Šta je novo?

Gta IV

Dobro drajver po obicaju preteruje,ova izjava je neverovatna.

"Japanci su drugi svet i nacija koja pokrece tehnologiju na ovoj planeti, a na sve to su jedini kojima je ostalo malo obraza i chasti u bavljenju poslom."

Ti zaista verujes u to,spominjes Carl Zeiss optiku i to da su 10% bolja,slazem se.Zar zaista verujes da profesionalni fotograf nece platiti koliko god je potrebno za tu razliku od 10%,naravno da hoce.Ako je tako lako napraviti dobar zvucnik i HI-FI komponente zasto japanci nisu prvi u toj industriji?O Automobilima znam samo ono sto cujem od Jeremy-a iz Top Gear tako da necu ulaziti u diskusuju,jedna stvar mi je zanimljiva vezano za Nissan GT-R,covek je rekao da je auto brilijantan u svakom pogledu ali da za razliku od ferarija nema dusu.To mi ostalo kao najaci utisak iz pomenute epizode koja je btw posvecena Japanu.:)

Japanci kada ga naprave naprave ga
I to stoji za moj sony kec koji je napravljen u Japanu i nikada se nije pokvario ili tako nesto.Takodje jos jedna chinjenica je da se od jedne verzije PS1 moze napraviti cd player (neke male modifikacije) i taj hibridni cd player je ravan JAPANSKOM cd playeru koji kosta negde oko 9000e
O da i treba biti Ajnshtajn za takvu neku ideju da se setis :p

arnold&hummer.jpg

gm-h2h-hummer.jpg

arnold_schwarzenegger_humme_(544x408).jpg

lg-press-Hummer_Arnold.jpg

crash52.jpg

My CPU is neural-net processor, a learning computer. The more I have contacts with [americans] the more I learn.

U sta se pretvorila tema!Ljudi zatrpaste temu tema je o gta 4!!!!!!!!!!!!!!!!

odlican klip Ranko!

Ajde bre , izlazi vise za pc!!!

ja ga igram vec nekih 10 dana aktivno svaki dan i mogu reci da igrica vredi svakog centa :)

Ragnarok a sto se tebi ne svidja. Naravno svako ima pravo da mu se igra svidja i da mu se ne svidja ali da cujem tvoje razloge

Zato sto sam istu igru igrao vec 3 puta (GTA3, Vice City, San Andreas).
Postoje i druge stvari (pucanje je po meni lose odradjeno, i ova kombinacija duck&shoot nije dobro implementirana), ali je gore navedena glavna.
Igra ima nekih odlicnih elemenata, to sve stoji, ali je igra, po kvalitetu, daleko od onoga sto je najavljivano (Oscar worthy story i slicne gluposti koje nemaju veze sa ovom igrom).

Ja realno ne shvatam kako je igra dobila 10/10. Kao sto kaze Ragnarok dobar deo toga je vidjen ko zna koliko puta jeste ovo sada najsavrsenije i obimnije ali opet nista novo. Po meni je igra dobra ali nista vise od toga.

Jel se zna koliko ce igra zahtevati?

Zahteva PS3 ili 360 ;) Tacniji odgovor o tome ces verovatno dobiti u PC temi :)

Inace slazem se, nikako igra nije za 10-ke, sjajna igra i najbolji GTA do sad, ali OGROMAN hype je doprineo tim desetkama, a ja nekako ne mogu da se nakanim da je zavrsim, tu sam oko 55 %... Jednostavno, mogle su misije biti manje repetativne a i prica se previse komplikuje i razlaze na 10 strana, necu dalje da pricam, da ne kvarim onima koji nisu jos igrali...

A ja mislim da vam se bas ne svidja zato sto je igra multiplatformska i zato sto nije samo na ps3 nego je svi xbox-ovci mogu igrati isto kao i vi. pa jednostavno necete da priznate

A ja mislim da vam se bas ne svidja zato sto je igra multiplatformska i zato sto nije samo na ps3 nego je svi xbox-ovci mogu igrati isto kao i vi. pa jednostavno necete da priznate

A ja mislim da treba prvo da je odigras pa da onda njashke? Niko nije rekao da nam se ne svidja, ali igra ne zasluzuje ciste 10-ke, mini igre su na primer totalno beskoristan dodatak, mobilni ume zesce da smara, nema velike garaze vec najvise mozes 2 automobila po stanu da parkiras, iako ne volim tuning-styling forice, to su mogli ubaciti, recimo da menjas boju felni na kolima, u farbari da mozes da biras boju (koji im je ovo deo vec po redu, jos uvek ne mogu tu prostu opciju da ubace), pa onda kada zagines neku misiju, ako udaris "retry" ostajes bez municije, energije i novca koje si potrosio u predhodnom pokusaju, Malo stvari na koje mozes trositi kintu, itd..

