Šta je novo?

GTA:SA - problemi, pitanja, resenja - PC only pls.

Ja sam na ruletu u Las Vegasu uzeo 175 000 000 (imao sam i 7 dobitaka od 35 000 000, igrao sam na 27) i mislim da je extra glupo sto nemam na sta ni ceo milion da potrosim makar kupio svu oduce, oruzje itd koje postoji u igri...

Da li vam je nestabilna igra?

Meni puca pa otprilike na svakih 2-3 sata (ili BSOD, ili se samo skuca sa porukom o nekoj gresci), nekad izdrzi i vise a nekad manje.

meni se par puta 'zablokirala' igra, onda samo uradim alt+tab u win, vratim se u igru i nastavim :)

Kod mene ne pokazuje znake nestabilnosti. Presao sam glavnu radnju, sad radim sporedne misije, trenutno sam oko 73%.

marex je napisao(la):
p.s. I jos da dodam da rucna odlicno radi na motorima

Da, bas su je dobro odradili...

STORM je napisao(la):
Kad se naviknes na kameru odlicna je, samo u ponekim trenutcima (misija kada trebas da ubijes onog lika na motoru) baguje ili kad je neka jurnjava..

Stavi u opcijama za zvuk NORMAL EAX Effects ili slicno...

astrolog je napisao(la):
Kratko pitanje. U meniju nema opcija snimanje pozicije. Kako da snimim poziciju?

Daj bre komsija, kako to da nikada nisi igrao neku igru iz GTA serijala??? :)

BlackNeo je napisao(la):
Misije kod Zera mozes da radis posto kupis kucu, ali te misije su ionako medju najtezima u igri, a nisu obavezne, pa je bolje da to radis kasnije, kad budes dokon. Ja sam presao igru, a nisam odradio Zero-a, njega cu tek da probam

Ja sam isto presao igru i misije kod Zero-a su mi bile najlaske. Fora je da dobro podesis kontrole i neces imati problema ;)

Avijon je napisao(la):
Ajde,malo pazite sta pricate...Prvi deo,GTA,je izasao pre 7-8 godina,i ni jedan drugi deo nije imao (skoro) nikakve veze sa prethodnim,svaki je bila prica za sebe..

Osim sto u 2ci ili u kecu imao si glavne gradove Liberty City, San Andreas i Vice City. ;) Sve je to povezano na neki nacin i to je to sto cini igru dobrom.

Jeli jel zna neko kako da uradim beni barrel roll sa bansheeom??? Nerviram se i nikako da predjem :mad:

BTW, kako ste toliko para ste osvojili? Ja samo gubim :)

ran je napisao(la):
Probaj da napravis image na hdd npr. u alkoholu 120% pa pokreni instalaciju sa mount-ovanog image-a (govori srpski da te ceo svet razume :) )

Pozdrav

Mozda je bolje da napravi u neru image file i da ga ucita u demon toolsu

Mare je napisao(la):
Ja sam na ruletu u Las Vegasu uzeo 175 000 000 (imao sam i 7 dobitaka od 35 000 000, igrao sam na 27) i mislim da je extra glupo sto nemam na sta ni ceo milion da potrosim makar kupio svu oduce, oruzje itd koje postoji u igri...

Da li vam je nestabilna igra?

Meni puca pa otprilike na svakih 2-3 sata (ili BSOD, ili se samo skuca sa porukom o nekoj gresci), nekad izdrzi i vise a nekad manje.
Eh,daleko sam ja jos od Las Vegas-a.

Igra pukla samo jedanput,neznam zasto,inace nikakvih vise nestabilnosti,bagova(npr,nevidljivi ljudi-sto su se neki clanovi zalili),niti bilo cega drugog nisam primetio.

Konacno mi je proradio zvuk....morai sam da iskljucim SB Live i ostavim integrisanu pffffff
e sad jos jedan problem...prekopirao san short cutove pesama koje slusam u user track ali mi se non stop cuju neke budjave reklame...zasto?

zEx I XtC je napisao(la):
Konacno mi je proradio zvuk....morai sam da iskljucim SB Live i ostavim integrisanu pffffff
e sad jos jedan problem...prekopirao san short cutove pesama koje slusam u user track ali mi se non stop cuju neke budjave reklame...zasto?

U audio opcijama stavi auto scan on ili sam idi na scan user tracks, tako nesto ..

zEx I XtC je napisao(la):
Da bi se cuo sav zvuk na Live, moras da ukljucis EAX efekte.

Probao sam igru i imam problem sa nestajanjem ljudi koji je neko vec pomenuo. Malo mi je i previse zahtevna igra, tako da cu je preskociti za sada. Imam BF2 da se zanimam :)

illidan je napisao(la):
Da bi se cuo sav zvuk na Live, moras da ukljucis EAX efekte.

Probao sam sve moguce opcije ali nista.....nema veze dobro je i ovako....samo kad ima zvuka :)

ja sa kx driverom imam problema uglavnom samo kad pada kisa oce da nestane zvuk, ali desilo se mozda 5 puta za mnogo sati igranja... daleko cesce pukne igra nego sto zvuk nestane...

gde je taj hipodrom u los andjelesu?

los andjelesu?
nema nikakav los andjeles u igri. :D
ima los santos.
salu na stranu i mene interesuje gde je taj hipodrom, bas bi bacio neki kes.

