balasa i od los nesto...
Da li ima jos koje mafije i kako da sirim teritoriju na neutralnu zonu? Gde je bre onaj kamion za kradju..

_Weasel_ je napisao(la):
Zex najizad si uspeo da skines ?? :)
Stvar sam isporbo ranije i jes da dobro izgelda ali je mnogo nerealna
Ja sa baisom iso 90 a sa krosericom 250.Vrlo lose uradjeno_Ovo je beta pa kad pude izasla fill verzija mozda ce biti bolje

:) uspeo jedva.....jeste malo nerealan al da popuni prazan prostor na monitoru :)

ovo je cudno
upravo sam zavrsio celu flying school
i ja tako malo banuo do san fiear hteo sam
da se vratim avionom uzleteo i cim se to desilo
dobio pet zvezdica sto to???

Predjeno :D
Skenjali su kraj... (kao i u GTA III)... Ocekivao sam da ce biti bolje jer igra ima fantasticnu prichu. Ne bi me chudilo da uskoro naprave i film zasnovan na igri...
poz! :)

@c3

Verovatno si proleteo preko RESTRICTED AIR SPACE-a > Vojna baza u pustinji.

Gde da nadjem kockarnice? I dali se kazino i ostala mesta gde moze covek da zaradi neke pare,prethodno moraju odkljucati misijama? Ja sam jos na samom pocetku,ali nikako da zgrnem neke pare. Ajde mala pomoc za pocetak...

Nazad
Vrh Dno