Ok borise to su stvari koje tebi smetaju i to je tvoje pravo kao sto nekome smeta nesto drugo, ali glupo je govoriti o igri koja je dobila same desetke(mozda ne zasluzeno ali ocenu 9 ili mozda malo vise zasluzuje od svakog) sve najlosije. Ne kazem rekli ste i za neke stvrari da su dobre ali je i ispljuvaste samo tako. To bi ti bilo ko da neko popljuje mgs4 zato sto ne voli igre sa sunjanjem nego voli samo napucavanje a svi znamo da je mgs4 remek delo u svakom smislu sad da li se nekom takav fazon svidja ili ne to je njegovo pravo ali neka se ne cudi sto je milione ljudi odusevio. Ipak ja mislim da treba vise ceniti njihovo misljenje nego nase koji odigramo 10-15 igara godisnje ili oni koji obrnu 100 igara godisnje i bas pored tih 100 gta im se svima tako svidi da svuda padaju same desetke.

^Mi smo igrali igru.
Ti nisi.
Mi znamo o cemu pricamo.
Ti ne znas.

Prestani da pricas o necemu o cemu nista ne znas.
Kad budes igrao igru vrati se u ovaj thread i napisi sta hoces o njenom kvalitetu.
Dotad, niko nece ceniti tvoje misljenje (ustvari...).

Pazi, ja sam uzeo PS3 ranije nego sto sam nameravao (cekao bih LBP), upravo zbog opisa GTA IV i svih 10-ki koje je dobio, plus sto se nije nista pricalo o PC verziji, nisam mogao vise da cekam... Ja samo kazem da nije za 10-ke (za 9 jeste) i kad slusas review-ove i vidis sve te ocene, ocekujes neko neverovatno ludilo, ali je ustvari to HD GTA, super je sto je nas lik glavni u igri, po tome ce ostati legendarna za mene, ali covek bi ocekivao vise od toliko najavljivanog nastavka, izbacili su neke kul stvari (padobran, jetpack, velike garaze, kupovinu kuca, budzenje kola) a ubacili neke bespotrebne i iritirajuce.. Kada sam gledao one teaser-e pre nego sto je igra izasla i predstavljanja onih klubova, kafica i kabarea, rekao bi covek da ce to biti interaktivno, a odlazenje na pice se zasniva na tome da cim udjes, sledeca scena je kako izlazis mrtav pijan i sve ti se vrti u glavi... Strip klub je dobra fora samo sto je lapdance uvek isti, kupljenje qrvi po ulicama je dobro uradjeno recimo, ali sam ocekivao da cu sa vecim entuzijazmom igrati, u pocetku jesam ali posle me je smorilo i moracu bukvalno da se nasilim da je zavrsim..

OK. Ali ti zato ceni misljenje miliona ljudi koji su odigrali toliki broj igara na ps3 da ti o tome mozes samo da sanjas i izmedju ostalih odigrali i gta 4 i na osnovu mnogo gaming materijala procenili da li je igra dobra ili ne i zapitaj se zasto je dobila same 9-ke i 10-ke a da zato sto si ti igrao igru i ti znas o cemu pricas. Spusti se na zemlju, kada odigras sve sto su i ti ljudi koji su ocenjivali igru odigrali, onda imas pravo meni da govoris nesto u vezi ove teme. Garant da je igra bila eks. pricao bi o njoj sve sve naj(jer ipak sve multiplatformske igre su za tebe trash-to su tvoje reci iz mnogih postova)