BlackNeo je napisao(la):
Misije kod Zera mozes da radis posto kupis kucu, ali te misije su ionako medju najtezima u igri, a nisu obavezne, pa je bolje da to radis kasnije, kad budes dokon. Ja sam presao igru, a nisam odradio Zero-a, njega cu tek da probam..
Ove Zero misije su u PC verziji 10 puta lakse nego na PS2, na cuvenoj Supply Lines... soni je mogao biti unisten al srecom nije:)
Najveci problem je bio fuel, onaj avioncic me ubijao u pojam koliko je trosio, ponovio sam ga milion puta. Sada opusteno iz prve, trosi k'o kandilo :D

Ja sam bio nabavio neki walkthrough koji je bio za PS2 (da ga imam just in case), pa je tamo bilo receno da su misije medju najtezima. Drago mi je da na PC-ju nisu toliko teske, odradicu ih onda.

Kako se dobija Sex Apel ?

Zavisi od svega: odjece, frizure, misica i sl.

ja sam propljuvao krv dok sam resio onu misiju kod zera kad on kao ratuje sa onim drugim streberom. nisam mogao da vozim helis unapred pa sam stalno vozio u stranu, a tada se kamera sjebava. moracu da posaljem mejl onima iz rockstara da vise nikad ne stavljaju u igre misije sa helisima, avionima i ostalim RC sranjima. oni verovatno misle da je to cool, ali je u stvari veoma frustrirajuce i kvari igru. jel ima neko ko je presao igru da mi kaze da li ima jos misija u igri sa RC igrackama?

Ja nisam naisao, a jos nisam ni Zero-a odradio, ali za glavnu radnju nema RC igracaka. To znam, jer sam glavnu radnju zavrsio, ostale samo neke sporedne misije.

Kad igram GTA, zanimam se uglavnom sa ovim:
zaboravih da napisem :d :smash:

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    103.7 KB · Pregleda: 173
Poslednja izmena:
Jel moze da se promeni odeca ili da se ide u teretanu (i gde se ona uopste nalazi) kao i gde da kupim odecu ... ako ne prelazim misije... tj. na pocetku.
Problem koji ja imam je sto kod ucitavanja druge misije gde treba da odem u komsiluk.igra UVEK zakuca... mozda je do mog imidza sto sam dobio od ortaka... ali me zanima dali bez prolaza tih misija mogu da nadjem tu famoznu teretanu i ostale fore... drugo: cemu one kuce na prodaju... 3: pise da moze da se chantra sa likovima na ulici ( yes i no) ... koji su to likovi... itd... ajd malo pomoc... :S:

A jel moze negde da se igra basket sa ekipom,znaci ne samo ono bacanje na kos nego ono,prava tekma ?

_Weasel_ je napisao(la):
Kako se dobija Sex Apel ?
Najvise dobijas na kolima, sto bolja kola, i kad izadjes iz njih vazi ti jos neko vreme...

Ja sam provalio da se meni zakucava samo kad treba (ponekad tipa 1/25) da pocne neka cut-scene sekvenca, inace nikad dok igram samostalno....

Zero uopste nije tezak, ako ga ne predjete odmah precicete ga sigurno kasnije kad naucite da vozite prave avione, jer su ove igracke po meni lakse za kontrolu (pogotovu u tim misijama u odnosu na neke sa pravim)....

mambo je napisao(la):
Jel moze da se promeni odeca ili da se ide u teretanu (i gde se ona uopste nalazi) kao i gde da kupim odecu ... ako ne prelazim misije... tj. na pocetku.
Problem koji ja imam je sto kod ucitavanja druge misije gde treba da odem u komsiluk.igra UVEK zakuca... mozda je do mog imidza sto sam dobio od ortaka... ali me zanima dali bez prolaza tih misija mogu da nadjem tu famoznu teretanu i ostale fore... drugo: cemu one kuce na prodaju... 3: pise da moze da se chantra sa likovima na ulici ( yes i no) ... koji su to likovi... itd... ajd malo pomoc... :S:

Odjecu mozes da kupis u prodavnicama odjece, imas ih na mapi. Takodje i teretana se vidi na mapi kad prvi put prodjes blizu nje, posle toga ostaje stalno na mapi. Sto se pricanja sa likovima na ulici tice, ako neko kaze nesto, ti onda odgovoris sa Y ili N (pozitivan ili negativan komentar). One kuce na prodaju sluze za to da kad kupis kucu mozes da sacuvas igru u njoj, da ne moras da ides skroz na drugi kraj grada da bi je sacuvao.

Momci imam problem sa jednom budalom. Naime ja sam kupio aeodrom i tu moram da naucim da vozim. ja predjem 2 slike stim sletanje i uzletnje ali nema sanse ono drugo sta da radim? Da li GTA SA moze da se igra preko mreze?
Pomozite mi okov ovog sa avijonima jer se tu vrtim vec 3 dana. Gde je na mapi neka vojna baza sa helikhopterima? Hocu da ukradem apaca :-devil-:

@vladat1: to je cicle airstrip valjda ... moras malo da se izvezbas dok prodjes kroz one krugove, posle ce ti letenje biti lakse. uglavnom samo bez naglih pokreta lagano skreci

Ako to ne uspes onda ces tesko napredovati jer misije koje ukljucuju letenje zahtevaju dosta umeca, evo ja sad igram onaj turnir na aerodromu u las vegasu, znaci isto to samo umesto nekoliko prstena ima ih dovljno da preletis celu mapu uzduz i popreko i presao sam sve sem sa dvokrilcem a i tu sam zaginuo bezveze, probacu opet.... sve je u vezbi...

Ljudi, ja sam odusevljen igrom, a za to je bio dovoljan samo jedan jedini lik...
Toreno!!! ... pa taj covek je genije, odusevljava me!!! Valjao sam se od smeha kada je upao na frakvenciju u sred snimanja albuma onog Doga... kako vec. Slaze li se neko da je covek legenda?

Oni sa pocetka threada koji su brzo odustali od igranja su se zestoko prevarili. Kasnije su stvari mnogo ozbiljnije...

Kako da povedem svoje u osvajanje neprijateljske teritorije?

Vrh Dno