Ok borise to su stvari koje tebi smetaju i to je tvoje pravo kao sto nekome smeta nesto drugo, ali glupo je govoriti o igri koja je dobila same desetke(mozda ne zasluzeno ali ocenu 9 ili mozda malo vise zasluzuje od svakog) sve najlosije. Ne kazem rekli ste i za neke stvrari da su dobre ali je i ispljuvaste samo tako.

sto se mene tice, bas sam se trudio i davao joj dosta sanse da mi se svidi i nista. gomila mojih drugara je odusevljena gta-om, gta4 redja 10ke i reko daj da probam i ja to cudo. i meni je ono sh1t. ima svojih dobrih elemenata ali radnja tipa: idi tamo, uradi to, vrati se nazad i tako u krug mi nije zanimljiva. ok, kome se svidja nek igra, meni se ne svidja i ja necu. ne znam samo sto si tolku galamu digo. pa vidis da je tema dugacka i da ima i puno ljudi koji su odusevljeni.

a to da je dobila 10 je posebna prica.. (u smislu iste ocene kao i mgs4 koji je za klasu bolja igra)

edit:
Garant da je igra bila eks. pricao bi o njoj sve sve naj(jer ipak sve multiplatformske igre su za tebe trash-to su tvoje reci iz mnogih postova)

ok, i tebi sam dao sansu da pokazes da ipak nisi ovde dosao samo da trolujes ali i od toga slaba vajda.. :wall:

Poslednja izmena:
dobro kimi ali kome se takav tip igre svidja idi tamo idi vamo taj ce igrom biti odusevljen. Uostalom i ocekivalo se tako nesto od ove igre jer su i sve ostale bile na taj fazon. Naravno da gta4 i mgs4 ne mogu da se porede ali i igrice su totalno drugacijeg tipa tako se o tome ne treba suditi. Mozda nije zasluzila 10 ali 9 sigurno jeste.

OK. Ali ti zato ceni misljenje miliona ljudi koji su odigrali toliki broj igara na ps3 da ti o tome mozes samo da sanjas i izmedju ostalih odigrali i gta 4 i na osnovu mnogo gaming materijala procenili da li je igra dobra ili ne i zapitaj se zasto je dobila same 9-ke i 10-ke a da zato sto si ti igrao igru i ti znas o cemu pricas. Spusti se na zemlju, kada odigras sve sto su i ti ljudi koji su ocenjivali igru odigrali, onda imas pravo meni da govoris nesto u vezi ove teme. Garant da je igra bila eks. pricao bi o njoj sve sve naj(jer ipak sve multiplatformske igre su za tebe trash-to su tvoje reci iz mnogih postova)

Kojih bre miliona ljudi? Pricamo o review-ovima, pogledaj bilo koji strani forum, 90 % ljudi misli isto kao ja o igri i negoduju sto je dobila 10-ke.. Kada bi pitao sad svakog koji je opisivao igru i dao joj 10, kladim se da bi vise od pola reklo da je prenaglilo sa ocenom, smaras... Mislis da nema tu dilova sa Rockstarom i Microsoftom (dali su 50 miliona za DLC, sta im je dati milionce IGN-u i Gamespot-u za 10-ke), mnogo si naivan...
Dakle shvati, ODLICNA igra, necu je nikad prodavati, gluma je za 10-ku, prica je bolja od svih ranijih delova ali nikako na nivou Mafie kako su opet pricali review-eri, igra nije za 10 i to ces i sam videti kad budes igrao...
A ovaj komentar za multiplatforme je strasan, kada sam ja je*eno rekao da su za mene trash, ti ozbiljno imas nekih problema, rekao sam da su vecina trash i da se vecina pravi samo da bi uzeli sto vecu kintu, ali ima tu dragulja koje MORAJU biti multiplatform, recimo Mafia 2, za koju bi bilo sebicno da je samo na jednom sistemu, ili da PC recimo ostane uskracen, jer je tu i nastala...

Borise nisam rekao za tebe da si govorio da su multip trash nego za ragnarok-a koji to navodi veoma cesto u svojim postovima. Borise citaj malo pa ces videti ona moja poruka se odnosila na ragnaroka. Znaci prvo citaj pa ona je*eno nesto pricaj. vazi

I JEB*TE jeste li vi glupavi ja ne govorim da je za 10 ali za 9 jeste to sto se vama ne svidja to je vasa stvar

Nazad
Vrh Dno